Βασίλης Παϊτέρης: «Kαταδικάστηκα σε 35 χρόνια φυλάκισης και χρωστάω 580,000 στην Εφορία»


Καταδικάστηκε σε 35 χρόνια φυλάκισης και χρωστάει 580,000 στην Εφορία και σε άλλους δημόσιους φορείς!


Ο Βασίλης Παϊτέρης συγκλονίζει με την εξομολόγησή του στην Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου για τα οικονομικά και νομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω του αυθαίρετου σπιτιού του. «Κάνω κοινωφελή εργασία για να γλιτώσω τη φυλακή. Αυτό το σπίτι το αγόρασα πριν από 15 χρόνια.

Είναι εκτός σχεδίου, όπως και όλα στην περιοχή και το ήξερα όταν το πήρα. Δεν είναι στην παραλία, είναι στην Αγία Βαρβάρα, πάνω σε ένα βουνό, που δεν περνάει ούτε αεροπλάνο! Έχει χαρακτηριστεί δασικό, αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα δέντρο εκεί. Εμείς φυτέψαμε», λέει ο Βασίλης Παϊτέρης.

«Το σπίτι αυτό χτίστηκε πριν από 30 ή 40 χρόνια και εγώ το πήρα έτοιμο με φως, νερό, τηλέφωνο. Όταν το αγόρασα, είχα πέντε παιδιά, μετά η οικογένεια μου μεγάλωσε, έκανα δύο παιδιά και ως εκ τούτου έπρεπε να μεγαλώσω και το σπίτι για να χωράμε όλοι, Έχτισα, λοιπόν, δύο δωμάτια επιπλέον. Αυτό οδήγησε στο να μου γίνουν 250 μηνύσεις από τον πρώην δήμαρχο, τις οποίες δεν έλαβα ποτέ, γιατί εστάλησαν σε άλλη διεύθυνση. Το αποτέλεσμα ήταν να καταδικαστώ σε 35 χρόνια φυλάκισης και να χρωστάω 580,000 στην Εφορία και σε άλλους δημόσιους φορείς», αναφέρει ο τραγουδιστής.

Προκειμένου, λοιπόν, να γλιτώσει τη φυλακή, ο Βασίλης Παϊτέρης κάνει κοινωφελή εργασία τα τελευταία οκτώ χρόνια, ενώ έχει ακόμα άλλες 20,000 ώρες.
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

3 σχόλια :

  1. Αν ήταν άλλος θα τον είχαν κλείσει μέσα άρα αφού είμαι σκατογυφτας τη γλυτωνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι και κανένα μεγάλο χρέος. Με τα επιδόματα παιδιών το ξεπληρώνει στο άψε - σβήσε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και στα φαναρια απο 10-20 χαρτομαντηλα το καθενα ειναι λεφτα και αυτα!! χα χα χααααα μασ δουλευει ρεε μας δοευλευει ο ταμτακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή