ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ

-ΓΡΑΦΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΝΕΣΤΟΡΩΠΟΥΛΟΥ.

Ο ήρωας του Αλβανικού μετώπου αρχηγός τάξεως.
6 πολεμικούς σταυρούς στο πεδίο της μάχης.

Ήταν μακράν ο καλύτερος Έλληνας αξιωματικός της σύγχρονης Ελλάδος.Ήταν ο μόνος στρατοδίκης που ψήφισε υπέρ της αθώωσης του Μπελλογγιάννη.

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος υπήρξε ένας πολύ μεγάλος πατριώτης. Ήταν το μεγαλύτερο μυαλό  στην σύγχρονη Ελληνική ιστορία. Ο Εθνάρχης Παπαδόπουλος είχε εισαχθεί στην σχολή Ευελπίδων πρώτος από όλη την επικράτεια με τον καλύτερο βαθμό.

Ως Εύελπις ήταν τέλειος για αυτό αποφοίτησε με άριστα από την στρατιωτική σχολή το 1940. Πολέμησε ηρωικά στο Αλβανικό μέτωπο και πήρε αριστεία ανδρείας στον πόλεμο. Την περίοδο της Γερμανικής κατοχής ήταν στην Εθνική Αντίσταση.

Αμέσως μετά τον πόλεμο έγινε αξιωματικός πληροφοριών και πήρε παράσημα για την δράση του στον πόλεμο.

Χρυσούν Αριστείον Ανδρείας και δύο πολεμικούς Σταυρούς και στον Εμφύλιο πήρε μετάλλιο Εθνικών Πράξεων Αργυρό Σταυρό του Γεωργίου του Α’μετά ξιφών και 4 πολεμικούς Σταυρούς.

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ήταν ο άνθρωπος που απελευθέρωσε την Ελλάδα για 6 ολόκληρα χρόνια από τα δεσμά των ξένων νεοταξικών δυνάμεων.

Μεταξύ άλλων έκανε την Ελλάδα πάρα πολύ ισχυρή οικονομικά και επανέφερε τα Ελληνοχριστιανικά ήθη στην Ελληνική παιδεία και κοινωνία.

Ο Εθνάρχης Παπαδόπουλος είναι ο μοναδικός γνήσιος Έλληνας ηγέτης που είπε πάρα πολλά και συνεχόμενα ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΧΙ στους  Αμερικάνους.

Όλα αυτά σε αντίθεση με τις στημένες αλλοδαπές μαριονέτες  της ”μεταπολίτευσης” οι οποίες λένε ναι σε όλα.

Ο Παπαδόπουλος ήθελε να κάνει την Ελλάδα Ευρωπαϊκή υπερδύναμη για αυτό δεν δέχτηκε την προδοτική -εξευτελιστική συμφωνία με την πετρελαϊκή    Αμερικανοκαναδική  εταιρεία Oceanic Exploration Company για τα πετρέλαια της Θάσου.

Οι Αμερικανοί επειδή η Ελλάδα ήταν τριτοκοσμικό  και σκλαβωμένο κράτος από το 1832 μ.Χ μέχρι και το 1967 ,για αυτό μας έδιναν ποσοστό 15% επί της ημερησίας άντλησης ενώ για τον εαυτό τους θα κρατούσαν το υπόλοιπο 85%.

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ως Πατριώτης δεν το δέχτηκε αυτό. Είχε ήδη κάνει επαφές με τον ηγέτη της Ρουμανίας Νικολάε Τσαουσέσκου, για μια καλύτερη συμφωνία για την Ελλάδα.

Ήδη τις 19 Νοεμβρίου υπήρχε προγραμματισμένη η συνάντηση στην Αθήνα μεταξύ των δύο ηγετών Γεωργίου Παπαδόπουλου και του Ρουμάνου Προέδρου .

Δυστυχώς αυτή η συνάντηση δεν έγινε ποτέ ,γιατί τον ανέτρεψαν οι Αμερικανοί.

Ακόμη ο Παπαδόπουλος ήταν εκείνος ο ηγέτης που για πρώτη φορά στα χρονικά αρνήθηκε την πενιχρή στρατιωτική βοήθεια των Αμερικανών.

Η αστεία αυτή στρατιωτική βοήθεια είναι ένας από τους τρόπους εξουσίας και σκλαβιάς των Αμερικανών στο Ελληνικό τριτοκοσμικό προτεκτοράτο. Εκτός των άλλων ο Γεώργιος Παπαδόπουλος αρνήθηκε να παίρνει η Ελλάδα δάνεια από τις Αμερικάνικες τράπεζες.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η άρνηση της χρήσης της βάσης της Σούδας από τους Αμερικάνους στην διάρκεια του πολέμου των 6 ημερών.

Οι Αμερικανοί ήθελαν να σταθούν αλληλέγγυοι στους φίλους και συμμάχους Ισραηλινούς στον πόλεμο με τους Άραβες.

Ένα από τα πιο πατριωτικά μέτρα που είχε αποφασίσει να πάρει ήταν να αντικαταστήσει το δολάριο με την Ελληνική δραχμή στις συναλλαγές για τα κοιτάσματα Ελλάδος και Κύπρου.

Επίσης έκανε και κάτι ακόμη το οποίο δεν ήταν ανεκτό στην ΝΤΠ καθώς επανέφερε τα Ελληνοχριστιανικά ήθη και την αυθεντική Ελληνική παιδεία στα σχολεία εντελώς δωρεάν για τους μαθητές.

Ουδέποτε υπήρξε δωρεάν  παιδεία επί άλλης
κυβερνήσεως.

Όμως οι τύραννοι της ΝΤΠ δεν επιθυμούσαν κάτι τέτοιο γιατί τους μόνους που μπορούν να εξουσιάζουν  είναι οι ανήθικοι ,οι αμαθείς και οι απαίδευτοι.

Η Ελλάδα μέχρι να αναλάβει την εξουσία ο Παπαδόπουλος δεν ήταν ελεύθερο κράτος.

Από την επανάσταση του 1821 ,έμεινε ελάχιστο χρονικό διάστημα ελεύθερη.

Μας σκλάβωσαν εκ νέου οι ξένες δυνάμεις και μας έκαναν προτεκτοράτο.

Έβαλαν ξένους  δικούς τους ως βασιλείς να μας κυβερνήσουν μαζί φυσικά με την Εβραϊκή πολιτική ”αριστοκρατία” που βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και πολλούς αιώνες.

Τα δεσμά αυτά της νέας Εθνικής σκλαβιάς για πρώτη φορά από την Επανάσταση του 1821 ,κατήργησε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος και έκανε την Ελλάδα ανεξάρτητο κράτος.

Όλοι γνωρίζουν το πόσο μεγάλη ανθελληνική σφηκοφωλιά υπήρξε το παλάτι και οι ξένοι βασιλείς
Είναι γνωστός ο βρώμικος και προδοτικός του ρόλος του παλατιού εις βάρος της Ελλάδος. Μια ακόμη πράξη εθνικής ευεργεσίας του Παπαδόπουλου πρός την Ελλάδα ήταν που έδιωξε δια παντός τον ξένο ανθέλληνα  κατά γενική ομολογία βασιλιά.

Σε αντίθεση με τον Ε. Βενιζέλο δεν του έβγαλαν τραγούδι (Της αμύνης τα παιδιά)

Την 1η Ιουλίου 1973 καταργείται δια λαϊκού (πραγματικού) δημοψηφίσματος η Βασιλεία και πρώτος πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ανακυρήχθηκε ο Παπαδόπουλος.

Ο Παπαδόπουλος ετοίμαζε τις πρώτες αδιάβλητες εκλογές στην Ελλάδα. Αλλά αυτές δεν έγιναν ποτέ γιατί τον ανέτρεψαν.

Ο ήρωας του 1940 πέθανε στην φυλακή το 1999 ,ενώ άλλοι πολιτικοί  ”δημοκράτες” και προδότες άκαπνοι, άεργοι που κατάκλεψαν τον τόποκυκλοφορούσαν ελεύθεροι τρώγοντας τα κλεμμένα εις υγείαν των κορόϊδων Ελλήνων πολιτών που τους ψήφισαν.

΄Οταν πέθαναν όλοι αυτοί οι προδότες της Ελλάδος κηδεύτηκαν δημοσία δαπάνη ενώ ο ήρωας του Αλβανικού μετώπου ο Εθνάρχης Γεώργιος Παπαδόπουλος πέθανε μέσα στις πιο άθλιες συνθήκες .

Ο Στυλιανός Παττακός ήταν και αυτός συνεχιστής της ιεράς Ελληνικής παραδόσεως, που επιτάσσει οι ηγέτες βασιλείς στρατηγοί και λοιποί αξιωματούχοι να πολεμούν στην πρώτη γραμμή.

Ήταν πιστός στο δόγμα εκ της αρχαιότητος μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων ,απάντων τιμιότερον ,σεμνότερον και αγιότερον εστίν η πατρίς.

Την 1 Νοεμβρίου του 1930 κατατάχθηκε εθελοντής με τον βαθμό του Δεκανέα, στο 4ο σύνταγμα ιππικού της Θεσσαλονίκης.Τον Σεπτέμβριο του 1934 ,εισήλθε στην στρατιωτική σχολή Ευελπίδων από την οποία αποφοίτησε το 1937 με τον βαθμό του ανθυπιλάρχου του Ιππικού.

Τον Αύγουστο του 1940 ,ενώ υπηρετούσε στο Δ’ σύνταγμα ιππικού  Ελευθερουπόλεως Καβάλας ,προήχθη στον βαθμό του Υπιλάρχου.

Συμμετείχε στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο ως διοικητής ίλης πολυβόλων της ΙΙ Ομάδας Αναγνώρισης της ΙΙης Μεραρχίας Πεζικού στο Αλβανικό μέτωπο εναντίον των Ιταλών εισβολέων από 28 Οκτωβρίου 1940 έως  τέλη Απριλίου 1941.

Τους τελευταίους τρείς μήνες ως διοικητής του 5ου
λόχου πεζικού του 11ου συντάγματος πεζικού Τριπόλεως.

Με αίτημά του ήρθε σε επαφή με τον εχθρό στον Πράσινο Λόφο ,νότια του Τεπελενίου.

Στην διάρκεια της κατοχής της Ελλάδος από τις δυνάμεις του Άξονος συμμετείχε στο κρυπτογραφικό τμήμα της αντιστασιακής οργανώσεως ”Όμηρος”.

Επίσης κατά την διάρκεια του συμμοριτοπολέμου έλαβε μέρος ως διοικητής της ίλης αρμάτων μάχης Κένταυρος,σε αρκετά σημεία της Βορείου Ελλάδος
και παρασημοφορήθηκε με τρία αριστεία ανδρείας,επτά πολεμικούς σταυρούς δύο μετάλλια εξαιρέτων πράξεων καθώς και με όλα τα προβλεπόμενα σε καιρό ειρήνης μετάλλια και παράσημα.

Στην συνέχεια σπούδασε στην Σχολή Πολέμου και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον βαθμό του ταξιάρχου.

Ο Στυλιανός Παττακός γνωρίζει τι θα πεί κομμουνισμός και ποιές ήταν και είναι  ανέκαθεν οι επιδιώξεις του σχετικά με το Ελληνοχριστιανικό Έθνος.

Ο Στυλλιανός Παττακός αποφασίζει μαζί με τους Γεώργιο Παπαδόπουλο και Νικόλαο Μακαρέζο να ματαιώσουν δια παντός τα εθνοκτόνα σχέδια του κομμουνισμού ,που τα  σχεδίαζαν επί χρόνια και δυστυχώς πραγματοποιούν σταδιακά από της ”μεταπολιτεύσεως”.

ΜΠΑΣΑΡ ΑΣΑΝΤ ,ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΪΝ ,ΑΝΟΥΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ  ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΙΟΙ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ

Όλοι αυτοί είχαν κάτι κοινό μεταξύ τους ,καθώς δεν επιθυμούσαν να είναι οι επαίτες και τα τσιράκια της
ΝΤΠ, καθώς επίσης δεν δέχονταν να κάνουν τις διεθνείς οικονομικές τους συναλλαγές με το Αμερικάνικο δολάριο.

Όσοι ηγέτες δεν δέχονται να ξεπουλήσουν το ενεργειακό πλούτο των χωρών τους έναντι πινακίου φακής, να κάνουν τις συναλλαγές τους μόνον με το Αμερικάνικο δολάριο και να είναι εντελώς υπάκουοι τότε όλοι αυτοί εν μια νυχτί γίνονται ”κακοί”δικτάτορες.

Για τους ίδιους ακριβώς λόγους που προσπαθούν χρόνια τώρα να ρίξουν από την της Συρίας τον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο Άσαντ,έριξαν από την εξουσία τον Σαντάμ Χουσεϊν τον Ανουάρ Καντάφι και τον Γεώργιο Παπαδόπουλο.

Το φαιδρό της υποθέσεως είναι ότι μιλάνε για τους ”κακούς δικτάτορες”.

Εάν ήταν αυτοί οι πατριώτες δικτάτορες ,τότε τι ήταν οι πραγματικοί δικτάτορες σε διάφορες χώρες
του εξωτερικού;

Στις πραγματικές δικτατορίες όπως ήταν αυτές στην Χιλή με τον Πινοσέτ, στην Κούβα με τον Μπατίστα ,στην Ρωσία με τον Στάλιν ,στην Κίνα με τον Μάο και όχι μόνο εκατομμύρια πολιτών εξαφανίστηκαν δια παντός από προσώπου γης. ΠΟΤΕ δεν τους ξαναείδε
κανείς.

Τα βασανιστήρια ,οι εξευτελισμοί, οι αδικίεςκαι οι θάνατοι ήταν στην  ημερησία διάταξη αυτών των ξένων δικτατορικών χωρών.

Αντίθετα εδώ στην Ελλάδα οι ”κακοί δικτάτορες”,
έστελναν ”εξορία” τους εχθρούς του Ελληνικού έθνους σε ωραία Ελληνικά νησιά του Αιγαίου. 

Εκεί είχαν καθαρό αέρα και θάλασσα .Μάλιστα ανέπτυξαν οικειότητα με τους φύλακες, όπως ομολογούν και οι ίδιοι οι κομμουνιστές.

Οι φωτογραφίες της εποχής αποτελούν ένα ακόμα αδιάσειστο ντοκουμέντο.  Το σωστό θα ήταν να τους στείλουν όλους σε ισόβια εξορία στο εξωτερικό.

Προφανώς επάνω στην αγωνία τους να προστατέψουν την πατρίδα δεν το σκέφτηκαν. Για αυτό σε κάποιες περιπτώσεις εφήρμοσαν το πανάρχαιο αξίωμα, ότι δεν λύνεται κόβεται.

Στην πραγματικότητα οι κομμουνιστές έκαναν διακοπές σε πανέμορφα Ελληνικά του Αιγαίου δημοσία δαπάνη.
Σίγουρα υπήρξαν μερικές ακραίες καταστάσεις έως ένα βαθμό στην Αθήνα .

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ 
ΤΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΙΑΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.


ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΛΟΥ. 

loading...