Διάγγελμα Α.Τσίπρα: «Εκλογές στις 7 Ιουλίου - Ο Μητσοτάκης & η ΕΕ θέλουν μαζικές απολύσεις - Η επιλογή ανήκει στον λαό»


Την προκήρυξη εκλογών στις 7 Ιουλίου ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας. Αναφερόμενος στην έκθεση της Κομισιόν που υπαινίσσεται την ανάγκη λήψης νέων
μέτρων δήλωσε πως πλέον «η επιλογή ανήκει στον ελληνικό λαό»

«Μία εβδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές, έχοντας πλήρη επίγνωση του ρίσκου, είπα την πλήρη αλήθεια στον λαό. Σήμερα όλα είπα τότε επιβεβαιώνονται. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών άνοιξε την όρεξη να αμφισβητήσουν τις πολιτικές μας επιλογές και να φέρουν προσκόμματα στο σχέδιό μας», είπε ο πρωθυπουργός.

«Σήμερα έφτασαν στο σημείο να θέσουν ακόμα και ζήτημα απολύσεων συμβασιούχων στον δημόσιο τομέα. Είχαν να εγείρουν ζήτημα απολύσεων από το 2014, όταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ήταν ο κ. Μητσοτάκης.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια. Ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να μιλά για την ανάγκη της στροφής στο δημόσιο στο 1 προς 5 ενώ εμείς έχουμε πετύχει το 1 προς 1 στην σχέση αποχωρήσεων προσλήψεων.

Μπροστά στις κρίσιμες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι κρίσιμο να γνωρίζουμε την πλήρη αλήθεια.

Η χώρα βγήκε σε ξέφωτο χάρη στις θυσίες του λαού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει κλείσει οριστικά ο δρόμος της επιστροφής στο Μνημόνιο, ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να γυρίσουμε στις μαύρες μέρες στις σκληρές πολιτικές. Ο μόνος τρόπος να κλείσει ο δρόμος αυτός είναι η επιλογής του ελληνικού λαού».
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :