Χώρισε και με τη νέα της σχέση η Αννίτα Πάνια - Τι συνέβη

Η Αννίτα Πάνια μπορεί να μην προκαλεί με τα προσωπικά της αλλά η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις της έχουν απασχολήσει τα ελληνικά ΜΜΕ!


Μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα και τον Νίκο Σαμοΐλη, η Αννίτα Πάνια φέρεται να είχε δεσμό με την Βασίλη Νομικό, με τον οποίο είναι μαζί στο πλατό της εκπομπής!

Ωστόσο επειδή η είδηση πήρε έκταση το ζευγάρι αποφάσισε να μην προχωρήσει πιο πολύ την σχέση, αφού και οι δύο είναι πρόσφατα χωρισμένοι και δεν θέλουν να δώσουν αφορμή για σχόλια και ειδικά η Αννίτα Πάνια που πάνω από όλα είναι ο γιος της, Ανδρέας και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να φτάνουν στα αυτιά του διάφορα!

Επίσης η στενή σχέση που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Καρβέλα, φαίνεται να έχει ενοχλήσει τον Βασίλη Νομικό, ο οποίος σε πρώτη φάση ζήτησε από την σύντροφό του να το πάνε λίγο πιο… «χαλαρά» και εν συνεχεία φαίνεται να έβαλαν τέλος στην σχέση!

Ωστόσο Αννίτα Πάνια και Βασίλης Νομικός διατηρούν πολύ καλή σχέση αφού άλλωστε είναι συνάδελφοι στην εκπομπή και πάνω από όλα είναι η επαγγελματική τους κατάσταση!
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Loading...