Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΑΞΙΑΣ»!

«ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ   








Του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη*

«Δούλος είναι εύκολο να γένη τις, όταν θέλη. Αυθέντης είναι δύσκολον. Επιθυμούμεν ειρήνη; Ας τρέξωμεν εις τα όπλα».

Δημήτρης Υψηλάντης

Ο ελληνισμός, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, ζει ξανά ημέρες όπου είναι «πλήθος τ’ άσχημα» και «τ’ άδεια αφέντες», όπως έλεγε ο Παλαμάς. Οι εθνικοί κίνδυνοι είναι γιγαντωμένοι και οι ξένοι βυσσοδομούν. Εκβιάζουν, πιέζουν, δωροδοκούν και θεωρούν ότι είναι τα χώματά μας έτοιμα για παράδοση και πώληση.

Αυτή την εντύπωση τους δίνουν δουλικότατα οι προσκυνημένες φραγκολεβαντίνικες ελίτ, που πρωτοστατούν στην υπονόμευση του εθνικού φρονήματος και στην περιφρόνηση της εθνικής μας φυσιογνωμίας.

Η Τουρκία, ένοχη εθνοκάθαρσης, κατοχής, εποικισμού και κυνικών εγκλημάτων, επιχειρεί να «νομιμοποιήσει» την διχοτόμηση του Αιγαίου με το δόγμα της «γαλάζιας πατρίδας», να διαλύσει την Κυπριακή Δημοκρατία και να επιτύχει την σμίκρυνση του συνόλου του εθνικού μας χώρου.

Κυοφορούνται πολύ σοβαρά πράγματα, τα οποία περνούν εντελώς υποβαθμισμένα από τα ελεγχόμενα μεγαλοκάναλα και την κατευθυνόμενη ενημέρωση των εφημερίδων που στοχευμένα δημιουργούν την αίσθηση ενός «Προφανούς Πεπρωμένου» για την χώρα…

Η φράση «Το Προφανές Πεπρωμένο», που έμεινε ιστορική, επινοήθηκε για πρώτη φορά από τον Αμερικανό δημοσιογράφο Τζων Ο’ Σάλιβαν, τον Αύγουστο του 1845.

Αναφερόταν στον εποικισμό του Φαρ Ουέστ και στην σταδιακή εξολόθρευση του ιθαγενούς πληθυσμού της Αμερικής. Λες και η επικράτηση των Ευρωπαίων εποίκων ήταν το αποτέλεσμα “θεϊκής εντολής”.

Ένα παρόμοιο κλίμα για την μοίρα των νεοελλήνων-ιθαγενών καλλιεργείται και διαχέεται εντέχνως, λες και είναι νομοτελειακό στους Γερμανούς και τους Ευρωπαίους ν’ ανήκει η στεριά μας και στους Τούρκους, η θάλασσά μας.

Η σιωπηλή αποδοχή της ξένης Επικυριαρχίας κάνει δραματικά επίκαιρα τα λόγια του Υψηλάντη: «Δούλος είναι εύκολο να γένη τις, όταν θέλη. Αυθέντης είναι δύσκολον. Επιθυμούμεν ειρήνη; Ας τρέξωμε εις τα όπλα».

Αυτά ειπώθηκαν κατά την Γ’ Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου, όταν οι αγγλόφιλοι κοτζαμπάσηδες υπό την καθοδήγηση του Μαυροκορδάτου παρέδωσαν εκουσίως το ελληνικό έθνος και την πολιτική του ύπαρξη «υπό την μοναδικήν υπεράσπισιν της Μεγάλης Βρετανίας».

Ο Υψηλάντης, ως αληθινός εθνικός ηγέτης, διαχώρισε την θέση του απ’ αυτό το επαίσχυντο ψήφισμα, στηλίτευσε τον ραγιαδισμό και την υποτέλεια και ζήτησε την συνέχιση της επανάστασης για να αποφύγουμε την εθελοδουλία.

Αυτό βέβαια δεν έγινε τότε και μετά την περιπέτεια της Επανάστασης και την δολοφονία του Καποδίστρια… άνοιξε ο νεοελληνικός δρόμος για τον Ένατο Κύκλο της Κόλασης.

Έτσι περιγράφεται στην «Θεία Κωμωδία» του Δάντη το επίπεδο όπου είναι τοποθετημένοι όσοι διέπραξαν στην ζωή τους το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας, την χειρότερη απ’ όλες τις αμαρτίες.

 Εκεί, στον υποχθόνιο ποταμό των οδυρμών και των θρήνων, τον μυθικό Κωκυτό, βρίσκονται αναρίθμητοι πολιτικοί προδότες της πατρίδας και του έθνους, από το 1821 μέχρι σήμερα.

 Εκεί, ανάμεσα στους αιώνιους πάγους, θα πάνε σίγουρα και οι σημερινοί υπεύθυνοι της μνημονιακής υποτέλειας, λίγο ψηλότερα ίσως από τον Ιούδα, αλλά στο ίδιο επίπεδο με τον Εφιάλτη.

Δεν είναι υπερβολικό να το λέμε για τους «κανάγιες» αυτούς που αντικατέστησαν τους Τούρκους κατακτητές, που έχουν αλλάξει πολλά προσωπεία και τακτικές, που σήμερα παρουσιάζονται ως «ευρωπαίοι» και έχουν κάνει τα πάντα για να υπονομεύσουν την ιστορική πορεία του νέου ελληνικού έθνους.

Με πρωτοφανή μανία προσπάθησε η ξενόδουλη ελίτ να ξεσχίσει τα σωθικά του ελληνισμού υπηρετώντας τα δυτικά όρνια σ’ ένα διαρκές γαϊτανάκι δολοπλοκιών και διαφθοράς.

Με αποτέλεσμα, διακόσια χρόνια να παλεύουμε για να ανακτήσουμε και να στεριώσουμε την ελευθερία μας και τώρα να φοβόμαστε ότι ξαναγυρίζουμε πάλι στην αρχή.

Διότι, όχι μόνο ξαναγινόμαστε σκλάβοι, αλλά είμαστε σκλάβοι σύμφωνα με τους «νόμους» της ΕΕ, του ΔΝΤ, των τοκογλύφων… «Σκλάβοι με συνταγματικό πρόσημο!», όπως έλεγε ο Ζαν Πωλ Μαρά μετά την Γαλλική Επανάσταση.

Γιατί, πέρα απ’ όλα τα άλλα, έχουν φροντίσει με την αδυσώπητη προπαγάνδα να κάνουν τον ελληνικό λαό να χάσει το ένστικτό του, την απλή λογική του, τις παραδόσεις τους και τις αξίες του, που τον έκαναν να αντιστέκεται στα ξένα προμηθεϊκά όρνια και να συνεχίζει τον αιώνιο Προμηθεϊκό του ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...