Ενόψει της Εθνικής μας Επετείου , πέντε απλές κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν την Ελλάδα άμεσα . ΤΟΛΜΗΣΤΕ όπως τόλμησαν οι ήρωες μας .

Απαλλαγμένοι από σκοπιμότητες , προσηλωμένοι στις αξίες και στα Ιδανικά που μας ενέπνευσαν οι πρόγονοί μας  , με το άκουσμα του Εθνικού μας ύμνου ν αυξάνει τους παλμούς της Καρδιάς και όραμα μια Ελλάδα Πολιτισμική υπερ-δύναμη του πνεύματος και του Πολιτισμού , μια Ελλάδα ρυθμιστή γεωπολιτικών εξελίξεων  και ακλόνητο παράγοντα σταθερότητας και ασφάλειας , ΜΠΟΡΟΥΜΕ να δούμε απλά και εύστοχα  όπως ο κάθε Έλληνας .

Γιατί το να είσαι  αληθινός Έλληνας , είναι αξίωμα !

Πράξη 1η λοιπόν  . Επαναφέρουμε την από  9/2/2019 πρότασή μας .Εφεξής το όνομα των «Σκοπίων» να αποκαλείτε απ όλους τους Έλληνες Βόρεια Μασε(ν)δόνια. Το νότια Μασε(ν)δόνια θα είναι το Νότιο Τμήμα του Κρατιδίου αυτού . Άλλο Ισλανδία και άλλο Ιρλανδία δηλαδή . Ο κύριος Πρωθυπουργός πρόσφατα φαίνεται να αποδέχτηκε παρόμοια πρόταση του ΣΕΒΕ για να διαχωρίζονται τα προϊόντα Ελλάδος και πρώην κρατιδίου των Σκοπίων.  Οι δύο προτάσεις που τέθηκαν στον Πρωθυπουργό  αφορούσαν στις λέξεις «Macedonia» και «Makedonia» . Λέτε να μας διαβάζουν ;

Άλλωστε , σε κανένα επίσημο έγγραφο  της  ίδιας της Συμφωνίας των Πρεσπών δεν ξεκαθαρίζεται η «γραμματική» ΜΕΤΑΦΟΡΑ του ονόματος , αφήνοντας ένα τεράστιο κενό .

Ποιο να ενοχλήσει άραγε ; και επίσης , ποιος αληθινός Έλληνας δεν θα ήθελα ( για αρχή ) κάτι τέτοιο ;

Το δεδομένο έως τώρα ήταν ,  πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας ¨σλαβομακεδονικά¨: поранешна Југословенска Република Македонија , προφερόταν και προφέρεται : ποράνεσνα Γιουγκοσλοβένσκα Ρεπούμπλικα Μακε(ν)τόνιγια.

Προφανώς ο προσδιορισμός Ρεπούμπλικα Μακε(ν)τόνιγια δεν άλλαξε και έτσι πλέον ονομάζεται Δημοκρατία της Βόρειας Μακε(ν)δόνιας» ή (σλαβομ. Република Северна Македонија, ή Ρεπούμπλικα Σεβέρνα Μακεντόνιγια , ενώ η μεταφορά της «λέξης» Македонија στα Αγγλικά , γίνεται και ως «Macedonia» και τελικά { Μασενδόνια} , Βόρεια Μασενδόνια αφού , ούτε  τονισμός ξεκαθαρίζεται .

Πράξη 2η : Η Ελληνόψυχη Βόρεια Ήπειρος μπορεί να αλλάξει τη φιλοσοφία ολόκληρης της ΕΕ και να της προσδώσει μια νέα δυναμική διείσδυσης , αρκεί να υιοθετηθεί από την Ελληνική διπλωματία ΚΑΙ προταθεί , η παρακάτω πρότασή μας .

ΜΠΟΡΕΙ ,αφού επρόκειτο για αναγνωρισμένη ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ στην Αλβανία , να συνδεθεί η Β Ήπειρος με την ΕΕ ( δεν αποτρέπεται τούτο από τις σχετικές διατάξεις ) , με την προοπτική να αποτελέσει ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΜΗΜΑ , πλήρες ενταγμένο σε αυτήν . Ο Τουρκόφιλος Ράμα θα τρέξει να φάει το Τυράκι αλλά δε θα δει την φάκα .

Πράξη 3η : Μόνιμη στάθμευση Ελληνικών Μαχητικών Αεροσκαφών στην Αεροπορική Βάση «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ » στην Πάφο της Κύπρου μας . Το δόγμα που προτείνουμε , « Αμυνόμενη η Κύπρος , αμύνεται η Ελλάδα » θα πάρει σάρκα και οστά . Ή μήπως η Κύπρος πέφτει μακριά ;

Πράξη 4η Να μεταφερθεί ΑΜΕΣΑ η έδρα του Τούρκικου προξενείου της Κομοτηνής ΣΤΗ Θεσσαλονίκη , να καταργηθεί η παρ. 4 του άρθρου 5 της από 24.12.1990 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Περί Μουσουλμάνων Θρησκευτικών Λειτουργών» (Α΄ 182) που κυρώθηκε με το άρθρο μόνο του ν. 1920/1991 (Α΄ 11), όπως προστέθηκε με την παρ. 1 του άρθρου 1 του ν. 4511/2018 (Α΄ 2), και τροπ. με το Π.Δ 52/2019 , και τη θέση τους να πάρει ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ που θα ρυθμίζει από κοινού τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα όλων των Θρησκειών στην Ελλάδα , ΕΚΤΟΣ της επίσημης θρησκείας μας .

Η Τράπεζα Ζιραάτ, Bank , της οποίας οι ρίζες εκτείνονται από το 1863  και κατέχει το πιο διαδεδομένο τραπεζικό δίκτυο εξυπηρέτησης της Τουρκίας , να ελεγχτεί με Ευθύνη της Τράπεζας της Ελλάδος ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ σε βάθος , και τα αποτελέσματα να δοθούν στην δημοσιότητα . Λέτε να βγάλουν λαβράκια ;

Πράξη 5η .  Δεδομένου του ότι , ΔΕΝ μπορείς να αξιοποιήσεις μια ΑΟΖ που δεν έχεις ανακηρύξει και του ότι , ενώ έχουμε  κυρώσει τη Σύμβαση της Θάλασσας είμαστε από τις ελάχιστες χώρες που δεν έχουν καθορίσει τα χωρικά μας ύδατα με βάση τις γραμμές βάσης ( άρθρα 3,57 και 76 της Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας ), να προβεί η Ελληνική Πολιτική και Πολιτειακή δυναμική ΑΜΕΣΑ , σε επέκταση της αιγιαλίτιδας Ζώνης Νότια και ΝΑ της Νήσου Κρήτης, με βάση αυτά, από τα 6 στα 12 ν.μίλια . Γιατί το καθυστερείται;

Ειδάλλως , η Ελλάδα θα χάσει τα δικαιώματά της νότια της Κρήτης, Η Τουρκία θα έχει πεδίο δράσης ελεύθερο  , εσείς θα χάστε  τους ψήφους των Κρητικών και η Ελλάδα το μέλλον της . Να ξεκαθαρίσει η ΑΟΖ και στα βορειοδυτικά της Κέρκυρας , εκεί στην πληγή που κρύβεται στα ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ: Μαθράκι, Ερείκουσσα, Οθώνοι κ.α. Ή μήπως φοβάστε Ιταλία και Αλβανία ;

Όσον αφορά δε το ποιοι τελικά είμαστε ( για να απαντήσουμε σε e-mails και σε πράκτορες που ψάχνουν ) , δεν έχει  για εσάς φίλοι μας καμία απολύτως σημασία . Ένα μόνο να ξέρετε !

Ήρθαμε για να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ με τη βοήθειά σας λειτουργώντας απλά ως Έλληνες . Ως εκ τούτου μας ξέρετε πολύ καλά και εάν αύριο στρέψετε το βλέμμα σας στο διπλανό σας που θα χαμογελάει παρακολουθώντας  την παρέλαση της 28η Οκτώβριου , ίσως θα δείτε έναν από εμάς .

Εάν σας κοιτάξει και αυτός , τότε γνωρίζεστε χωρίς να έχετε ποτέ συναντηθεί και έχετε συμφωνήσει σε πολλά , χωρίς να έχετε ποτέ συνεννοηθεί.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!

ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ( Υποδιοικητής )

loading...