Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΟΙΚΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟ!


Γράφει ο  Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Όταν τα πράγματα στενέψουν: 
Οικουμενική κυβέρνηση που θα την λένε και ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ λόγω της κρίσης;

Κακώς εχόντων των πραγμάτων ο σουλτάνος και άλλες παρασκηνιακές δυνάμεις φαίνεται να καθορίζουν το πολιτικό μέλλον μας και μάλιστα το άμεσο.

Οι προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές ταυτίζονται με την γαλάζια πατρίδα του Ερντογάν και εμείς ταυτιζόμαστε με την ηλιθιότητα , την ανικανότητα και άλλα πολλά που θα τα ψηλαφήσουμε σύντομα.


Όμως «Durate, et vosmet rebus servate secundis»
«Εγκαρτερείτε και κοιτάτε εμπρός: καλύτερες μας περιμένουν μέρες»
Το αναφώνησε ο Ποντίφηκας της Ρώμης λίγα 24ωρα πριν τα επεισόδια στην Μόρια της Λέσβου:
21 Σεπτεμβρίου 2019
« Το προσφυγικό μαζί με τις ανισότητες και την ανάγκη ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό. 

Όπως διέρρευσε, ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε τον Ποντίφικα για την αλληλέγγυα στάση του στο θέμα των προσφύγων, ενώ ο Φραγκίσκος συνεχάρη τον πρώην πρωθυπουργό για την ανθρώπινη διαχείριση του θέματος αυτού καθώς για την έξοδο της Ελλάδας από την οικονομική κρίση. 

Τέλος εξέφρασε και την θετική του εκτίμηση σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών» 
 Θεόδωρος Ανδρεάδης Συγγελλάκης, Ρώμη 21.09.2019

«Durate, et vosmet rebus servate secundis»

«Εγκαρτερείτε και κοιτάτε εμπρός: καλύτερες μας περιμένουν μέρες»

« Αυτή τη φράση του Βιργίλιου από την «Αινειάδα» έγραψε ο Πάπας Φραγκίσκος στην αφιέρωση που πρόσφερε στον Αλέξη Τσίπρα για να τον θυμάται κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στη Ρώμη. 

Ο φυγάς από την άλωση της Τροίας Αινείας, που οι απόγονοί του θα ιδρύσουν τη Ρώμη, σύμφωνα με τη μυθολογία, με τα λόγια αυτά ήθελε να εμψυχώσει τους ναυαγούς συντρόφους του στις ακτές της Καρχηδόνας.

 Δίνοντας την κάρτα με τη φράση του Βιργίλιου, ο Πάπας είπε στον πρώην Έλληνα πρωθυπουργό: «Κράτα το να με θυμάσαι.» http://www.avgi.gr/article/10807/10248590/-o-agonas-synechizetai-leei-o-papas-ston-tsipra


Και Ω ΤΗΣ ΑΤΥΧΙΑΣ σε λίγα 24ωρα έγινε ΓΗΣ- ΜΑΔΙΑΜ
30 Σεπτεμβρίου 2019

Αστυνομικοί Λέσβου στον ΘΕΜΑ 104,6: Φώναζαν «kill police»

Ως μια πολύ δύσκολη κατάσταση περιέγραψε όσα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής στη Μόρια ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Λέσβου, Βασίλης Ροδόπουλος.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στον ΘΕΜΑ 104,6 «για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια φώναζαν "kill police"». «Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Είχαν πολύ επιθετική συμπεριφορά, δεν άφηναν τα πυροσβεστικά για την κατάσβεση.

 Όταν είδαν το πτώμα χάρη στην εμπειρία συναδέλφων και από τύχη δεν είχαμε θύματα» πρόσθεσε ο κ. Ροδόπουλος. «Δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτό το πράγμα» συμπλήρωσε ο ίδιος περιγράφοντας ότι στο κέντρο υποδοχής της Μόριας βρίσκονται αυτή τη στιγμή «13.000 άνθρωποι από πάνω από 17 διαφορετικές φυλές». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια :