Στον Ρυθμό της Kinsey Wolanski (Δείτε 11 σπάνιες φωτογραφίες που δεν τις έχετε ξαναδεί)

– Γράφει η Βασιλική Παπανεστωροπούλου.

Από τον τελικό του Champions League στην Μαδρίτη δεν έλειψαν τα απρόοπτα καθώς διακόπηκε για λίγη ώρα όταν μία όμορφη ξανθιά  γυναίκα εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο φορώντας μόνο ένα προκλητικό μαγιό.
Η «εισβολέας» κατάφερε να φτάσει έως την μέση του γηπέδου πριν οι άνδρες της ασφάλειας καταφέρουν να τη φτάσουν. Tελικά την ακινητοποίησαν και την συνόδευσαν εκτός αγωνιστικού χώρα. Στις κερκίδες επικράτησε έκπληξη, αλλά και ενθουσιασμός.
Συνήθως τέτοιες δράσεις έχουν ακτιβιστικό χαρακτήρα ή γίνονται απλά για πλάκα, αλλά η ξανθιά εισβολέας δεν είχε τέτοιες διαθέσεις. Άλλωστε όπως αποκαλύπτει και το τύπωμα στο μαγιό σχετίζεται με διάσημο φαρσέρ.    
Η εισβολέας είναι η Kinsey Wolanski, σύντροφος του Vitaly Zdorovetskiy, ο οποίος και έχει δημιουργήσει σάιτ ερωτικού περιεχομένου και με την εισβολή αυτή πέτυχε μια τεράστια διαφήμιση σε στοχευμένο κοινό. Η αξία για μια διαφήμιση στον τελικό θα ήταν απαγορευτικά πανάκριβη, αλλά χάρη στην  Kinsey η ιστοσελίδα έγινε γνωστή σε εκατομμύρια ανθρώπους- κυρίως άντρες – μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. 
Ο ίδιος ο Vitaly Zdorovetskiy έχει εισβάλει επίσης σε αγώνες, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει την ίδια αίσθηση.
Ζούμε την τεχνολογική-νεοταξική εποχή του χάους εδώ βρίσκει έδαφος η κάθε ανωμαλία. Διότι όλοι αυτοί που εξουσιάζουν τον κόσμο είναι ΑΝΩΜΑΛΟΙ και θέλουν 
οι επόμενες γενιές να βγουν άρρωστες σαν και αυτούς προσπαθώντας να παρουσιάσουν το ανώμαλο ως φυσιολογικό ώστε να εστανθουν και αυτά τα κτηνη άνθρωποι.  
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
 Η μόδα είναι το κατεξοχήν “δημοκρατικό” μέσο έκφρασης είπε η  νεοταξίτισα
 Νικόλ Αλεξανδροπούλου.

Ομως μοντέρνα δεν είναι αυτή που βάζει ότι προστάζει η μόδα ,αλλά αυτή που προσαρμόζει την μόδα στα δικά της μέτρα.

Πειραματιστείτε για να βρείτε τι σας πάει και τι όχι 

Βασικός κανόνας της ένδυσης είναι ο εξής Προβάλλω ότι με κολακεύει ,καλύπτω ότι με μειώνει .Στέλνω το μάτι του άλλου εκεί που θέλω ,το διώχνω από εκεί που δεν θέλω .

Το χρώμα, το σχέδιο ,το μάκρος του ενδύματος σύμμαχός μου. Αν θέλετε να γοητεύετε ποτέ μην τα δείχνετε όλα Οι άνδρες αρέσκονται να φαντάζονται αυτό που δεν βλέπουν .

Μην τα δείχνετε όλα επειδή το κάνουν και οι άλλες ,εσείς δεν είστε σαν τις άλλες. 

Τα τελευταία χρόνια τα ολόσωμα μαγιό έχουν την τιμητική τους! Αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο, καθώς πάντα αποτελούσαν μια ξεχωριστή και αγαπημενη προταση ανάμεσα στα γυναικεία μαγιό. Φέτος για ακόμα μία χρόνιά φαίνεται ότι οι γυναίκες που τα επέλεγαν δικαιώνονται, καθώς αποτελούν κορυφαία τάση της μόδας.

Τα ολόσωμα μαγιό υπερτερούν σε κάποια σημεία σε σχέση με τα υπόλοιπα γυναικεία μαγιό. Πάμε να δούμε σε ποια. Αναδεικνύουν το σώμα με τον καλύτερο τρόπο.

Ανάλογα με το σωματότυπο τα ολόσωμα μαγιό προσφέρουν αρκετά πλεονεκτήματα. Αν και το μπικίνι θεωρείται σέξι, τα ολόσωμα μαγιό διαχρονικά υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο το γυναικείο σώμα. 

Πιο συγκεκριμένα, αναδεικνύουν το μπούστο και τονίζουν την πλάτη και το λαιμό με ένα τρόπο που τα υπόλοιπα γυναικεία μαγιό δεν μπορούν να το κάνουν. Επιπλέον πλεονέκτημα; Σε περίπτωση που δεν έχεις καταφέρει να γίνεις φέτες τα ολόσωμα μαγιό κρύβουν τη κοιλίτσα.

Επισης μας χαρίζουν ύψος. Αν θέλεις να δείξεις πιο ψηλή και αδύνατη, τότε το ολόσωμο είναι σίγουρα ο τύπος μαγιό που πρέπει να επιλέξεις. Το γεγονός ότι αποτελούν ένα ενιαίο κομμάτι έχει τα πλεονεκτήματά του καθώς όχι μόνο αναδεικνύει αλλά επίσης παρουσιάζει τη σιλουέτα περισσότερο ψιλόλιγνη. Αφήνουν πολλά στην φαντασία, γινομαστε πολυ πιο επιθυμητές.

Μπορούν τα ολόσωμα μαγιό να γίνουν πιο σαγηνευτικά από το αποκαλυπτικό μπικίνι; Σίγουρα ναι.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να σαγηνεύσεις τα βλέμματα από το να αφήσεις και κάτι στη φαντασία. Τα ολόσωμα μαγιό το πετυχαίνουν αυτό με τον καλύτερο τρόπο. Αν το σκεφτείς καλά αυτό είναι σίγουρα υπέρ σου. Ακομη προσφέρουν άνεση.

Δεν είναι τυχαίο που στα κολυμβητήρια τα ολόσωμα μαγιό θεωρούνται δεδομένα. Προσφέρουν άνεση. 

Με τη λέξη άνεση εννοούμε φυσικά ότι δεν θα βρεθείς ποτέ στη δυσάρεστη θέση να αναζητάς το πάνω μέρος του μαγιό που έφυγε σε μία απότομη κίνηση ή το πήρε το κύμα.
Η αγορά μαγιό είναι μια απαιτητική και δύσκολη διαδικασία για τις περισσότερες απο εμας, κυρίως λόγω των κολλημάτων που έχουμε σχετικά με τις ατέλειες που θεωρούμε πως έχουμε. 

Υπάρχει όμως και εκείνη η κατηγορία γυναικών που εκτός από ένα ωραίο σώμα διαθέτουν το βασικότερο όλων. 

Εχουν αυτοπεποίθηση! Ναι φίλες μου, δεν είναι τόσο το αψεγάδιαστο σώμα και οι τελειες αναλογίες που θα τραβήξουν τα βλέμματα στην παραλίας επάνω σας όσο η αύρα σας. 

Η αυτοπεποίθηση είναι το σημαντικότερο σε κάθε μας εμφάνιση, ειδικά στην παραλία που λίγα μένουν κρυφά, και είναι και αυτό που αποπνέεται ασυναίσθητα σε όποιον μας κοιτάει, χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε και πολλά. 

Δυστυχώς καποιες από εμάς πάσχουν από έλλειψη αυτοπεποίθησης, είναι όμως και αυτές που την έχουν περίσσια και την αποπνέουν ακόμα και στην βόλτα στο περίπτερο της γειτονιάς και προφανώς το κάνουν και στις παραλίες. 

Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι καλοκαιρινές σου επιλογές να είναι σέξι και να μην περνάς απαρατήρητη σε καμία των περιπτώσεων, σε όποια παραλία και αν βρισκεσαι.

Οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση κυρίως προτιμούν μαγιό αποκαλυπτικά και ξεχωριστά. Για να δούμε λοιπόν κάποια από αυτά. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η μόδα προτείνει τα ολόσωμα μαγιό, τα οποία όμως όσο περνάνε τα χρόνια βγαίνουν σε όλο περισσότερα χρώματα, σχέδια και ιδιαίτερα κοψίματα. Βλέπουμε και φέτος ολόσωμα μαγιό με μεγάλα ανοίγματα στα πόδια και στα χέρια. Είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι για γυναίκες τολμηρές που ξέρουν ποιες είναι και τι θέλουν. 

Ένας συνδυασμός διαχρονικής κομψότητας και πρόκλησης, που παραπέμπει σε Baywatch και στην αλησμόνητη ξανθιά σεξοβόμβα Πάμελα, που αναστάτωνε όλον τον αντρικό πληθυσμό με τις εμφανίσεις της στην ομώνυμη τηλεοπτική
σειρά. 

Είναι ένα μαγιό που κολακεύει τρομερά το γυναικείο σώμα και τονίζει όλα τα θηλυκά σημεία σε ένα κορμί. Από την άλλη έχουμε το απόλυτο ολόσωμο με βαθύ ντεκολτέ, που σίγουρα θα προκαλέσει θραύση για καθεμία που θα το προτιμήσει. 

Είναι ένα κομμάτι που φοριέται τόσο στην παραλία όσο και σαν κορμάκι στην βραδινή σας έξοδο για δροσιστικά κοκτέιλ, και συνδυάζεται άψογα με ψηλόμεσες φούστες, παντελόνες και φυσικά με το αγαπημένο όλων jean. Επειδή όμως τα ολόσωμα αποτελούν πλέον μαγιό γεμάτα εκπλήξεις, έχουμε το μοναδικό ολόσωμο με διαφάνεια. 

Εάν είστε γυναίκα με αυτοπεποίθηση σίγουρα θα πειραματιστείτε μαζί του. Ένα μαγιό αποκάλυψη που καλύπτει τα απολύτως απαραίτητα και προκαλεί πανικό στο πέρασμά του και γι’ αυτό άλλοτε θα το προτιμήσετε. Λάθος; 

Μια ακόμα έκπληξη είναι τα πλεκτά ολόσωμα που είναι απίστευτα της μόδας και δημιουργούν μια σέξι διάθεση διαφοροποιώντας σας από τις υπόλοιπες στην παραλία. Εξάλλου κάθε γυναίκα που έχει αυτοπεποίθηση και δεν κομπλάρει οφείλει να πειραματίζεται και να διαφοροποιείται. 

Ένα άλλο είδος ολόσωμου που έχει κάνει πάταγο τις τελευταίες σεζόν είναι το lace-upσχέδιο. Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι άκρος αποκαλυπτικό. Τα κορδόνια πλέον είναι πολύ της μόδας και πιστέψτε μας πως στο αντρικό μυαλό, πολλοί είναι αυτοί που στην θέα τους θα θέλουν να σας τα ξελύσουν! Άπειρα σχέδια και χρώματα που είναι απίστευτα παιχνιδιάρικα και θηλυκά! Προετοιμαστείτε λοιπόν να δεχτείτε ατελείωτο φλερτ από το αντίθετο φύλο! Είναι γνωστό ότι τα μοδάτα γυναικεία μαγιό πάντα έκανα θραύση στο ανδρικό φύλλο.

Λίγο η θέα του γυμνού θηλυκού ώμου, λίγο η παραπομπή σε μισοβγαλμένο εσώρουχο, είναι σίγουρα μια επιλογή που εξάπτει την φαντασία και θέλει ”κότσια΄’ η επιλογή του και που ξέρετε κορίτσια μπορεί από την παραλία να βρεθείτε στην εκκλησία.  
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ-ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ.
“Ο στοματικός έρωτας αποτελεί ταμπού για ορισμένες γυναίκες και σεξουαλική πράξη που δεν συνάδει με τις αρχές ή τους θεσμούς που ασπάζονται. 

Ο στοματικός έρωτας θεωρείται σήμερα μια μορφή σεξ. Κάποιες φορές χρησιμοποιείται για την πρόκληση ερεθισμού και την προετοιμασία της ερωτικής πράξης και κάποιες φορές την υποκαθιστά .

Υπάρχουν πολλές γυναίκες αλλά και άνδρες που διστάζουν αλλά και αρνούνται να κάνουν στοματικό στον /στην σύντροφό τους. Και καλώς κάνουν .

Συγγώμη αλλά κάθε τι επάνω μας είναι φτιαγμένο για ορισμένη δουλειά.Ότιδήποτε άλλο είναι παρά φύσιν και καταχρηστικό.

Το στόμα είναι για να γευόμαστε όλα τα καλά που μας προσφέρει η φύση.  Να επικοινωνούμε ,να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας . Χάνουμε το δικαίωμά μας για Θεία Μετάληψη,όταν το χρησιμοποιούμε για ”ερωτική” εξυπηρέτηση. 

Δεν πρέπει να καταχρώμαστε την Θεόδοτη ελευθερία μας βάζοντας στο στόμα κάτι που δεν έχει θέση εκεί .Ούτε τα ζώα δεν το κάνουν, εμείς γιατί ; 

Γνωστός ηθοποιός όταν γυναικα συνάδελφος του, του πρότεινε να του κάνει στοματικό αρνήθηκε λέγοντάς της “Αναρωτιέμαι πως τρώς με τέτοιο στόμα” Τέτοιου είδους ενασχολήσεις δημιουργουν και κινδύνους για την υγεία Aids καρκίνος ,αφροδίσια και άλλες μολύνσεις μπορεί να προκληθούν από αυτήν την συνήθεια. Ψάξτε το για να ενημερωθείτε .

Η κατάποση σπέρματος δεν είναι πρωτεϊνούχο ρόφημα ,ούτε καλλυντικό για το δέρμα ,ούτε αντικαταθλιπτικό που λένε κάτι ηλίθιοι τώρα τελευταία. Είναι χρήσιμο για να κάνουμε παιδιά αλλά πέραν αυτού ουδέν .

Μην κάνετε το στόμα σας ένα είδος πτυελοδοχείου για τα ‘’απόβλητα’’ των ανδρών. Και κάτι σημαντικο ούτε θησαυρός ούτε φαγητό είναι το δικό μας γεννητικό όργανο, ούτε φυσικά των ανδρών. Ένας σωστός άνδρας ανάβει με το που σας βλέπει με το που σας σκέφτεται δεν χρειάζεται υποβοήθηση. Ανάβει με το που θα σας αγγίξει ,θα τον αγγίξετε. Ούτε εσείς χρειάζεστε τέτοια υποβοήθηση αν πράγματι αγαπάτε και ποθείτε τον σύντροφό σας.

Η αίσθηση της όρασης είναι κύρια στο παιχνίδι του έρωτα .

Γιατί νομίζετε έχει αναπτυχθεί τόσο και παραμένει στην κορυφή της προτίμησης το πορνό. Εξυπηρετεί και άλλους σκοπούς πέρα από ότι εξάπτει τις ορμές .

Δείχνει ότι πιθανά και απίθανα προς τέρψη των οφθαλμών .

Λέει κάνε τα και εσύ ,δεν το κάνουμε μόνο εμείς το κάνουν όλοι. Αυτή η υποσυνείδητη φράση το κάνουν όλοι ε γιατί δεν το κάνεις και εσύ. Και εμείς ακολουθούμε σαν τα πρόβατα.

Εννοείται ότι γεμίζει τις τσέπες των δημιουργών του. Ο σκοπός του είναι η σεξουαλική διαφθορά και η ηθική εξαχρείωση του ανθρώπου. Να ξεχνάει ότι έχει νου που ζητάει πνευματική τροφή, ψυχή που αναζητά την θέωση.

Να γεμίζει η κοιλιά και να ικανοποιείται μέχρι υπερβολής το γενετήσιο ένστικτο. Πόσοι ηθοποιοί έφτασαν στο σημείο να νοσηλευτούν γιατί είχαν φτάσει σε σημείο εθισμού στο σεξ.  

Η εισβολή κάθε είδους ερωτικής απόκλισης, υπερβολής είναι δουλειά των νεοταξιτών που έντεχνα και έξυπνα μας το πασάρουν ως φυσιολογικό. Αφού το κάνουν τα ‘πρότυπα’’ τραγουδιστές, ηθοποιοί ,τηλεορασάνθρωποι είναι σωστό, μοδάτο . Ε να μην μοιάσουμε τα ‘’πρότυπα’’;

Και σιγά σιγά περνάνε τα δικά τους μηνύματα για τα πάντα .
Αλλοιώνουν και διαβρώνουν τα πάντα εχουν υπομονή δεν βιάζονται . Ξέρουν ότι άμα σαπίσει το φρούτο θα πέσει μόνο του χωρίς καμμιά προσπάθεια .

Δεν θέλουν να φάνε το φρούτο ,να σαπίσει θέλουνε. Να αρχίσεις να νερώνεις το κρασί σου θέλουνε μέχρι που να μην έχει καν γεύση κρασιού .

Να γίνεις πρόβατο χωρίς σκέψη, χωρίς βούληση με μόνη σκέψη ότι φάς , ότι πιείς και ότι αρπάξει ο….

Αυτοί θα αρπάζουν τα υπόλοιπα .

Την ελευθερία σου, την αξιοπρέπειά σου ,ακόμα και την περιουσία σου δική σου και της πατρίδας σου την ελευθερία της ,την ανεξαρτησία της την ιστορία της την υπερηφάνεια της .

Γιατί αυτοί κοιτάνε τα συμφέροντά τους που δεν εξυπηρετούνται αν εμείς σκεφτόμαστε και δρούμε για το δικό μας συμφέρον .

Για αυτό μας αποχαυνώνουν με το σεξ ,την σιλουέτα μας ,την τηλεόραση, την μόδα ,τα πορνό ,τα κουτσομπολιά


Φάτε, πιείτε, φηδηχτείτε αυτό έχει σημασία αυτό είναι το μήνυμα .Και όσο εσείς θα βουλιάζετε μέσα στο τι θα φάτε τι θα πιείτε και με πόσους ή με πόσες θα πάτε για να είστε in ,εμείς θα γίνουμε οι αφέντες σας για …το καλό σας .

Οι νεοταξίτες που σχεδιάζουν, αποφασίζουν και πράττουν για εμάς χωρίς εμάς .

Και αν πάψουν να μας χρειάζονται δεν θα διστάσουν να μας στείλουν στον αγύριστο. Για αυτό έχουν τρόπους .

Για αυτό χαλάστε τους την δουλεια. Βάλτε τα ιδανικά και τις αξίες ξανά στην ζωή σας. Αλλάξτε ζωή, Αλλάξτε συμπεριφορά. 

Οι νεοταξίτες είναι αλλεργικοί στο ήθος, στην τιμιότητα, στην φιλοπατρία ,στην αληθινή αγάπη, στην αγάπη για την οικογένεια ,στην πίστη στον Θεό, στόν σωστό χαρακτήρα, στην αλληλεγγύη, στην συμπόνοια, στα ανθρώπινα συναισθήματα.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΟΥΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΥΝΑΜΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Η ΥΠΕΡΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΕΠΟΧΗ :

“Κηρύξατε αποστόλοις», εδόθη εις τις γυναίκες, δια του Αγγέλου η εντολή, το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως Ιησού του Λυτρωτή. Από την πρώτη γυναίκα την Εύα, ήρθε στο ανθρώπινο γένος , ο πόνος και η δυστυχία, τώρα οι γυναίκες πρώτες γίνονται αγγελιοφόροι, ανεκλαλήτου χαράς και ευτυχίας. 

Τώρα οι γυναίκες αναγγέλλουν «θανάτου την νέκρωσιν, ΄Αδου την καθαίρεσιν». Ανεστήθη ο Λυτρωτής, αφού εξεπλήρωσε με το Πανάγιο Αίμα Του το χρέος του ανθρωπίνου γένους, προς τον Πλάστη Θεό και άνοιξε του Παραδείσου την οδό. 

Μεγάλη της γυναίκας η αποστολή, το μήνυμα της σωτηρίας να μεταφέρη σε κάθε εποχή. Αιτία να γίνεται αυτή, να σώζεται η οικογένειά της, ο άνδρας, τα παιδιά της , μα και όλη η γενιά της. Μπορεί από την πρώτη γυναίκα να επήλθε η παρακοή, μα από την Δευτέρα Εύα, την Υπεραγία και Πανάχραντον Μαρία, ήλθε εις τον κόσμο η σωτηρία.

Πήτε Μου όμως, σε ποια θέση βρίσκεται η γυναίκα η σημερινή, είναι οδοδείκτης προς την σωτηρία ή ευθύνεται αυτή για το κατάντημα αυτό της κοινωνίας;

 Στέκεται εις το ύψος της αποστολής της, ή άγεται και φέρεται όπως θέλουν οι εχθροί της; Νοιάζεται για την δική της σωτηρία ή και για την δική της οικογενεία;

 Είναι το φως μέσα στην οικογένειά της, να φωτίζωνται και τα μέλη τα δικά της; Γίνεται αυτή θυσία, για να σωθή η δική της οικογενεία; ή μήπως είναι αιτία απωλείας, όλης της κοινωνίας; Ω! γυναίκα της εσχάτης εποχής, σου ομιλώ Εγώ η Μάννα η Αγνή, που έζησα κι Εγώ κάτω στην γη και αντιμετώπισα ό,τι κι εσύ. Αντιμετώπισα κι Εγώ όλων των ειδών τις δυστυχίες και εβίωσα εις όλον της το μεγαλείο, των ανθρώπων την σκληροκαρδία. 

Τίποτα όμως δεν εστάθη ικανό, να Με απομακρύνη από τον Πλάστη Μου και Θεό. Με άφηναν παντελώς αδιάφορη τα θέλγητρα αυτής της ζωής, γιατί ήμουν δοσμένη παντελώς εις την ενατένιση της αιωνίου και παντοτεινής. 

Σάρκα φορούσα κι Εγώ, δεν της επέτρεπα όμως να κατευθύνη και να επηρεάζη το ιδικό Μου ψυχικό. Τι κάνεις όμως παιδί Μου εσύ; Ενθυμείσαι πως έχεις και αθάνατο ψυχή; Γιατί με λύσσα προσπαθείς να ξεχάσης αυτήν; 

Δεν φοβάσαι που αιώνια εις την κόλαση θα βασανίζεται η φτωχή; Γιατί ξεχνάς, ποια είσαι και ποιά η δική σου αποστολή; Μετά της Εύας την παρακοή, ο Πλάστης και Θεός είπε: «πως διά της τεκνογονίας θα σωθής». 

Πού είναι όμως τα παιδιά σου, μπορείς να Μου πης; Τα γέννησες ή σαν την οχιά , έφαγες τα δικά σου παιδιά; Πες Μου, πώς άντεξες εσύ να τα σκοτώσης, αντί σαν μάννα την ζωή, να τους δώσης; 

ΕΥΑ ονομάστηκε η πρώτη γυνή, που σημαίνει ΖΩΗ, γιατί αυτή είναι της γυναίκας η μεγάλη αποστολή, συνδημιουργός με τον Θεό, να γίνεται αυτή και να φέρνη εις τον κόσμο μία νέα ζωή. 

Μα εσύ γυναίκα της εσχάτης γενεάς, τρως τα παιδιά σου και δεν τα γεννάς, γεύεσαι την ηδονή και τα παιδιά σου πετάς. Δώρο είναι από τον Θεό η ηδονή, επειδή θα φέρης στον κόσμο ένα παιδί. Εσύ όμως παίρνεις το δώρο, κάνεις αυτό θεό και πετάς στον βόθρο, των σπλάχνων σου τον καρπό.

Ω! γυναίκα της εσχάτης εποχής, εσύ είσαι η αιτία της παγκόσμιας καταστροφής, αφού ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΗ ΕΒΑΨΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΩΟ ΑΙΜΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΥΝΕΙΣ ΕΣΥ. ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΦΘΑΝΕΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΥΤΗ, Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ. 

Μετανόησε δυστυχισμένη, πριν να πας εσύ χαμένη. Και μην Μου πης πως δεν φταις μόνο εσύ, αφού μόνη σου δεν κάνεις το παιδί, αλλά έχει και ο άνδρας συμμετοχή. 

Και οι άνδρες θα τιμωρηθούν πολύ αυστηρά, όταν γίνονται αιτία, να σκοτώνωνται τα ιδικά τους αγέννητα παιδιά, μα, μεγαλύτερη ευθύνη φέρεις γυναίκα εσύ, γιατί με την συμπεριφορά σου τους άνδρες προκαλείς. Έβγαλες τα ενδύματά σου, και σαν κρεοπώλης, διαλαλείς τα κρέατά σου.Ω! δυστυχισμένη! Πώς ο άνδρας μετά να σε σεβαστή, όταν αυτή την ξεδιάντροπη συμπεριφορά σου δη; Ξεχνά πως έχεις και ψυχή και σαν κρέας μεταχειρίζεται το δικό σου κορμί, και την ευθύνη γι’ αυτό την φέρνεις αποκλειστικά εσύ.Σύνελθε, πριν να είναι αργά, σκέπασε τα κρέατά σου, διαφύλαξε ως κόρη οφθαλμού την αγνότητά σου, βγάλε τα ανδρικά ρούχα και φόρεσε τα σεμνά ωραία ενδύματά σου, μην προκαλείς άλλο τον Παντοκράτορά σου.  ΕΛΑ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ.Δίωξε το σκότος από τον δικό σου εαυτό, γίνε εσύ φως να φωτίζης και με το καλό παράδειγμά σου να φωτίζεται και το δικό σου οικογενειακό. Γίνε γυναίκα, μυροφόρα εσύ της εποχής. 
Με τα μύρα της Ορθοδοξίας και της Ορθοπραξίας, μοσχοβόλησε εσύ την γη. Στάσου εις το ύψος της αποστολής σου, κήρυκας της Αναστάσεως και της σωτηρίας, γίνε εις την ζωή σου. Εγώ η Παναγία η Απολυτρία, σε διάλεξα μαθήτρια να γίνης εις τα δικά Μου Άγια Σχολεία, γιατί θέλω να αναμορφωθής και να αναμορφώσης όλη την κοινωνία.

 Ξεκίνησε από τον εαυτό σου, το σπιτικό σου και προχώρα προς τον ευρύτερο περίγυρό σου. Γίνε εργάτης εις τον Θείο Αμπελώνα, εργάσου προς δόξαν Θεού κατά τον έσχατο αυτόν αιώνα. Μάννα Εγώ, μάννα κι εσύ, βοήθησέ Με να σώσουμε κάθε παιδί από της αμαρτίας και ακολασίας το στρατί. Μάννα Εγώ, τα παιδιά Μου όλοι εσείς, ο ένας τον άλλον από το χέρι ας κρατή και εις οδόν σωτηρίας ας τον οδηγή. Όταν τιμάτε των Μυροφόρων την εορτή, σας υπενθυμίζω τέκνα Μου την μεγάλη σας αποστολή, Εγώ η Μάννα σας η Αγνή, η Παντάνασσα Ουρανού και γης. Πάρτε την ευλογία Μου, πάρτε και την ευχή Μου και εργαστήτε τέκνα Μου , κάτω από την σκέπη την δική Μου. 

ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΞΙΕΣ -ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΨΥΧΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ.

 

loading...