ΠΕΡΙ ΒΟΡΕΙΟΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ…

ΝΑΤΟ, ΝΑΤΟ ΤΟ   ΠΑΡΑΜΥΘΙ








Γράφει ο Κωνσταντινος Καλιμαυκιδης

Έτσι τα καταλαβαίνω λαϊκά απ΄όσα έμαθα στο σχολείο, την παιδεία που αναζητώ, από τις έννοιες της γλώσσας μου και πέρα ιδεολογικές
περιχαρακώσεις και δογματικές παρωπίδες.

Οδηγός μου η λογική, όση διαθέτω, ή αμφιβολία, η ανησυχία που οδηγεί στην έρευνα από την μια και από την άλλη η ασφάλεια της πίστης μου, Α-ΣΦΆΛΩ =ανευ σφάλματος ότι ο Λόγος που κάποιοι μαρτύρησαν Ενσαρκωμένο και Αναστάντα με καλύπτει απόλυτα με όλα όσα έδειξε και είπε.

Ζητάτε και λαμβάνετε, αν αμαρτάνετε δηλ αστοχείτε, ξαναπροσπαθήστε, σφάλατε, μετανιώστε έστω στο παρά πέντε σαν τον ληστή, εδώ είμαι Εγώ μαζί σας ψάξτε με, μη μαζεύετε χρήματα , ένδειξη απιστίας και ανασφάλειας «άνευ α-σφάλειας δηλ με σφάλμα» αγαπάτε όλους γύρω σας, ακόμη και τον εχθρό, η αγάπη ελευθερώνει.

Και το πιο καλό μη φοβάστε τίποτε, ούτε τον θάνατο, γιατί θα αναστηθείτε όπως Εγώ. Απλά, ξεκάθαρα γιαυτό δύσκολα.

Οι προ Χριστού  δικοί μας σοφοί είπαν άλλα σωστά και προφήτευσαν για Αυτόν όμως δεν μας τα έμαθαν σκόπιμα, εγώ τα ψάχνω και τα κρατάω διότι με συμφέρει με βοηθά και μου αρέσει όπως η μυθολογία και η ιστορία μου.

Κυρίως η γλώσσα μου η πηγή, είναι το κλειδί σε όλα στα πάντα για να καταλάβω τι γίνεται. Είμαι τυχερός που κάποιοι δάσκαλοι στο γυμνάσιο μου τα έδειξαν και για το χάρισμα που μου δόθηκε και αντιλήφθηκα ότι όλα αυτά δεν είναι θεωρίες και φιλοσοφίες,αλλά οδηγίες χρήσεως του Νού και χειρισμού του Βίου.

Όπως πολλοί, ανάμεσά τους και εγώ, έχω διαβάσει διάφορες παλιές ιστορίες του Πλάτωνα και των αρχαίων Αιγυπτίων ιερέων που είπαν το περίφημο «Έλληνες αεί παίδες» αναφερόμενοι στην μάχη Ελλήνων και Ατλάντων με πρωτεργάτες τους τότε Αθηναίους.

Άλλοι παλαιοί και σύγχρονοι αναφέρθησαν για Κρόνιους, μιαρά γένη, ερπετοειδείς, δρακονιανούς και άλλες αναφορές περί ανθρώπων του φωτός που τεκνοποίησαν με τις γυναίκες των ανθρώπων και άλλα πολλά.

Είχαμε ήρωες δικούς μας που σκότωσαν από Λερναία Ύδρα, μέχρι Μέδουσα και Μινώταυρο και πάρα πολλές άλλες ιστορίες και μύθους.

Ο δε Χριστός αποκάλεσε τους αρχιερείς και λοιπά λουλούδια εποχής του , γεννήματα εχιδνών, γιατί;
Αυτός γνώριζε τον λόγο.

Μετά Χριστόν έχουμε τον Άγιο Γεώργιο να σκοτώνει τον δράκο , αλλά και τον Άγιο Ανδρέα τον δια Χριστόν σαλό,να μιλάει για τον Μέγα Αλέξανδρο που σφράγισε τις πύλες κλείνοντας τα μιαρά γένη.

Ας αρκεστώ σε αυτά για να μην μπλέξουμε με πολλά,ας παραμείνω μόνο στα φίδια στους Άτλαντες και τους Αθηναίους τους Έλληνες, τα γεννήματα εχιδνών και τα φίδια-δράκους ερπετά κλπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...