ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΓΩΪΣΤΕΣ…

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΣΕΩΣ

Οι πόρτες Του Ουρανίου Πατρός είναι ανοιχτές, εσείς πολλές φορές περνάτε κατά διαστήματα ανάμεσα τους, αλλά μερικοί φεύγοντας ξεχνούν και
τραβούν την πόρτα πίσω τους, δηλαδή την κλείνουν, όταν την κλείσουν, μερικοί ( μένουν ) κλείνονται προς τα μέσα και χάνουν δικαιώματα αυτοί είναι οι πιστοί ΕΓΩΪΣΤΕΣ, και μερικοί άλλοι κλείνονται προς τα έξω, όμως δεν χάνουν τα δικαιώματα τους, επειδή μπορεί να μετανοήσουν.

Όσο εύκολα περνάει μια καμήλα από την τρύπα της βελόνας, τόσο εύκολα θα περάσει ένας πιστός εγωϊστής την πόρτα του παραδείσου, Ναι! επί της ουσίας, αυτό λέγω τώρα, με το θέλημα τους γίνεται αυτό.

Αλλά αυτοί , οι οποίοι κλείσθηκαν απ’έξω, είτε άθελα τους, είτε με το θέλημα τους, αυτοί δεν χάνουν το δικαίωμα, διότι έχουν το δικαίωμα της μετανοίας. Και οι εγωϊστές έχουν το δικαίωμα να μετανοήσουν, όμως δεν μετανοούν, από εγωισμό.

Ένα άλογο που έχει επάνω του τον καβαλάρη, για να τον προστατεύσει, πολύ εύκολα γονατίζει, όμως ο ελέφαντας δεν γονατίζει τόσο εύκολα διότι έχει βάρος και αργεί να σηκωθεί, έτσι συμβαίνει και με τον εγωιστή, που το βάρος του εγωϊσμού, δεν τον αφήνει να γονατίσει, επειδή ο εγωϊσμός έχει τόσον βάρος, που δεν τον αφήνει να σηκωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...