Κατευθύνετε τους , σε μετανάστευση πρόσφυγες, προς τα ΣΚΟΠΙΑ . Το σχέδιο «Ιώνη 2» είναι η μόνη λύση .

Ο «Βαλκανικός διάδρομος » πρέπει να ανοίξει , με κάθε τίμημα !! ΒΟΗΘΗΣΤΕ την Πολιτική αυτής της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ λύσης για να έχετε αύριο ιδιοκτησία , υπηρεσίες , δικαιώματα και μέλλον για τα παιδιά σας .
Η Ελλάδα και με τη βούλα της ΕΕ μετατρέπεται σε ξενοδοχείο της Ευρώπης για μετανάστες και πρόσφυγες . Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ , ΕΓΙΝΕ !!
Υποχρεωτική έγινε η φοίτηση στα σχολεία των παιδιών προσφύγων σύμφωνα με πρόσφατο Νόμο. Σας λέει κάτι αυτό ως προς , το « που το πάνε» ; Ποιος θα κάνει τους Πρόσφυγες αυτούς ΕΛΛΗΝΕΣ σε μια χώρα χωρίς αληθινούς Έλληνες ή με Έλληνες προδομένους  από τη Θράκη έως τη Μακεδονία και από το Αιγαίο Μέχρι τη Β Ήπειρο ;
Θα το ξαναπούμε . Η ΜΟΝΗ δουλεία των Πολιτικών ΜΑΣ – που εναλλάσσονται για αυτό –  είναι να προσαρμόζουν την κοινωνία στις αναπόφευκτες εξελίξεις που άλλοι δρομολογούν για τα δικά τους συμφέροντα. Έτσι και τώρα !!
Οι μάσκες έπεσαν . Αναπτύσσουν στην Ελλάδα την  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ της διαχείρισης του ( μεταναστευτικού- προσφυγικού ).  Ιστορικά , η οικονομία αυτή είναι δείκτης αποσύνθεσης της κοινωνικής οικονομίας και κατ επέκταση της ίδιας της κοινωνίας.
Συγκεντρώνουν μετανάστες – πρόσφυγες για να τα οικονομήσουν ξενοδόχοι , κάθε λογής επιχειρηματίες και συμφέροντα . Χιλιάδες ξενοδοχεία , βίλες και καταλύματα που ανήκουν σε αλλοδαπούς  κατοίκους εξωτερικού μετατρέπονται δίπλα σας , σε καταναλωτές προϊόντων  από τα « εργοστάσια παραγωγής προϊόντων μετανάστευσης και προσφυγιάς » με σκοπό το κέρδος .
Η ανθρώπινη ζωή σε τιμή ευκαιρίας !!
Εκατοντάδες Ιδρύματα , παραδοσιακά κτήρια και ακίνητα , με αφορμή τη διαχείριση του μεταναστευτικού , «θα πάνε » από χέρι σε χέρι μέχρι να καταλήξουν εκεί που θέλουν κάποιοι είτε για να εκποιηθούν αργότερα , είτε για να γίνουν ιδιοκτησία τους .
Αντί για ξενοδοχεία θα γεμίσουμε hot.spots και δομές φιλοξενίας μεταναστών- προσφύγων . Όσοι δεν χωράνε θα γεμίσουνε την Ελλάδα με φαβέλες – όπως στην Βραζιλία –  που σταδιακά θα οργανωθούν σε κοινότητες από όλες τις φυλές σχεδόν του Πλανήτη .Οι συνθήκες θα είναι ακατάλληλες και για τους Ίδιους αυτούς του άμοιρους .
Η Κοινωνία που σχηματοποιείτε για τα παιδιά μας θα είναι σύντομα ξένη προς την Ελλάδα .
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ την Παγίδα !!
Όλα αυτά τα χρήματα έρχονται απ έξω σε μια Ελλάδα  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ μισοτελειωμένη και γεμάτη «πεινασμένους» που σημαίνει ότι , ξένα προς τα Ελληνικά συμφέροντα χέρια , ανοιγοκλείνουν τη στρόφιγγα ΚΑΙ αυτής της Οικονομίας .  Με άλλα λόγια , το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Η ΕΛΛΑΣ για πρόσφυγες και μετανάστες , έχει ξένους Ιδιοκτήτες  που ό,ποτε θέλουν αλλάζουν το προσωπικό από τη Ρεσεψιόν έως την Κουζίνα .
Αναζητήστε στο διαδίκτυο  το σχέδιό μας με την κωδική ονομασία «Ιώνη2 » ,γκουγκλάρετε την πρόταση « Θέτουμε σε εφαρμογή το σχέδιο «Ιώνη 2 » ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ!!» και εάν συμφωνείτε , εφαρμόστε το με απλές κινήσεις .
Γίνετε ενεργό μέλος της λύσης μαζί μ εμάς … της διπλανής Πόρτας !
Σημ : Ήδη , η κίνηση των ανεξέλεγκτων μεταναστευτικών ροών εντός Ελλάδας – που είναι το υπόλοιπο  65-70% –  μπαίνει σταδιακά στην τροχιά του σχεδίου αυτού .
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας εσωτερικής ασφάλειας )

loading...