Οι πραγματικοί λόγοι της δολοφονίας Σολεϊμανί.

Στρατηγός εν αποστρατεία Ντάγκλας μακ Γκρέγκορ «να μου το θυμηθείς πως όταν καταστρέψεις το Ιράν ουσιαστικά ανοίγεις διάπλατα το φράγμα στον κύριο Ερντογάν και τη Τουρκία και τους σουνίτες ισλαμιστές που πολεμούσαμε.»

Πριν από τρία χρόνια το CNN αποκαλούσε τον Σολεϊμανί ήρωα που κατατρόπωνε το ISIS όπου το έβρισκε. Σήμερα όλοι τον αποκαλούν τρομοκράτη και δίνουν συγχαρητήρια στον Αμερικανό πρόεδρο Τράμπ για την εν ψυχρώ δολοφονία του.

Μερικούς μήνες πριν δημοσίευμα της Jerusalem Post ανακηρύσσει τον Κασέμ Σολεϊμανί σαν τον νούμερο ένα στόχο των μυστικών τους υπηρεσιών. Σε κλίμα ανάλογων πιέσεων με τον Κλίντον όταν επιτέθηκε στο Ιράκ ο πρόεδρος Τράμπ μετά τη πρόταση μομφής χτυπάει τον Ιρανό στρατηγό.

Ευτυχώς στις μέρες μας στο κεντρικό δελτίο του FOX βρίσκεται ο Τάκερ Κάρλσον που είναι η φωτεινή εξαίρεση στον δημοσιογραφικό και πολεμοχαρή συρφετό των αμερικανικών δελτίων. Δεν είναι τυχαίο που το δελτίο του παραμένει πρώτο σε τηλεθεάσεις και με διαφορά. Όλες αυτές τις μέρες καλούσε σε αποκλιμάκωση τον Τραμπ και τόνιζε ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετεί αυτή η επίθεση.

Αξίζει να σημειωθεί και εδώ κάτι που ακούγεται στο δελτίο του από τον στρατηγό εν αποστρατεία Ντάγκλας μακ Γκρέγκορ «να μου το θυμηθείς πως όταν καταστρέψεις το Ιράν ουσιαστικά ανοίγεις διάπλατα τo φράγμα στον κύριο Ερντογάν και τη Τουρκία και τους σουνίτες ισλαμιστές που πολεμούσαμε. Εάν σας αρέσει το ISIS καταστρέψτε το Ιράν και θα έχετε εκατονταπλάσιο ISIS»

loading...