ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΠΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.


Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ


ΒΙΝΤΕΟ: Hellenic Armed Forces


Γράφει ο Γεωκών 

Όποιος νομίζει ότι ο Ελληνισμός θα "πέσει" χωρίς μάχη, κακώς το νομίζει ...Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Ο Ελληνισμός είναι φτιαγμένος για να αντέχει κάθε πίεση και θα αντέξει και τώρα. 

Ο Ελληνισμός είναι από τους βασικούς πυλώνες αυτού του κόσμου. Είναι η τελευταία γραμμή άμυνας απέναντι στους βαρβάρους, οι οποίοι μόνιμα στοχεύουν στην υποδούλωση του ανθρωπίνου είδους. Αν "πέσουν" οι Έλληνες, θα χάσει τη μάχη η ανθρωπότητα και αυτό δεν θα αφεθεί ποτέ να συμβεί. 


Πολύ σύντομα θα δυσκολέψουν κι άλλο τα πράγματα και, όταν θα γίνουν πραγματικά εφιαλτικά, "γονατίζοντας" τους πάντες, θα υψωθούν αυτοί, οι οποίοι αντέχουν στα δύσκολα ...Θα ξαναδεί ο κόσμος πώς δίνουν οι Έλληνες τις μάχες των ανθρώπων. 

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ… 

Να θυμηθούμε ότι είμαστε Έλληνες και όχι προσκυνημένοι δούλοι, είμαστε λίγοι αλλά είμαστε Έλληνες, και θα συνεχίσουμε το έργο των προγόνων μας. 

Μπορούμε να αλλάξουμε την Ιστορία διότι εμείς οι Έλληνες την αρχίσαμε, μπορούμε να κάνουμε την διαφορά, μπορούμε να σώσουμε την Ιστορία των Ελλήνων από τα ψεύδη των ανθελλήνων. 

Το τελευταίο εμπόδιο των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΤΩΝ είναι ο Ελληνισμός , είναι το Ουράνιο Γένος που δεν αλλοιώνεται ούτε καταστρέφεται, ούτε υποκύπτει στους σκοτεινούς επικυρίαρχους του πλανήτη. Οι Έλληνες είμαστε η ασπίδα της ανθρωπότητας . 

Σε πολύ λίγο η Ελλάδα θα γίνει το πνευματικό κέντρο του Πλανήτη, Έλληνες κρατάτε λίγο ακόμη, σε λίγο φτάνουμε στο τέρμα, κρατάτε γερά και μην χάσετε ποτέ την Πίστη σας, στο τέλος του δρόμου θα μας περιμένουν οι πρόγονοι μας…

Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ…

Όπου και εάν βρίσκεστε μην λησμονείτε ποτέ τον τόπο σας και το χώμα που με αίμα κράτησαν οι πρόγονοι μας σε όλους αυτούς που ήθελαν και συνεχίζουν να θέλουν να το κατακτήσουν. 

Μην ξεχνάτε ότι αυτό το έθνος και αυτή η χωρά γέννησε τον πολιτισμό, και έδωσε ιστορικές μάχες ενάντια σε εκατονταπλάσιο εχθρό, έκανε όλη την υφήλιο να μάθει την λέξη ΕΛΛΑΣ…… 

Πριν χιλιάδες χρόνια επιχείρησαν του κόσμου οι βάρβαροι , με πολέμους και σφαγές να εξαφανίσουν αυτό το έθνος, 

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :