ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 13/12/19-19/1/20


ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΩΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ....


Από τις 4 Δεκεμβρίου έχουμε γίνει αποδέκτες ενός μηνύματος από τον Γεωκών, το οποίο μας τόνιζε ότι «δεν είναι για δημοσίευση…»

Είχε λάβει μήνυμα από τον γέροντά του με πρόρρηση για πολύ σοβαρά γεγονότα ότι μπορεί να συμβούν το διάστημα από τις 13 Δεκεμβρίου 2019 έως και 19 Ιανουαρίου 2020.

Δεν το δημοσιεύσαμε λοιπόν σεβόμενοι την επιθυμία του γέροντος. Το μήνυμα απευθυνόταν στον διαχειριστή του ιστολογίου μας και το παραθέτουμε αυτούσιο.


Gewkwn 4 Δεκεμβρίου 2019 - 1:46 μ.μ.
Προς: [email protected]

«Αγαπητέ Φίλε, εύχομαι στον Κύριο να είσαι, γερός και δυνατός και πάντα με υγεία,

Αυτό που θα διαβάσεις δεν είναι για δημοσίευση…

Από τις 13 Δεκεμβρίου 2019 έως και 19 Ιανουαρίου 2020 να είσαι σε αυξημένη επαγρύπνηση, η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από ότι υποψιάζεσαι, δεν είμαστε στο 12 παραπέντε αλλά στο 12 και πέντε, ο Γέροντας μου μας έχει προειδοποιήσει πριν από κάποια χρόνια για Μαύρα Χριστούγεννα, χωρίς όμως χρονολογία.

 Σήμερα μας είπε ότι ΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ, τότε θα δούμε ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα

Να έχουμε ένα κερί της Ανάστασης στο σπίτι μας και όταν θα βρεθούμε σε πολύ άσχημη κατάσταση να το ανάψουμε και να προσευχόμαστε συνεχώς.

Να έχουμε Αγιασμό στο σπίτι όπως και αντίδωρο…

Ο Γέροντας μας επανέλαβε ότι οποιανδήποτε στιγμή Ο Κύριος μπορεί να αλλάξει την απόφαση του, και ότι εμείς πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι…


Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ   

 Γεωκών»

Εννοείται ότι το ηλεκτρονικό μήνυμα είναι στην διάθεσή μας και αποτελεί αδιάψευστο στοιχείο!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑloading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :