Ζανέτ Τσίπρα: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν τη μνήμη του πατέρα μου»


«Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν τη μνήμη του πατέρα μου άδικα για να εξυπηρετήσουν τις δικές τους πολιτικές σκοπιμότητες» δήλωσε η Ζανέτ Τσίπρα, αδελφή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα,
κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής παρέμβασης της στην ΕΡΤ 1 με αφορμή την αναφορά στη Βουλή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη σε «δουλειές που έκανε η οικογένεια Τσίπρα με τη Χούντα».

«Θα έπρεπε να υπάρχει όριο. Μπορεί ο αδελφός μου να είναι πρωθυπουργός της χώρας και να συμπεριφέρεται με τους περιορισμούς του πολιτικού πολιτισμού που έχει και οφείλει να έχει. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα αφεθεί να αμαυρώνεται η μνήμη του πατέρα μας, για την όποια πολιτική σκοπιμότητα. Τέτοιος κατήφορος από πολιτικούς με διακριτούς θεσμικούς ρόλους δεν μπορεί να δικαιολογηθεί» είπε η Ζανέτ Τσίπρα και παρατήρησε: «Εγώ είμαι κόρη, δεν είμαι πολιτικός. Είμαι η κόρη του, το παιδί του. Είμαι το παιδί που τον γνώρισε, τον έζησε, τον θαύμαζα και τον θαυμάζω και εγώ ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί. Μα πάρα πολύ καλά. Ήταν ένας σωστός άνθρωπος, δημοκράτης, αριστερός αγωνιστής, αγωνιστής της ζωής. Δεν θα επιτρέψω, σας μιλάω ειλικρινά, να τον πιάνουν στο στόμα τους και να διασύρουν τη μνήμη του άδικα για να εξυπηρετήσουν τις δικές τους πολιτικές σκοπιμότητες. Ως εδώ, τέλος! Πραγματικά!».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η Ζανέτ Τσίπρα σημείωσε ότι θα την κάλυπτε μια δημόσια συγγνώμη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

3 σχόλια :

  1. ΡΕΕ ΑΝΤΕ ΓΑ///ΣΟΥ ΚΑΡΙ....ΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς οι Αριστεροί ζητάτε και απαιτείτε πράγματα και όρους , (και σωστά ) από τους άλλους , ενώ εσείς είστε ελεύθεροι να βρίζεται και να σπιλώνεται οικογένειες και πρόσωπα δίχως να δίνετε λόγο σε κανέναν , ωραίοι είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΑ ? ΚΑΤΙ ΦΩΤΟ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΦΕΚ ΚΛΠ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΥΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή