Ρήγμα της ΝΔ στον Νότιο Τομέα: Αποχώρησε ο φαρμακοβιομήχανος Ν.Παπάζογλου από το κόμμα


Ρήγμα της Νέας Δημοκρατίας στον Νότιο Τομέα. Αποχώρησε ο φαρμακοβιομήχανος Νίκος Παπάζογλου από το κόμμα αφήνοντας αιχμές για αυτή του την απόφαση.

Ο Νίκος Παπάζογλου ήταν πρόεδρος της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας στη Γλυφάδα και χρηματοδότης όλης της τοπικής δραστηριότητας στην περιοχή. Είχε λάβει την υπόσχεση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές εκλογές και είχε μάλιστα ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία.
Από τη Νέα Δημοκρατία αναφέρουν ότι δεν έβγαινε η ποσόστωση σε ότι αφορά τις γυναίκες και αναγκάστηκαν να κόψουν όχι μόνο τον ίδιο αλλά και άλλους όπως τον Χρήστο Κονταρίδη ε.α αντιστρατήγου ΕΛΑΣ.
Βέβαια στο ψηφοδέλτιο έκαναν την εμφάνισή τους διάφοροι «αλεξιπτωτιστές» όπως ο πρώην μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου κάτι που δενκάνει και τόσο πειστική τη δικαιολογία της ποσόστωσης.

Ο Νίκος Παπάζογλου με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό στο faceboοk φωτογραφήθηκε με τον Βασίλη Λεβέντη δείχνοντας ξεκάθαρα σε ποιο κόμμα θα συνεχίσει την πορεία του.
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :