Προς κ. Αναστασιάδη. Δεν μπορείτε , ετοιμάστε την ΕθνικήΦρουρά και διώξτε τη σημαία του ψευδοκράτους από τον Πενταδάκυλο . Ερχόμαστε !

Εάν «σπάσετε » , εάν «χαθεί» και η υπόλοιπη Κύπρος , θα δεχτεί μεγάλο πλήγμα ο Ελληνισμός . Δε σας πρόδωσε ΠΟΤΕ η Ελληνική ψυχή , σας πρόδωσε η Ελληνική Πολιτική . Ήρθε η ώρα Πρόεδρε να αναμετρηθείς με το ανάστημα των Ελλήνων πολιτικών που έγραψαν Ιστορία , ήρθε η ώρα ή να κάνεις αυτό που επιτάσσει η συνείδησή σου ή να φύγεις .
Εδώ και λίγες ώρες βρίσκονται στο Νησί της Αφροδίτης οι επίλεκτοι , για να οργανώσουν την Ομάδα ¨Μαύροι Πάνθηρες ¨ Οι πιστώσεις βρέθηκαν και το σχέδιο ενεργοποιείται .Πείτε τους  ότι , ό,τι θα συμβεί από εδώ και πέρα στα Κατεχόμενα και όχι μονό , θα έχει τη σφραγίδα ¨Μαύροι Πάνθηρες ¨

Σκοπός μας και αποστολή μας , το όραμα του Ελληνισμού για ένα νησί μόνο με Έλληνες .

H 1η σου Αποστολή . Να διώξεις την τεραστίων διαστάσεων σημαία του ψευδοκράτους, η οποία χαράχθηκε από τις κατοχικές τουρκικές δυνάμεις στις πλαγιές του Πενταδαχτύλου και που θυμίζει με πόνο ψυχής στους Κύπριους και στους επισκέπτες της Κύπρου ότι το μισό νησί, μέλος του ΟΗΕ και της ΕΕ είναι υπό κατοχή

 Ξεκίνα με διαμαρτυρία στα Ηνωμένα Έθνη που εξακολουθούν να αναγνωρίζουν την κυριαρχία της νόμιμης Κυπριακής Δημοκρατίας σε όλη την επικράτεια του νησιού και έχουν ανακηρύξει την προσπάθεια απόσχισης ως παράνομη.

Σηκώστε ψηλά στα ΜΜΕ το θέμα :

Τα υπόλοιπα είναι ¨δική μας δουλειά ¨

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )

loading...