ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ!


ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Γράφει ο Γεωκών 

Ηλθεν η ώρα της αλήθειας και της αφύπνισης, ξυπνάτε Έλληνες, ο καιρός είναι κοντά και η Μάχη πλησιάζει…

ΕΛΛΗΝΑ, η μέρα της αναγεννήσεώς σου δεν αργεί, σηκώσου όρθιος και κοίταξε μπροστά!

Πέταξε από πάνω σου τα μιαρά παράσιτα που σκυλεύουν το αθάνατο πνεύμα σου!

Γύρνα σ εκείνα που σε έκαναν Άνθρωπο…

Όπου κοιτάξω γύρω μου, βλέπω μελαγχολία, κεφάλια σκυφτά, ταπείνωση…Σε έκαναν να πιστέψεις πως είσαι γονατισμένος…

Όσα και να σου πάρουν, όσο και να σε χτυπήσουν, την ψυχή σου δεν μπορούν να την κλέψουν…. Δε μπορούν να σε γονατίσουν αν δε σκύψεις μόνος σου…

Κατάφεραν να σου κλέψουν την οργή…. τη φυλάκισαν στη σιωπή σου και πατούν πάνω της…

Ήρθε η ώρα να χαμογελάσεις και πάλι….. ήρθε η ώρα της μάχης!  Τώρα πια δεν έχεις να φοβηθείς για όσα θα σου πάρουν…… στα πήραν όλα!

Δεν έχεις δικαίωμα όμως να επιτρέψεις να σου κλέψουν τη σπίθα από τα μάτια,την αξιοπρέπεια που κλείνει το χαμόγελό σου,τη φλόγα από τα μάτια των παιδιών σου…..

Γιατί τότε θα είσαι πραγματικά νεκρός  Έλληνα…… νεκρός και ανάξιος!!!!

Το χρωστάς στα απορημένα μάτια των μικρών παιδιών… Το χρωστάς στο χώμα που πατάς…Το χρωστάς σε σένα…Όσα έρχονται, είναι πίσω σου Έλληνα! Γύρνα, δες τα , αφουγκράσου την Ιστορία σου, γίνε ένα μαζί της….. Λακεδαίμων

Έλληνα μην ξεχνάς …..«Με βάση δήλωση του Γιαλτσίν  Κοτσάκ, παλαιού βουλευτή του Κόμματος της Μητέρας Πατρίδας (ΑΝΑΡ), που είχε ιδρύσει ο Οζάλ, ο Ατατούρκ είχε μυστική διαθήκη για τη Μοσούλη και τη Θεσσαλονίκη:

«Ο Ατατούρκ είχε πει τα εξής στον Αμερικανό στρατηγό MacArtruhur, σε συνομιλία που είχε μαζί του το 1937: Αν μου το επιτρέψει ο Θεός κατά τη διάρκεια της ζωή μου, θα ξαναπάρω πίσω τη Μοσούλη, το Κιρκούκ και τα νησιά. Θα προσαρτήσω και θα κάνω μέρος της τουρκικής επικράτειας την Θεσσαλονίκη και την Δυτική Θράκη. Αυτή είναι η διαθήκη του Κεμάλ.

Οι τουρκικές απειλές στο Αιγαίο δεν τερματίζονται. Με την Τουρκία στο μαλακό υπογάστριο της Ελλάδας, και ευρισκομένη εντός ασφυκτικού τουρκικού κλοιού, είναι θέμα χρόνου να εκδηλωθεί έμπρακτα η τουρκική απειλή. Μετά την Κύπρο, η Θράκη καθίσταται δεύτερο κυπριακό πρόβλημα.

Σε πόσα μέτωπα θα κληθεί η Ελλάδα να αντιμετωπίσει την Τουρκία; Η ελληνική εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία θα αντιμετωπίσει άμεσο κίνδυνο. Άκουσαν στην Αθήνα τι είπε ο Ερντογάν για τη Συνθήκη της Λωζάννης και τα νησιά του Αιγαίου;ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :