Άλογο «βουτάει» μέσα στις φλόγες και σώζει την οικογένειά του από τη φωτιά (βίντεο)

Οικογένειες εγκατέλειπαν τα σπίτια τους, διότι η Νότια Καλιφόρνια φλέγονταν. Το ίδιο έκαναν και τα ζώα, που προσπαθούσαν να σωθούν. Ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει συγκίνηση. Ο λόγος είναι επειδή ένα άλογο επέστρεψε στη φωτιά για να σώσει την οικογένειά του.

Λεπτομέρειες για τη φωτιά

Οι φλόγες της φωτιάς «Κινκέιντ» καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Μάλιστα, έχουν ήδη κάψει περισσότερα από 120.000 στρέμματα. Διάφορες οικογένειες εγκατέλειψαν τις εστίες τους για να προστατευτούν.

Όσον αφορά τις πυροσβεστικές δυνάμεις, εκείνες από τη μεριά τους κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες. Ο λόγος ήταν φυσικά για να περιορίσουν την πύρινη λαίλαπα. Μια πύρινη λαίλαπα, η οποία έμοιαζε να είναι ανεξέλεγκτη.

Πρόκειται για μία τρομακτική και επικίνδυνη κατάσταση. Τα ζώα παλεύουν για τη ζωή τους και την οικογένειά τους. Στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω και το οποίο δημοσιεύτηκε στο Twitter, συγκίνησε όσους το παρακολουθήσουν.

Στο βίντεο παρατηρείται ένα άλογο, το οποίο έχει σωθεί από τη φωτιά και βρισκόταν σε ασφαλές σημείο. Όμως, επέστρεψε μαζί με τους πυροσβέστες στις φλόγες. Σκοπός ήταν να σώσει τα μέλη της οικογένειάς του, τα οποία έμειναν πίσω και κινδυνεύανε. Όπως γίνεται αντιληπτό, το άλογο εντοπίζει τρία μικρότερα άλογα και τα παίρνει μαζί του.

loading...