ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάποιος είπε ότι έχει στοιχεία ότι το όνομα της Μακεδονίας είχε πουληθεί από τον Μητσοτάκη το 1993.
Δεν χρειάζεται να τον πιστέψουμε όμως μέχρι να το γράψει.

Ο Μητσοτάκης είχε βγάλει non paper εναντίον του πρώτου συλλαλητηρίου. Τότε που δεν υπήρχε στον ορίζοντα καμία “Συμφωνία των Πρεσπών”. Τότε που μαζευτήκαμε καταχείμωνο εκατοντάδες χιλιάδες, μόνο με την ένδειξη ότι συζητούν να παραχωρήσουν το όνομα.

Αγνοήσατε το πρώτο σημάδι.

Πλησίασε η μέρα της υπογραφής της κατάπτυστης και αντί να καλέσει τους βουλευτές του να παραιτηθούν ώστε να πέσει η Κυβέρνηση αυτός έκανε μομφή ενώ δεν είχε πλειοψηφία και φυσικά την έχασε.
Εμείς δύο ημέρες έξω από τη Βουλή, στο Σύνταγμα, 15/16 Ιουνίου, στο τέλος εισπράξαμε τόνους ληγμένα χημικά για να διαλυθούμε.

Πάλι τον συγχωρήσατε….

Τον Σεπτέμβριο στην Έκθεση του 2018 δήλωσε σε ερώτηση δημοσιογράφου ότι καταλαβαίνει το συναισθηματικό κομμάτι αλλά εάν περάσει από το κοινοβούλιο δεν θα μπορεί να κάνει τίποτε….

Κάνατε ότι δεν ακούσατε….

Το Σεπτέμβριο του ’19 στην ΔΕΘ δεν θέλατε μαζική αντίδραση ή συλλαλητήριο γιατί περιμένατε ότι κάτι θα πει από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας.
Είπε τελικά ότι θα σεβαστεί και θα τιμήσει την ”διεθνή συνθήκη”.

Οι βουλευτές του βγαίνουν σε πάνελ και μιλούν για “Βόρεια Μακεδονία” και σας ”τρομοκρατούν” ότι καλύτερα να μείνουμε με την “Συμφωνία”, διότι αν την ακυρώσουν θα ”ξαναονομαστεί” σκέτο “Μακεδονία”.

Και εσείς, περιμένετε ακόμη, γιατί είναι μόνο 3 μηνών κυβέρνηση. Διότι έχει ”πατριώτες” βουλευτές στις τάξεις της, που όμως είναι πειθήνια κομματικά όργανα.

Υπηρετούν την ίδια ακριβώς πολιτική, Τσίπρας και Μητσοτάκης.

Εφόσον τίποτε από τα παραπάνω δεν σας έκανε να αλλάξετε γνώμη, είναι βέβαιο ότι έχετε συνηθίσει τόσο πολύ να πιστεύετε σε ψέμματα που σας τρομάζει η αλήθεια.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (Ε.ΠΟ.Σ)
Εκπρόσωπος Μιχαήλ Πατσίκας

loading...