ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;Γράφει ο Κωνσταντινος Καλιμαυκιδης

Όλοι οι ρουφιάνοι δωσίλογοι πριν και μετά τον εμφύλιο που μας κυβέρνησαν, έστελναν τους ανυπότακτους πατριώτες αριστερούς και δεξιούς
στα ξερονήσια, σήμερα ρουφιάνοι αριστεροί και δεξιοί πούλησαν την Ελλάδα.


Όπως οι μετά τον Καποδίστρια φυλάκισαν τους επαναστάτες αγωνιστές ή τους άφησαν στην πείνα.

Οι 6 μετά το 22 εκτελέστηκαν για ξεκάρφωμα,να μην αποκαλυφθούν οι εμπνευστές και οι υπαίτιοι, όμως η καταστροφή έγινε.

Έμειναν οι υπογραφές τους γιατί αυτές ενδιαφέρουν και μετράνε διεθνώς.

Τους σημερινούς ακόμα και έναν -έναν να τους εκτελέσουν, η ζημιά έγινε.

Είχαν την δυνατότητα και οι 300 ατομικά ή συλλογικά να φύγουν ειρηνικά από την βουλή και δεν το έκαναν φανερώνοντας το ποιόν τους, την ιδιοτέλεια και τα αφεντικά τους, όχι την βούληση του λαού που τους ορίζει στο έδρανο.

Ο επικεφαλής εγκάθετος μαέστρος που το παίζει ανώτατος άρχων,   δεν θα τολμήσει να παρακούσει το καπελάκι του.

Αποτέλεσμα εικόνας για παυλοπουλος με κιπα

Το ίδιο και οι όμοιοι του εγκάθετοι, ιεραρχικά επικεφαλής της εκκλησίας,του στρατού,των σωμάτων,της δικαιοσύνης και κάθε θεσμού του κράτους,είναι απλά υπάλληλοι που τρέμουν τους κρατούντες.

Δεν θα εμφανιστεί κανένας Τερτσέτης και Πολυζωίδης,  Μακρυγιάννης, Καραϊσκάκης Κολοκοτρώνης, Μελάς, Καλλέργης, Γρηγόριος Ε ή Χρυσόστομος Σμύρνης ή Παπαφλέσσας.

Εξέλειπε το είδος των γιγάντων,

Μόνον Τσολάκογλου, Νενέκοι, Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Παπανδρέου, Παυλόπουλοι, Σαμαράδες, Κουτσουμπες, Λεβέντες, Μιχαλολιάκοι και άπειροι όμοιοι τους νάνοι αναίσχυντοι δίνουν παραστάσεις αψιμαχιών μεταξύ τους εντός του τσίρκου της Βουλής, παρέχοντες θεάματα εντυποσιασμού και παραμυθιάσματος του κοινού ημών των θεατών της ΤV.

Οι δήθεν πρωτοστάτες πρόεδροι συλλόγων πατριωτικής βάσεως, εκκλησιαστικών οργανώσεων κ.α μόνο για λόγια εντυπωσιασμού και έργα άνευ δράσης ή πρότασης πρακτικής εφαρμογής συγκαλούν τον κοσμάκη σε συλλαλητήρια.

Ξεχνάνε το συλλαλητήριο στην Αθήνα επί κατοχής για την Μακεδονία και το αίμα που χύθηκε από τα τανκς των Γερμανών.

Παραβλέπουν σιωπηλά,καρπούμενοι δόξες και κέρδη,την νέα αφανή προς το παρόν ,κατοχή της πατρίδος με τίτλους ιδιοκτησίας ή άνευ, από μετανάστες νόμιμους και μη,

Αλβανούς,Πακιστανούς,Αφγανούς,Σιχ,Ινδούς,Κινέζους,Τούρκους,Ρώσους,Σέρβους,Βούλγαρους, Ρουμάνους και άλλους από Αφρική και ακόμη 120 χώρες,παρέχοντας τους ιθαγένεια, παραμονή, βίζα χρυσή ή απλή, ή μαζεύοντας τους σε στρατόπεδα, χοτ σποτ μέσα και γύρω στις πόλεις, τα χωριά και τα νησιά μας, έτοιμους οργισμένους σε αναβρασμό για δράση εναντίον μας, μόλις δοθεί το σύνθημα.

Η προδοσία της Μακεδονίας είναι το πρώτο κερασάκι στην τούρτα της επί χρόνια εκτελούμενης συνταγής αλλοίωσης της σύνθεσης του πληθυσμού μας, που βολεύτηκε άκριτα, με φτηνά χέρια και μεροκάματα, αποκομίζοντας εφήμερα κέρδη,που τώρα αρπάζει ή ΑΑΔΕ, μαζί με τα μνημεία μας και τα σπίτια μας,αφού κλείσανε ή εκμηδένισαν κάθε σοβαρή παραγωγική δραστηριότητα.

Έτσι τώρα δουλευόμαστε μεταξύ μας προς το παρόν,σε αναμονή της δεύτερης πράξεως του έργου με σκηνές οδομαχιών και αίματος στους δρόμους,στα χωριά ,στα νησιά ,στις πόλεις μας με δυο και πλέον εκατομμύρια πεινασμένους κομπάρσους ανάμεσα σε εμάς τους πρωταγωνιστές του δραματικού έργου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑloading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :