Μπαμ – μπαμ από Ηλία Κασιδιάρη.

γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Ήμασταν οι πρώτοι, εδώ και 2 -3 χρόνια πίσω, που έγραφα πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην Χρυσή Αυγή! Που επεσήμανα ότι Νίκος Μιχαλολιάκος και Ηλίας Κασιδιάρης δεν μιλιούνται μεταξύ τους, προβλέποντας την εκλογική κατρακύλα του κόμματος και την μη είσοδο τους στη Βουλή! 

Ας θυμηθούμε τι έγραφα μεταξύ των άλλων σε άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2017:

«…Γιατί, από ότι μαθαίνουμε, ο πρώτος που χάρηκε για το ότι χάλασε ο παραλίγο “αρραβώνας” Χρυσής Αυγής – Καρατζαφέρη, είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο οποίος είναι υπέρ του πολιτικού ανοίγματος της Χρυσής Αυγής σε στελέχη του πατριωτικού χώρου – όχι Μνημονιακούς – αντίθετα από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος θέλει το κόμμα “κλειστό” και ελεγχόμενο από τον δικό του πολιτικό περίγυρο, στον οποίο μάλλον δεν ανήκει πλέον ο Ηλίας Κασιδιάρης…»!

Στο ίδιο άρθρο ανέφερα επίσης:

«Είναι παράδοξο σε μια Ελλάδα που είναι τελευταία σε όλες τις διεθνείς οικονομικές μετρήσεις, στην οποία επί 7 χρόνια συντελείται ένας Αρμαγεδδών, όταν όλα τα Εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης αυξάνουν ραγδαία τα ποσοστά τους (στην Αυστρία παρά λίγο να γίνουν κυβέρνηση και στην Γαλλία είναι το πρώτο φαβορί), στη χώρα μας η Χρυσή Αυγή να έχει πιάσει “ταβάνι” στα εκλογικά, αλλά και δημοσκοπικά αποτελέσματα της, στην πορεία!

Τελικά, προβληματίζονται στη Χρυσή Αυγή; Αναζητούν το αίτιο της μη εκλογικής τους έκρηξης; Μήπως είναι πολλά τα προβλήματα, που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους…”; Θεωρώ πως αυτή η τελευταία αναφορά μου ήταν “προφητική” και είναι ο κύριος λόγος της διαφαινόμενης διάσπασης της Χρυσή Αυγής!»!

Όταν στις 18 Φεβρουαρίου 2017 έγραφα για ολική ρήξη του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Ηλία Κασιδιάρη:

«Λέει ο θυμόσοφος λαός μας: “Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά”. Γι΄ αυτό δεν είναι ποτέ δυνατόν να λαθέψει! Έτσι και εμείς, όταν με δημοσιεύματά μας αναφερόμαστε σε ρήξη των σχέσεων Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη, ξέραμε τι ακριβώς λέγαμε, αφού οι πληροφορίες μας, “έρχονται” μέσα από τη Χρυσή Αυγή!

Συγκεκριμένα, τελευταία ενημέρωση που μας δόθηκε, είναι πως ο ένας περπατάει στο ένα πεζοδρόμιο και ο άλλος στο απέναντι πεζοδρόμιο!»!

Θα μου πείτε, τι μου ήρθε ξαφνικά και θυμήθηκα την Χρυσή Αυγή! Πάντως όχι αναίτια! Αφού η πληροφόρησή μου λέγει, ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης, που έχει χαθεί από το πολιτικό προσκήνιο μετά την εκλογική συντριβή της Χ.Α., εξαντλώντας την αντιπολιτευτική του δεινότητα μόνο μέσα από τον Δήμο της Αθήνας, ετοιμάζεται για το μεγάλο μπαμ! Ένα μπαμ που θα είναι πολύ ισχυρό στο πολιτικό σκηνικό! Ετοιμάζει μαθαίνω, με πολύ προσεκτικά βήματα τον δικό του έμπιστο “στρατό”, χτίζοντας ταυτόχρονα ισχυρές συμμαχίες! Ενδεχομένως λοιπόν, και να περιμένει την κατάλληλη πολιτική ευκαιρία! Που δεν είναι άλλη, από την προσεχή έκρηξη του μεταναστευτικού προβλήματος! Όπου έχει τεράστιο ηθικό πλεονέκτημα, από τη στιγμή που ο Νίκος Μιχαλολιάκος και η οικογενειακή του παρέα δεν μπορούν να ανταποκριθούν, όπως ο ελληνικός λαός απαιτεί!! 

loading...