Ανείπωτη τραγωδία στη Ρόδο: Δύο νεαρές αδερφές πνίγηκαν σε πισίνα ξενοδοχείου


Ένα εφιαλτικό συμβάν συνέβη σήμερα στη Ρόδο, όπου δύο αδερφές 17 και 19 ετών πνίγηκαν σε πισίνα ξενοδοχείου.

Όλη η Ρόδος, και όχι μόνο, θρηνεί, καθώς μια ανείπωτη τραγωδία έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης (31.07.2019) σε ξενοδοχείο της Ιαλυσού.

Δύο αδερφές που έκαναν διακοπές στο νησί της Ρόδου, 17 και 19 ετών, πνίγηκαν ενώ κολυμπούσαν στην πισίνα ξενοδοχείου της Ιαλυσού.

Οι δύο κοπέλες, πνίγηκαν στην πισίνα του ξενοδοχείου στη Ρόδο λίγο πριν από τις 7 το βράδυ της Τετάρτης. Οι πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας rodiaki παραπέμπουν στο ότι η μία νεαρή προσπάθησε να σώσει την άλλη, αλλά δυστυχώς πνίγηκαν και οι δύο. Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», οι δύο κοπέλες ήταν αδελφές.

Αρχικά, το ασθενοφόρο που κλήθηκε παρέλαβε τη μία νεαρή, που ήταν στην επιφάνεια της πισίνας και είχε ακόμη τις αισθήσεις της, αλλά παρά τις προσπάθειες η άτυχη κοπέλα κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Η δεύτερη νεαρή ήταν στον πάτο της πισίνας και δεν φαινόταν, σύμφωνα με τη rodiaki. Οι διασώστες επέστρεψαν και την παρέλαβαν, αλλά όλα είχαν τελειώσει πλέον.

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή στους αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος Ρόδου να συλλάβουν τους υπευθύνους του ξενοδοχείου και να πραγματοποιήσουν έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο των δύο νεαρών.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :