Αβέβαιο το μέλλον των παρουσιαστών στον ΣΚΑΪ - Αναταραχή στο κανάλι

«Ξεκρέμαστοι» παραµένουν οι παρουσιαστές της ψυχαγωγίας του ΣΚΑΪ, που εξαρτούν το µέλλον της συνεργασίας τους µε το κανάλι αποκλειστικά από την εξέλιξη της σχέσης του σταθµού µε την AcunMedya.

Οπως επιβεβαιώνουν πηγές από το Φάληρο στη Realnews, κανένας από τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών προγραµµάτων δεν διατηρεί συµβόλαιο µε τον ΣΚΑΪ. Η συνεργασία τους µε το κανάλι λήγει µαζί µε το εκάστοτε πρόγραµµα και ενεργοποιείται εκ νέου, εφόσον συµφωνηθεί να εµπλακούν σε άλλη εκποµπή.

Η διαπραγµάτευση του ΣΚΑΪ µε τον Ατζούν Ιλιτζαλί για το µέλλον της συνεργασίας του θα κρίνει και το µέλλον των παρουσιαστών. Στον ΣΚΑΪ, που εντάσσει του χρόνου αρκετή µυθοπλασία, επιθυµούν να επιστρέψει το «The Voice» και το «My style rocks». Ωστόσο, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόµα, γιατί ο Τούρκος παραγωγός κατά κανόνα φροντίζει να κλείνει συµφωνίες-πακέτο µε πολλά προγράµµατα µαζί.

Κάποιοι, µάλιστα, δεν αποκλείουν το ενδεχόµενο οριστικής ρήξης ανάµεσα στις δύο πλευρές, αν δεν βρεθεί χρυσή τοµή. Στο πλαίσιο αυτό, όλα τα ενδεχόµενα είναι ανοιχτά για τον Σάκη Τανιμανίδη, τον Γιώργο Λιανό και τη Μαρία Μπακοδήμου, καθώς δεν θα υπάρξει τέταρτος κύκλος του «Survivor» ούτε και το «Power of love», ενώ για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» γίνονται διάφορες σκέψεις. Αν τελικά επιστρέψει, θα είναι µε νέα επιτροπή.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. Ωχ, αμάν? και τώρα πως θα βλέπουμε την Σεξοβόμβα Μαρία Μας?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ψευτοπουριτανισμός έχει φάει αυτόν τον τόπο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ξεκρέμαστοι» παραµένουν οι παρουσιαστές της ψυχαγωγίας του ΣΚΑΪ ; Στα φρύδια μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΧΑΙΡΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ...ΡΕΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΝΑ ΒΑΖΑΤΕ ΣΤΙΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥΣ 80% ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ 20 ΛΕΠΤΑ ΚΑΠΑΚΙ ΔΙΑΦΗΜΟΣΕΙΣ...Ε ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗ ΣΥΝΤΟΜΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...