Ο «φίλος» του Ασλάμ και του… Ισλάμ, Δημήτρης Βίτσας…

του Θεόδωρου Κατσανέβα,

Ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας το τερμάτισε με τη συμμετοχή του και τις ¨αγαπούλες» του σε συγκέντρωση παράνομων στην πλειοψηφία τους Πακιστανών μεταναστών στην Ελλάδα…

όπου τους υποσχέθηκε μύρια όσα και αναφώνησε «ζήτω το Πακιστάν». Ο «φίλος» του Υπουργού αυτοαποκαλούμενος «Πρόεδρος» των Πακιστανών Ελλάδος Τζαβέντ Ασλάμ είναι ένα μοναδικό «μπουμπούκι», παιδί για…υιοθεσία. όπως θα δούμε ποιο κάτω.
Ο Τζαβέντ Ασλάμ, που κάλεσε τον Υπουργό στην εκδήλωση των ωρυόμενων Μουσουλμάνων Πακιστανών, με τις γυναίκες τους ομαδοποιημένες παραδίπλα και ξεχωριστά όπως επιτάσσει η Σαρία, είναι υπόλογος για διακίνηση μεταναστών από την ίδια την πακιστανική δικαιοσύνη. ‘Έχει εκδοθεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Interpol, βρίσκεται σε πόλεμο με τον πρόξενο της χώρας του στην Αθήνα και σε πολλές περιπτώσεις έχει εκφραστεί με προκλητικότητα θρασύτατου τσαμπουκαλή σε βάρος των Ελλήνων που τον φιλοξενούν.

Σε αντιρατσιστικό συλλαλητήριο, ο αξιότιμος κύριος Ασλάμ, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι : “και οι μετανάστες έχουν χέρια και μπορούν να τα σηκώσουν και κάποια στιγμή στις απειλές που δέχονται να απαντήσουν” ο κ. Ασλάμ. Με άλλα λόγια, θα μας δείρουν και όχι μόνο, στην ίδια μας τη χώρα!

Το Πακιστάν και η ανοιχτή πρόσκληση στους Μουσουλμάνους εισβολείς
Το Πακιστάν έχει πάνω από 200 εκ. Μουσουλμάνους κατοίκους, οι περισσότεροι από τους οποίους θέλουν να έρθουν στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα, όπου οι κρατούντες του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να υστερεί η ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ, το Ποτάμι, η ΕΚ, τους στέλνουν προσκλητήρια εισόδου με την όλη πολιτική τους. Εκτός των πολλών άλλων, τελευταίο κρούσμα αυτής της αντίληψης είναι το γεγονός ότι, οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας που εκπροσωπούν τα τρία πρώτα κόμματα σε πρόσφατη ανοιχτή κοινή τους συζήτηση, έθεσαν ως βασικό πρόβλημα της ταλαίπωρης πρωτεύουσας, την καλυτέρευση της ζωής των μεταναστών στην Αθήνα !

Σκεφτείτε τι θα γίνει όταν οι άνθρωποι αυτοί, μαζί με τους άλλους πολυάριθμους Μουσουλμάνους εισβολείς γίνουν πλειοψηφία στο ξέφραγκο αμπέλι της χώρας μας, κάτι που αναμένεται να συμβεί στα επόμενα 10-20 χρόνια, αν δεν αλλάξουν τα σημερινά δεδομένα της ανοιχτής πρόσκλησής τους. Λιβανοποίηση και αντίο Έλληνες από την Ελλάδα.

‘Ένταλμα σύλληψης από την Interpol και άλλες περιπέτειες
Αλλά ας γυρίσουμε για να δούμε τον βίο και την πολιτεία του κυρίου «Προέδρου». Ο Τζαβέντ Ασλάμ πρώτη φορά συνελήφθη στις 6 Δεκεμβρίου του 2006 από την ΕΛ.ΑΣ, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα της Interpol προερχόμενο από το Πακιστάν με ημερομηνία 2 Σεπτεμβρίου του 2006, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείτο για παράνομη μετανάστευσή και λαθραία διακίνηση ανθρώπων. Λίγους μήνες αργότερα η ελληνική δικαιοσύνη απορρίπτει σε πρωτοβάθμιο επίπεδο το αίτημα των πακιστανικών αρχών για την έκδοση του στην πατρίδα του, εκτιμώντας πως δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται. Να υποθέσουμε ότι, υπήρχε άνωθεν παρέμβαση άραγε ή όχι ;

Παρ’ όλα αυτά, η εισαγγελία Εφετών άσκησε έφεση κατά του βουλεύματος που απέρριπτε το αίτημα έκδοσης του Τζαβέντ Ασλάμ. Στη συνέχεια, λαμβάνοντας υπόψη και την αθωωτική απόφαση για τη συγκεκριμένη υπόθεση από τα ελληνικά δικαστήρια, αποφασίστηκε να μην εκδοθεί στο Πακιστάν. Οι «δικαιωματιστές» μάρτυρες υπεράσπισης του «Προέδρου» είπαν ότι στην περίπτωση που εκδοθεί, δεν θα έχει δίκαιη δίκη και επιπλέον κινδυνεύει η ζωή του ! Φυσικά κάτι τέτοιο είναι παράλογο, αφού το Πακιστάν είναι μια μεγάλη ανεξάρτητη χώρα, όπου δεν υφίσταται εμφύλιος πόλεμος που να δικαιολογεί πολιτικής μορφής δίωξη εναντίον του.

Τον Μάιο του 2012, συλλαμβάνεται και πάλι μετά από νέο ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν οι αρχές του Πακιστάν, αφού προφανώς ο «πρόεδρος» συνεχίζει να ασκεί το χρυσοφόρο δουλεμπορικό του έργο.Τότε ο ίδιος καταθέτει αίτημα για πολιτικό άσυλο που γίνεται δεκτό. Από εκείνη την ημέρα και μετά ξεκινά μια κόντρα του ιδίου με τον Πακιστανό πρέσβη στην Αθήνα Χαλέντ Οσμάν που τα έχει όλα… Συλλήψεις, καυτές ανακοινώσεις, υπονοούμενα σε μια διαμάχη που ακόμη δεν έχει τελειώσει.
Με κελεμπίες σε όχημα με ακυρωμένες πινακίδες

Αλλά οι περιπέτειες του «Προέδρου» δεν έχουν τέλος. Στις 8 Αυγούστου του 2015, συλλαμβάνεται από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ για εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής. Τότε οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα στο οποίο επέβαινε ο ίδιος και άλλα τέσσερα άτομα φορώντας κελεμπίες, καθώς οι πινακίδες που έφερε το όχημα είχαν καταργηθεί μετά από δήλωση απώλειας του ιδιοκτήτη τους.

Όπως προέκυψε το αυτοκίνητο δεν είχε κλαπεί, αλλά ο Πακιστανός που το αγόρασε δεν προχώρησε στις απαραίτητες διαδικασίες για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση και έτσι ο Έλληνας πρώην ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να τις ακυρώσει για φορολογικούς λόγους. Τότε μάλιστα ο Τζαβέντ Ασλάμ είχε μηνύσει αστυνομικό για ρατσιστική επίθεση και ο αστυνομικός από την πλευρά του απάντησε με μήνυση. Για το αδίκημα της παράνομης κατοχής αυτοκινήτου,για το οποίο ένας Έλληνας πολίτης θα είχε καταδικαστεί, ο «Πρόεδρος» θεωρείται υπεράνω όποιων κυρώσεων, γιατί αν καταδικαστεί, προφανώς θα πρόκειται για «ρατσιστική» ενέργεια σε βάρος του !

Στις 20 Σεπτεμβρίου του 2015, συλλαμβάνεται και πάλι μαζί με δέκα ακόμη μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας στην Αθήνα, μετά από κινητοποιήσεις για να φύγει ο πρέσβης του Πακιστάν από την Αθήνα. Λίγους μήνες αργότερα στις 5 Ιανουαρίου του 2016, μετά από μήνυση που καταθέτει ο πρόξενος του Πακιστάν στην Αθήνα για συκοφαντική δυσφήμιση, εξύβριση και απειλή, ο Τζαβέντ Ασλάμ συλλαμβάνεται για μια ακόμα φορά από αστυνομικούς του Α.Τ Συντάγματος.

Τώρα πια όμως, με την κυβέρνηση της ΠΦΑ, ο «Πρόεδρος» έχει το πάνω χέρι και την φιλία του ίδιου του Υπουργού, ο οποίος συναγελάζεται και προστατεύει ένα άτομο που κατηγορείται από την ίdια του τη χώρα ως σύγχρονος «δουλέμπορος» και για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την Interpol. Εξωφρενικό αλλά πραγματικό.

Ο «φίλος» του Ασλάμ Δημήτρης Βίτσας
Αξίζει να θυμηθούμε ότι, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, το Σάββατο 23 Μαρτίου, δύο μέρες πριν την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, εκφώνησε προεκλογική ομιλία στην Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας. Συγκεκριμένα, ανέλαβε δεσμεύσεις απέναντι στην Πακιστανική Κοινότητα της Αθήνας λέγοντας πως η κυβέρνηση θα βρει τρόπους, ώστε οι Πακιστανοί να έρχονται στην Ευρώπη με ασφάλεια και τάξη για «να μην κινδυνεύουν σε κοντέινερ και στις θάλασσες».

Παράλληλα, στην ομιλία του σε εκδήλωση της Πακιστανικής Κοινότητας «Η Ενότητα» που έγινε σε αίθουσα που παραχωρήθηκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, ο κ.Βίτσας ενημέρωσε ότι το προσεχές διάστημα θα πάει στο Ισλαμαμπάντ, προκειμένου «να λύσει προβλήματα που έχουν να κάνουν με τις οικογενειακές επανενώσεις, με τα ελεύθερα ταξίδια στο Πακιστάν, για να μπορείτε να γυρίσετε χωρίς προβλήματα».

«Ζήτω το Πακιστάν» των δουλεμπόρων λοιπόν, ας αναφωνήσουμε και εμείς σε αρμονική ακολουθία με τον κύριο Βίτσα, καλή του ώρα.

loading...