Λάθος επιλογή του Μητσοτάκη η ΠτΔ που εμείς θα πληρώσουμε,Τώρα απλά νοιώθουμε προδομένοι απ αυτόν

Τη δύσκολη αυτή στιγμή για τη χώρα που τα εθνικά μας θέματα  μας καίνε, θα θέλαμε  πολιτικό πρόσωπο ως ΠτΔ που να το αναγνωρίζουν και να το σέβονται στο εξωτερικό.

Είπαμε ότι δεν παίρνει αποφάσεις, αλλά διαφορετικά θα μας έβλεπαν οι γείτονες αν το πρόσωπο είχε άλλη πυγμή . Θα ένοιωθε ο λαός (που πληρώνει πολλά για αυτή τη θέση ) μια μεγαλύτερη ασφάλεια που ήδη δεν  νοιώθει,  όταν τη μια μέρα πάει ο Μητσοτάκης μιλάει με τον γείτονα και την άλλη κάνει  ο γείτονας ,ότι δεν θα έπρεπε και ό.τι δεν θα θέλαμε  για τη  χωρά μας.

Το ότι είναι γυναίκα και θέλουμε να κάνουμε τους προοδευτικούς, για  αυτό , προκαλούν μόνο γέλιο στον σκεπτόμενο κόσμο, γιατί είναι ρατσιστικό εκ προοιμίου .

Γυναίκα ήταν και η Μπουμπουλίνα  και ήξερε  να κάνει  πράξεις αυτά που πίστευε . Δεν έμενε  στις θεωρίες , δεν ήταν αριστερή κόρη  του μπαμπά της,  δεν ασχολιόταν με  τις γάτες και τα οικολογικά  (σαν την Γκρέτα) όταν η χώρα κινδύνευε. Έδωσε στον αγώνα  τα καράβια της  και δεν έπαιρνε τεράστιους μισθούς. Θα τον χαρίσει άρα τον μισθό της στην Ελλάδα αφού δεν έχει παιδιά; Θα δείξει ένα ήθος τουλάχιστον όπως ο Καποδίστριας; Πάνω από τις γάτες και τους σκύλους είναι το τελειότερο δημιούργημα . Ο Άνθρωπος,  η πατρίδα του  και η διαφύλαξη του πολιτισμού  του, παρά τη φυσιολογική  αλλαγή κοσμοειδώλου στον πλανήτη.

Προπαντός μια γυναίκα για να θεωρείται ολοκληρωμένη  πρέπει να έχει εκπληρώσει και  το  μητρικό της ένστικτο, μια βασική συνιστώσα  και να μη δαμάζει μόνο τα βιβλία (που είναι εύκολο) και τις γάτες

Δυστυχώς πάλι θα πληρώνουμε  τεράστια ποσά για  άτομα  χωρίς διεθνές κύρος που δεν θα ωφελήσουν τη χώρα, αλλά τον εαυτό τους, επειδή υπακούουν  και κάνουν  συνεννοήσεις για την  προβολή τους.

Δεν μας ενώνουν τέτοια πρόσωπα αλλά μας χωρίζουν. Μόνο τον Μητσοτάκη ωφελούν, γιατί παρά τη θέληση μας θα εφαρμόζουν αποφάσεις από κοινού  με αυτόν, που βλάπτουν τη χώρα .

Δυστυχώς  όταν θέλει ο Μητσοτάκης να πάρει αποφάσεις (που εμείς πληρώνουμε και εμάς βλάπτουν)  εκτός από το βουνό πρέπει  να πηγαίνει και στη θάλασσα όπως είχε πάει γεμάτος αγένεια, γυμνός από τη μέση και επάνω με μεγάλο ναρκισσισμό. Μπορεί να είναι καλύτερες οι αποφάσεις του

Τώρα απλά νοιώθουμε προδομένοι απ αυτόν

αναγνωστης

loading...