ΣΟΚΑΡΕΙ Η Διαθήκη Του Χίτλερ! “Δεν Ήθελα Τον Πόλεμο. Όλα Τα Ξεκίνησαν Οι…”

Τι αποκαλύπτει για τον πόλεμο ο… Χίτλερ στην πολιτική του διαθήκη;...

30 Απριλίου 1945. Ώρα 4 τα… ξημερώματα. Το Βερολίνο πολιορκούνταν από συμμαχικές δυνάμεις που εξόντωναν και

τους… τελευταίους θύλακες αντίστασης των γερμανικών δυνάμεων.
Ο Χίτλερ στο καταφύγιο, έβλεπε ότι η ώρα που θα έπεφτε στα χέρια των εχθρών του πλησίαζε…

Πριν αυτοκτονήσει, κάλεσε στο γραφείο μια από τις γραμματείς του, με σκοπό να της υπαγορεύσει την πολιτική του διαθήκη. Το τελευταίο γραπτό μνημείο μίσους εναντίον των Εβραίων, που συνοδευόταν από ψέματα και προτροπές στους Γερμανούς για συνέχιση της φυλετικής ιδεολογίας του Γ΄ Ράιχ.

Τρία αντίγραφα της διαθήκης έπεσαν στα χέρια των συμμάχων. Δύο από αυτά στους Αμερικάνους και ένα στους Άγγλους.

«Δεν ήθελα τον πόλεμο»

Στην αρχή της διαθήκης του ο Αδόλφος Χίτλερ περιέγραφε τα τελευταία 30 χρόνια της ζωής του, από τότε που υπηρέτησε στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, γράφοντας το πώς κατανάλωσε το χρόνο, τις δυνάμεις και την υγεία του, με κίνητρο την αγάπη και την πίστη στο λαό. «Δεν είναι αλήθεια ότι εγώ ή οποιασδήποτε άλλος στη Γερμανία θέλησε τον πόλεμο του έτους 1939.

Τον πόλεμο τον θέλησαν και τον προκάλεσαν οι πολιτικοί που ήταν εβραϊκής καταγωγής ή εξυπηρετούσαν εβραϊκά συμφέροντα. Εγώ έκανα πολλές προτάσεις για τον περιορισμό των εξοπλισμών, ώστε να μην είναι δυνατόν να θεωρούμαι υπαίτιος αυτού του πολέμου.

Ούτε επιθύμησα ποτέ, μετά τον Πρώτο ατυχή Παγκόσμιο Πόλεμο, την κήρυξη ενός Δεύτερου Πολέμου εναντίον της Αγγλίας και της Αμερικής. Θα περάσουν αιώνες αλλά από τα ερείπια των πόλεων μας και των μνημείων μας θα αναδίδεται αιωνίως το μίσος εναντίον του υπεύθυνου λαού, στον οποίο οφείλουμε όλα αυτά: τον διεθνή Ιουδαϊσμό και τους υποστηρικτές του».

«Δεν επιθυμώ να πέσω στα χέρια των εχθρών»

Στη συνέχεια της διαθήκης αναφέρθηκε στην εισβολή στην Πολωνία, για την οποία ανέφερε ότι πρότεινε στους Πολωνούς λύση των γερμανοπολωνικών προβλημάτων υπό διεθνή έλεγχο. Κατηγορούσε τους άγγλους πολιτικούς που επιθυμούσαν τον πόλεμο, είτε «για την ελπίδα επικερδών επιχειρήσεων», είτε «παρακινημένοι από την προπαγάνδα του διεθνούς Ιουδαϊσμού».

Και εξηγούσε για ποιο λόγο θα έμενε μέχρι τέλους στο Βερολίνο. «… δεν μπορώ να αποχωριστώ την πόλη που είναι η πρωτεύουσα αυτής της αυτοκρατορίας. Θα ήθελα να μοιραστώ τη μοίρα των εκατομμυρίων εκείνων, που δέχθηκαν να παραμείνουν στην πόλη.

 Εξάλλου, δεν επιθυμώ να πέσω στα χέρια των εχθρών που χρειάζονται ένα νέο θέαμα σκηνοθετημένο από τους Εβραίους για να ψυχαγωγήσουν τους λυσσασμένους όχλους τους. Αποφάσισα να μείνω στο Βερολίνο και να διαλέξω μόνος μου το θάνατο τη στιγμή την οποία θα κρίνω ότι δεν μπορώ πια να διατηρήσω τα αξιώματα του Φύρερ και του Καγκελαρίου.

Πεθαίνω ευχαριστημένος από τις αναρίθμητες γενναίες πράξεις των στρατιωτών μας στο μέτωπο και των γυναικών μας στην πατρίδα. Από το έργο των αγροτών και των εργατών μας και από τη μοναδική στην Ιστορία αυταπάρνηση της νεολαίας μας, που φέρει το όνομά μας».

«Πριν πεθάνω διώχνω τους προδότες Γκέρινγκ και Χίμλερ»

Ο Χίτλερ δεν παρέλειψε στη διαθήκη του να παρακινήσει όλους τους υποστηρικτές του: «να συνεχίσουν τον αγώνα του Έθνους και να ενισχύσουν με κάθε μέσο την εθνικοσοσιαλιστική κατεύθυνση και το πνεύμα αντίστασης των στρατιωτών». Δηλαδή τους καλούσε να μην συνθηκολογήσουν σε καμία περίπτωση και να «εκτελέσουν πιστά το καθήκον τους ως το θάνατο».

«Πριν πεθάνω διώχνω από το κόμμα τον πρώην στρατάρχη του Γ’ Ράιχ, Χέρμαν Γκέρινγκ και τον πρώην αρχηγό των Ες Ες, Χάινριχ Χίμλερ. Με τις μυστικές διαπραγματεύσεις που διεξήγαγαν με τον εχθρό εν αγνοία μου και παρά τη θέλησή μου και με την απόπειρά τους να καταλάβουν για λογαριασμό τους την εξουσία εναντίον του νόμου, προκάλεσαν τεράστια ζημιά στη χώρα και σε όλον τον λαό, χωρίς να λάβουμε υπόψη την προδοσία προς το πρόσωπό μου».

«Να αγωνιστείτε για τη διατήρηση των φυλετικών νόμων» Αναφερόμενος στα στελέχη της νέας κυβέρνησης που σχημάτισε από το Καταφύγιο, τους προέτρεπε «να είναι σκληροί αλλά ποτέ άδικοι». Τους ζητούσε να μην προάγουν το φόβο σε σύμβουλο των πράξεών τους και να θέτουν την τιμή του Έθνους πάνω από όλα. «Ας γνωρίζουν ότι το έργο της ανοικοδόμησης ενός εθνικοσοσιαλιστικού κράτους αντιπροσωπεύει το έργο των αιώνων του μέλλοντος και υποχρεώνει τον καθένα να υπηρετεί πάντα το κοινό συμφέρον .

Και επάνω από όλα ζητώ από τους αρχηγούς του Έθνους και από τους υφισταμένους τους να αγωνισθούν για τη διατήρηση των φυλετικών νόμων και να αντιταχθούν χωρίς οίκτο στον δηλητηριαστή όλων των λαών, τον διεθνή Ιουδαϊσμό».

Υπογραφή: Αδόλφος Χίτλερ. Μάρτυρες: Δρ. Γιόζεφ Γκέμπελς, Μάρτιν Μπόρμαν, Βίλχελμ Μπούργκντορφ, Χανς Κρεμπς.

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
  ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ

  ΑΠΟ ΤΟ SITE DIODOTOS-

  https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/03/blog-post_84.html

  Ποιος βρίσκεται πίσω από το Μακελάρη της Ν. Ζηλανδίας! Ποιος πολιτικός διασώθηκε και πάλι ως δια μαγείας!
  του Γιώργου Αδαλή

  Σχόλιο Διόδοτου: Το αρθράκι αυτό, γι αυτό και το δημοσιεύσαμε, θα μπορούσε να λέγεται "Έργα και Ημέραι του.....[ας μην το προδόσουμε..��]...τάδε".  Κάθε φορά που κάνει εγκλήματα ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ κάτι γίνεται και σώζεται! Για να δούμε, θα βρείτε ποιος είναι;

  Στέλνει φωτογραφικό RF4 να κατασκοπεύει τη Συρία και του το καταρρίπτουν. Φώναζε για άδικη κατάρριψη. Αργότερα καταρρίπτει ένα «βαρύ» βομβαρδιστικό των Ρώσων και έτσι θέτει τις βάσεις για ομότιμη συζήτηση με τον Πούτιν.

  Πέφτει ολόκληρη η ορχήστρα της Μόσχας με αεροπλάνο. Αστυνομικός σκοτώνει τον Πρέσβη της Ρωσίας στην Τουρκία. Σκοτώνονται κι άλλοι ρώσοι διπλωμάτες! Η ρωσική διπλωματία αποσταθεροποιείται.

  Δεν υποκύπτει το Ισραήλ στα ενεργειακά του σχέδια! Στέλνει ένα καράβι γεμάτο δήθεν ακτιβιστές. Στο στόμα του Λύκου δηλαδή με αποτέλεσμα το ρεσάλτο στο Mavi Marmara. Κάμπτεται έτσι η εσωτερική αντιπολίτευση και αυτοί που δεν ήθελαν να διαρραγεί η σχέση της χώρας τους με το Ισραήλ, διότι μετά το ρεσάλτο έβγαλαν τον σκασμό.

  Ιδρύει ιδιωτικό Στρατό (SADAT) στα πρότυπα της Black Water και τον ξαμολά στην Μέση Ανατολή…

  Ελέγχει το λαθρεμπόριο καυσίμων της ISIS με εταιρία βυτιοφόρων του γιου του, κάνοντας ζημιά στις διεθνείς αγορές μαύρου χρυσού.

  Κάνει στην κόρη του εταιρία ατομικής ενέργειας και φωνάζει τους Ρώσους για … επενδύσεις στο ρήγμα του Ακουγιού.

  Στέλνει το γιό του δήθεν να σπουδάσει στην Ιταλία και του αγοράζει 20 καράβια. Στην ουσία προσπαθεί να διεισδύσει στην Ιταλική ΕΝΙ. Κι όταν δεν μπορεί, μια εβδομάδα πριν τις Ιταλικές εκλογές όταν δεν υπήρχε κυβέρνηση, την πέφτει με τις φρεγάτες του στο ιταλικό γεοτρύπανο.

  Χρηματοδοτεί και υλοποιεί την «Αραβική Άνοιξη» στην Αίγυπτο με τον Μπαραντέι και ευτυχώς για μας, οι Αιγύπτιοι τον ρίχνουν αμέσως…

  Βρίζει τη Μέρκελ αλλά αγοράζει όπλα από τη Γερμανία για να σφάζει Κούρδους.

  Χρηματοδοτεί τον Αλβανό Ράμα και σκοτώνεται ο Κατσίφας.

  Χρηματοδοτεί τον Ζάεφ και βάζει πλάτη στην Γερμανία κατά των Αμερικάνων.

  Αιχμαλωτίζει Ελληνες στρατιωτικούς και εκβιάζει την Ελλάδα

  Κάνει μόνος του ένα δήθεν πραξικόπημα για να εξουδετερώσει τον αμερικανικό παράγοντα στο κόμμα του. Και το φορτώνει σε έναν Ιμάμη που ζει στην Αμερική.
  Φυλακίζει δημοσιογράφους, δικαστές, εκπαιδευτικούς και στρατιωτικούς που τους θεωρεί αντιπάλους του.

  Απειλεί την Κύπρο με πόλεμο

  Απειλεί την Ελλάδα και εμβολίζει πολεμικά σκάφη.

  Διεισδύει οικονομικά στη Λιβύη και την βάζει ως μοχλό πίεσης για την ΑΟΖ της Ελλάδας σε Κρήτη και Καστελόριζο.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χρησιμοποιεί την Αλβανία για τα 12 μίλια της Ελλάδας σε Ιόνιο και Αδριατική.

  Χρηματοδοτεί την ISIS και τους αποκεφαλιστές στη Συρία!

  Χρησιμοποιεί το Κατάρ εναντίων της Σ.Αραβίας.

  Εμπλέκεται στον πόλεμο της Υεμένης.

  Εξαγοράζει πολιτικούς στην Αφρική και δημιουργεί στρατιωτικές βάσεις εκεί.

  Απειλεί Αξιωματούχους της Ε.Ε. και παράλληλα αγοράζει εταιρίες κονσόρτσιουμ σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

  Απειλεί τον Τραμπ με σκοπό να φέρει κοντά του τους Εσωτερικούς αντιπάλους του στις ΗΠΑ που θέλουν να τον ρίξουν.

  Κι αφού αλλοτριώνει την Θράκη με μια τράπεζα, προσπαθεί να δημιουργήσει ταυτόχρονα, κίνημα ανεξαρτητοποίησης της Θράκης και παράλληλα ονειρεύεται ίδρυση μιας…ανεξάρτητης «Μακεδονίας»!

  Χρηματοδοτεί ταινίες που προβάλουν τον Μουσουλμανισμό και ζητά από την Μουσουλμανική αδελφότητα να τον εκλέξουν παγκόσμιο ηγέτη!

  Ελέγχει τις ροές λαθρομεταναστών.

  Ελέγχει το διεθνές κύκλωμα δουλεμπόρων.

  Ξεκινάν δίκες με τραπεζίτες του στις ΗΠΑ κι αυτός πλακώνει στο ξύλο τους διαδηλωτές εκεί.

  Κι ενώ άρχισαν ΔΙΕΘΝΩΣ να αντιλαμβάνονται ΤΙ παίζει με αυτόν, ξαφνικά οι Δυτικοί αρχίζουν να μιλάνε για Ειδικά Δικαστήρια και αρχίζουν να μιλούν για ΙΣΛΑΜΙΚΟ φονταμενταλισμό και έξαρση του ρατσισμού και της βίας των Μουσουλμάνων κατά των Χριστιανών, ειδικά μετά τις σφαγές στην Αίγυπτο.

  Κι ενώ η ζωή του παίρνει για άλλη μια φορά επικίνδυνη τροπή, ΞΑΦΝΙΚΑ, Ω ΤΟΥ θαύματος, βρίσκεται από το πουθενά ένας μακελάρης που σκοτώνει μουσουλμάνους στο όνομα του Χριστού.

  Που; Στη Ν. Ζηλανδία. Μια χώρα σημαδιακή θα μου πείτε που πολέμησε στον πόλεμο της Καλλίπολης!

  Έναν μακελάρη που πάνω στο όπλο του έγραφε την λέξη «Τουρκοφάγος» και είχε Ελληνες ήρωες για πρότυπα! Και ήθελε πίσω την Αγιά Σοφιά και την Κωνσταντινούπολη!

  Εχουμε λοιπόν ΔΥΟ θέματα να λύσουμε σήμερα. Πρώτον,

  ΠΟΙΟΣ έβαλε και διαχειρίστηκε τον μακελάρη της Ν.Ζηλανδίας! Ποιον συνέφερε τελικά όλο αυτό;

  Και δεύτερον, πόσα δευτερόλεπτα σας πήρε να βρείτε για ποιον μιλάω σήμερα; Διότι πουθενά δεν ανέφερα το όνομά του! Υπάρχει αλήθεια διεθνώς κι άλλος τέτοιος ανώμαλος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...