Στοπ στις απρογραμμάτιστες πτήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο…

Από τον Υποστράτηγο ε.α Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, Συγγραφέα και μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών, έλαβα το παρακάτω πολύ ενδιαφέρον ηλεκτρονικό μήνυμα:

Με αφορμή την πτώση του ουκρανικού Α/Φ αναφέρω ότι εγκληματούν οι αεροπορικές εταιρείες και τα κράτη που επιτρέπουν τις πτήσεις πολιτικών αεροπλάνων σε επικίνδυνες ζώνες. Οι αποζημιώσεις των θυμάτων πρέπει να είναι τσουχτερές, ώστε να μην ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό. Ο κόσμος έχει γεμίσει συστοιχίες βλημάτων που ελέγχονται και εξαπολύονται αυτομάτως.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ουδείς είναι ασφαλής, ότι κάποια συστοιχία πυραύλων ή κάποιο πολεμικό Α/Φ σε περιπολία δεν θα εξαπολύσει κατά λάθος κάποιον πύραυλο εναντίον πολιτικού Α/Φ. Ακόμη και οι παρενοχλήσεις ηλεκτρονικού πολέμου είναι και αυτές επικίνδυνες για την ομαλή λειτουργία των αεροπορικών συγκοινωνιών. Δεν είναι τυχαίο, ότι υπάρχει μείωση επιβατών στις αεροπορικές εταιρείες διεθνώς.

Απορώ, πως η ΙΑΤΑ δεν έχει λάβει ακόμη μέτρα κατά της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας (ΤΗΚ) η οποία παραβιάζει το FIR Αθηνών με αυθαίρετες και απρογραμμάτιστες πτήσεις στο Αιγαίο.

Η κυβέρνηση πρέπει να καταγγείλει τούτο διεθνώς, ώστε να κατακερματιστούν αυτές οι πτήσεις. Διότι δημιουργούν σοβαρό κίνδυνο στην αεροπλοΐα. Επομένως η ΙΑΤΑ θα πρέπει να θεσπίσει νέους αυστηρούς κανόνες πτήσεων και ιδιαιτέρως σε πολεμικές ζώνες!!

Λουκάς Παπαδήμος και PSI…

Άλλο ένα e-mail που έλαβα από καλό μου στα Ιωάννινα και το οποίο αφορά άρθρο μου όπου έγραφα πως ο πρώην Πρωθυπουργός, τραπεζίτης Λουκάς Παπαδήμος “παίζει” να είναι η επιλογή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την Προεδρία της Δημοκρατίας! Μου έγραψε λοιπόν ο φίλος μου και φίλος της στήλης “κόκκινο πιπέρι”:

Παναγιώτη και πάλι Καλή Χρονιά με Υγεία…

Με την ευκαιρία ας θυμηθούμε και το περίσσευμα θράσους που είχε ο πρωτεργάτης του καταστροφικού PSI, όταν στο διάγγελμά του τότε, μεταξύ των άλλων είπε:

«Με την ολοκλήρωση των βημάτων που απομένουν, με την τελική έγκριση και υπογραφή της δανειακής συμφωνίας τις επόμενες δύο εβδομάδες, ξεφεύγουμε από την κινούμενη άμμο των τελευταίων μηνών. Πατάμε πια σε στέρεο έδαφος. Για πρώτη φορά η Ελλάδα δεν προσθέτει, αλλά αφαιρεί δημόσιο χρέος από τις πλάτες των πολιτών της και των επόμενων γενιών. Με τη μείωση του χρέους κατά περίπου 105 δισεκατομμύρια ευρώ, οι Έλληνες μπορούμε να βλέπουμε το μέλλον με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.

Η σημερινή όμως, δεν είναι μόνο μέρα ικανοποίησης για όσα έχουν επιτευχθεί. Είναι και ευκαιρία περισυλλογής. Διότι γνωρίζουμε ότι επενδυτές και αποταμιευτές, μεταξύ των οποίων και χιλιάδες απλοί πολίτες αυτής της χώρας, υπέστησαν σημαντικές ζημιές [περιουσιακές απώλειες]. Και αυτό μας υποχρεώνει να σκεφτούμε τα λάθη μας, τα οποία μας ανάγκασαν να οδηγηθούμε στην αναδιάρθρωση του χρέους. Αυτό παράλληλα ενδυναμώνει τη θέληση και την αποφασιστικότητά μας να αλλάξουμε την Ελλάδα…»!

Και βέβαια η Ελλάδα άλλαξε προς το χειρότερο, εξακολουθούμε να μην πατάμε σε στέρεο έδαφος, και βεβαίως η κινούμενη άμμος της δυστυχίας και της ανασφάλειας μεγάλωσε! Βεβαίως επίσης, δεν έγινε απολύτως τίποτε για τους πολίτες που μέσω του εγκληματικού PSI έχασαν περιουσίες που δημιούργησαν με μόχθο εργασίας, που όμως βοήθησε (το PSI) τους τραπεζίτες και τους μνημονιακούς δυνάστες μας!!

Ρατσισμό κατά των Ελλήνων καταγγέλλει ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου…

Η κατάσταση στα νησιά μας του ΒΑ Αιγαίου και των Δωδεκανήσων είναι πλέον εκρηκτική. Οι Έλληνες κάτοικοι είναι σε πολλά από τα νησιά μας 1/1 με τους μετανάστες που παρανόμως εισέρχονται στην ελληνική νησιωτική Επικράτεια! Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεσηκώνεται και απειλεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια της! Τρανταχτό παράδειγμα ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Αριστείδης Χατζηκομνηνός, ο οποίος ήταν χειμαρρώδης σε ομιλία του στο Περιφερειακό Συμβούλιο με θέμα την παράνομη μετανάστευση. Ο οποίος μεταξύ των άλλων είπε:

«Δεν είμαι καθηγητής ούτε εκπαιδευτικός, αλλά οι άνθρωποι που μπαίνουν λαθραία σε μία χώρα είναι λαθρομετανάστες. Δεν άκουσα όμως καμία κουβέντα για τους Έλληνες. Μιλάμε για ρατσισμό. Μιλάμε για εθνικιστές. Δεν άκουσα όμως τίποτε για τον γέρο που αν χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο δεν υπάρχει κανείς δίπλα του. Για τους άλλους υπάρχει μια ΜΚΟ…

…Εάν τολμήσουν και δημιουργήσουν νέο κέντρο ανάμεσα σε Σκάλα Σκαμνιάς και στο Μόλυβο, τέλειωσε η Λέσβος. Επιτέλους, ας βάλουμε το δάχτυλο στον Τύπο των Ήλων. Κι ας αναρωτηθεί ο καθένας μας, τι θέλουμε γι’ αυτόν τον τόπο; Θέλουμε να μείνουμε εδώ; Θέλουμε τα παιδιά μας να ζήσουν εδώ; Ή θα φύγουμε κάποια στιγμή που μπορεί να μην υπάρχουμε, μετανάστες από τον ίδιο μας τον τόπο, εδώ που γεννηθήκαμε, που αγαπήσαμε και που θέλουμε να ζήσουν τα παιδιά μας;

…Ελάτε να αντισταθούμε όλοι μαζί. Να δώσουμε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν συμβιβαζόμαστε με την εκχώρηση της πατρίδας μας. Ο καθένας ας αποφασίσει τι πατρίδα θέλει…»!

Ο κ. Αριστείδης Χατζηκομνηνός έκανε κάλεσμα στην Περιφέρεια για να ηγηθεί μιας πανστρατιάς, η οποία θα στείλει το μήνυμα στην κυβέρνηση, ώστε εκείνη να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για κλειστά κέντρα κράτησης, τα οποία θα λειτουργήσουν άμεσα αποθαρρυντικά σε νέες ροές. Τόνισε δε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικότερο από τα χρήματα, τα οποία νέμονται με αδιαφανή τρόπο οι ΜΚΟ…

Σημειώστε επίσης, πως υπάρχει καταγγελία ότι στην μαιευτική κλινική της Λέσβου σε μια ημέρα γεννήθηκαν εννέα παιδιά και μόνο το ένα ήταν Ελληνόπουλο…

Υπάρχει δε, έντονη απειλή για να κλείσουν σε πολλά νησιά μας, όλες οι δημόσιες υπηρεσίες, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια και όλα τα καταστήματα…

Δηλαδή Έλληνες πολίτες, προδομένοι από την κυβέρνησή τους σκέπτονται δυναμική αντίδραση!!

Μαντρόσκυλο των ΗΠΑ ο Ερντογάν…

Άλλος φίλος μου από την Θεσσαλονίκη μου έγραψε σχετικά με άρθρο μου για τα Ελληνοτουρκικά:

«Πιστεύω ότι ο Ερντογάν λειτούργει ως το νέο μαντρόσκυλο της περιοχής γιατί απλούστατα έτσι το θέλουν οι μεγάλες δυνάμεις! Σου λέει, εάν ελέγχουμε την Τουρκία και την χρησιμοποιούμε κατά το δοκούν, έναντι μίζας φυσικά, όλος ο κόσμος θα κατηγορεί την Τουρκία, η οποία θα απορροφά τους κραδασμούς απέχθειας προς τους Αμερικανορώσους! Έτσι κι εμείς εγκλωβιζόμαστε και δεν μπορούμε να βγούμε από το μαντρί! Απλά θάμαστε το καλό παιδί για να αναπνέουμε, όσο αέρα θα μας επιτρέπουν οι “Μεγάλοι”! Ουσιαστικά όταν γίνει το μοίρασμα των υδρογονανθράκων, τότε δεν θα υπάρχει – πλήρως – ανεξάρτητο κράτος, όποτε δε θάχει λόγο ύπαρξης ο στρατός της Ελλάδας…

Απλά θα εξυπηρετεί τους “Μεγάλους”! Είναι τυχαίο ότι για να μπεις στη σχολή Ευελπίδων, μπαίνεις και με 14,5 ως επιλαχών;»!

Έχει άδικο ο Θεσσαλονικιός φίλος μου;;

Σημαντικές καταγγελίες…

Το 10ο γυμνάσιο της Θεσσαλονίκης έκλεισε λόγω έλλειψης θέρμανσης!

Αληθεύει αυτή η πρωτάκουστη καταγγελία φίλου της στήλης;

Επίσης μας καταγγέλλεται:

Από που προέρχονται τα χρήματα για το άνοιγμα καταστημάτων στη δυτική Θεσσαλονίκη, έναντι του Σιδηροδρομικού Σταθμού της, από παράνομους μετανάστες;

Ερώτημα που οφείλουν να δώσουν απαντήσεις οι αρχές της πόλης, αλλά και η κυβέρνηση γενικότερα!

Επίσης μας ζητά άλλος φίλος της στήλης να θέσουμε τους Βουλευτές προ των τεράστιων ευθυνών τους και να μας ενημερώσουν, αφού υποβάλλουν σχετική ερώτηση στους αρμόδιους φορείς, για το αν υπήρξαν θύματα από το κρύο των τελευταίων εβδομάδων! Και εάν ναι, πόσοι εξ αυτών είναι άστεγοι Έλληνες και πόσοι παράνομοι μετανάστες;

Ακούει κάποιος εκπρόσωπος του λαού μας;

Θα ενημερωθούν οι αναγνώστες μας;;

loading...