Απίστευτο: Μωρό γεννήθηκε με 31 δάχτυλα στα άκρα του! (φωτό)
Θα σας σοκάρει αυτή η είδηση όσο και περίεργη αν σας φαίνεται! Γεννήθηκε το μωρό που έχει 31 δάχτυλα στα άκρα του! Ναι καλά ακούσατε 31 δάχτυλα!

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το παιδί πάσχει από πολυδακτυλισμό, μία πάθηση που εμφανίζεται στους ανθρώπους, τους σκύλους και τις γάτες. Σύμφωνα με τα στοιχεία του κέντρου υγείας της Ατλάντα, η συχνότητα εμφάνισης πολυδακτυλισμού είναι μία σε κάθε 1.000 γεννήσεις.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, τα επιπλέον δάχτυλα αφαιρούνται χειρουργικά και για αυτό το λόγο οι γονείς του παιδιού συγκεντρώνουν χρήματα για να καλύψουν τα έξοδα της επέμβασης στο μωρό τους.
Η ασθένεια είναι κληρονομική κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του Χονγκ Κονγκ, καθώς η μητέρα του είχε έξι δάχτυλα στα πόδια της. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πατέρας του παιδιού, Ζου Τσενκλίν, είναι ακόμη πολύ μικρό το παιδί για να γίνει η επέμβαση. Ταυτόχρονα, η περίπτωσή του είναι πολύ πιο περίπλοκη, καθώς δεν απαιτείται μόνο η αφαίρεση των επιπλέον δαχτύλων αλλά και η ανακατασκευή των πελμάτων, ενώ χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με χειρουργείο και η απουσία αντιχείρων.
Το κόστος της επέμβασης θα ξεπεράσει τα 30.000 δολάρια, ανέφερε ο πατέρας και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει 6.00 δολάρια.
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :