Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ...


ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΒΙΝΤΕΟ

Στις 26 Ιουνίου του 2015, ο μόλις 5 μηνών τότε Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοινώνει τη διεξαγωγή ενός   ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ -
ΠΑΡΩΔΙΑ, για την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015, σχετικά με τη συμφωνία με τους δανειστές, το οποίο ΔΕΝ λήφθηκε καθόλου υπόψη, δίνοντας όμως το έναυσμα στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να προχωρήσει σε ένα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ  με το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, θέτοντας τους Έλληνες αντιμέτωπους με μια πρωτόγνωρη κατάσταση και με τα μηχανήματα αυτόματων αναλήψεων ΑΤΜ να επιτρέπουν αναλήψεις μόλις 60 ευρώ ανά ημέρα.


ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΕΤΥΧΕ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΥΠΕΚΥΨΕ σε μια ακόμη λιτότητα μνημονίων και κυρίως στην ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, απαραίτητη προϋπόθεση για να επέλθει Η ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, ώστε να μεταφερθεί ουσιαστικά η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και κατ'επέκταση η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ από τα χέρια των Πολιτών (ΜΕΤΡΗΤΑ) στα κομπιούτερ των Τραπεζών (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ).

 Ώστε να γίνει εφικτή η επερχόμενη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ο οποίος θα μπορεί τότε ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ το Σύστημα του Χρήματος, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ "ΑΟΡΑΤΗ ΜΟΡΦΗ", ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ, ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ (ΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ), ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ Ή ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ.

Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS.

ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ...

Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ,
ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΜΕΝΕΙ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ (ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΜΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΙΔΙΩΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜE ΠΟΛΕΜΟ .

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ".

ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI ΔEΙΤΕ TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑloading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :