ΤΩΡΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗΝ «ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ»


ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΗΝ «ΧΡΥΣΗ ΟΔΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

4 ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η Γερμανική Προτεσταντική Εκκλησία εισέρχεται στην επιχείρηση «διάσωσης προσφύγων» στη Μεσόγειο.


Ματθ. 25,35 Διότι επείνασα και μου εδώσατε να φάγω, εδίψασα και με εποτίσατε, ήμουν ξένος που δεν είχα τόπον να μείνω, και με επήρατε στο σπίτι σας.


Λουκ. 10,27 Ο νομικός δε αποκριθείς είπε· “στον νόμον είναι γραμμένον, να αγαπάς Κυριον τον Θεόν σου με όλην σου την καρδίαν και με όλην σου την ψυχήν και με όλην σου την δύναμιν και με όλον σου τον νουν. (Ολος δε ο ευατός σου, ο νους, η καρδία, η θέλησις, η δραστηριότης σου, το πνεύμα και το σώμα, να πλημμυρίζουν από την αγάπην προς τον Θεόν). Να αγαπάς δε και τον πλησίον σου, όπως τον ευατόν σου”.

Ψαλ. 145,9 Ο Κυριος περιφρουρεί και προστατεύει τους ξένους, αυτός θα αναλάβη υπό την προστασίαν του τα ορφανά και τας χήρας, και θα εξαφανίση τας πορείας των αμαρτωλών.

Ρωμ. 12,13 Με τα δώρα της αγάπης σας να γίνεσθε συμμέτοχοι και βοηθοί εις τας ανάγκας των Χριστιανών· να επιδιώκετε την φιλοξενίαν, χωρίς να περιμένετε να σας την ζητήσουν.

Τι σχέση έχουν αυτές οι περικοπές του ευαγγελίου με την παράνομη εισβολή και επιβολή αυτών που έρχονται κατά χιλιάδες στις χώρες μας για να μας καταστρέψουν. Σχέδιο Καλλέργη Νέα Τάξη Πραγμάτων-αυτή δεν είναι εκκλησία αλλά αντίχριστοι που θέλουν να καταστρέψουν κάθε ίχνος χριστιανισμού στην Ευρώπη.

Σχέδιο Kalergi (για να γνωρίζουμε και να μην κοροϊδευόμαστε)


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ σε πλήρη εξέλιξη


Όπως αναφέρει το tagesschau.de και άλλα μέσα ενημέρωσης σε αυτές τις ώρες, η Ευαγγελική Εκκλησία της Γερμανίας (EKD) θα αγοράσει μαζί με άλλες ΜΚΟ ένα πλοίο για τη διάσωση προσφύγων. Στην πραγματικότητα, το EKD έχει λίγα χρήματα, που διατίθενται για πάνω από μια δεκαετία, μια σκληρή λιτότητα. Στην πραγματικότητα …

Αλλά αυτό δεν αφορά τη χρηματοδότηση των χριστιανών στις δικές τους εκκλησίες ή εκκλησιαστικά κτίρια. Φυσικά δεν μπορείτε να περάσετε πολύ πια, όλοι πρέπει να το καταλάβουν αυτό!

Οι Ρωμαιοκαθολικοί σίγουρα θα ακολουθήσουν σύντομα, να σώσουν τους νέους άνδρες που έχουν φύγει στην Αφρική για να ανεβαίνουν σε φουσκωτά, και να εισβάλουν στις χώρες μας για καταστροφή.

IRRE – VATIKAN SOLL SCHLEPPEREI ÜBERNEHMEN!Το Συμβούλιο της Ευρώπης ζητά να τερματιστεί η συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα στη Λιβύη.
Δεδομένων των κακών συνθηκών στα στρατόπεδα προσφύγων της Λιβύης, το Συμβούλιο της Ευρώπης έχει ζητήσει τον τερματισμό της συνεργασίας με την Ακτοφυλακή της βορειοαφρικανικής χώρας. Με άλλα λόγια, όλα τα σκάφη με μετανάστες που ξεκινούν από τη Λιβύη πρέπει να μεταφερθούν στην ΕΕ.ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI  BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :