Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΝΘΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΕ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΙΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΝ  ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ (ΕΛΛΑΔΑ)


Κοινοποιεί ο Γεωκών


Ξέρετε παιδιά μου τι εστί Ουράνιος Πατέρας ;   Είναι Ουράνια ευσπλαχνία…. .κλαίει για την κατάντια την δική σας…

Αλλά σύντομα, παγκοσμίως ανθρωπίνως, θα στείλει τόσην συμπαράσταση και θα φτιαχτεί με Νόμον Θεού από ανθρώπινο χέρι ……με θέλημα Θεού και βούλησιν ανθρωπίνην, ένας ωραίος μικροσκοπικός Παράδεισος στην χώρα αυτήν, όμως με ανθρώπους πια πιστούς ….και ποτέ αχάριστους προς την Θείαν βούλησιν και Θειαν βοήθεια και θα κατακρίνουν δικαίως αυτούς που ηγέτες τους ονόμασαν, είτε στο πνεύμα είτε στην ύλην .   Αλλά από άλλου, με θαύμα, την βοήθεια θα βρουν

Αυτό παιδιά μου ως δείγμα θελήσεως Θεού θα γίνει και για να έχουν και δείγμα πίστεως, και ενώ είναι άπιστοι, Ο Θεός θα τους αγαλλίαση πιο πολύ για να δώσουν μαθήματα πίστεως προς τους άλλους μετά.

Εσείς λέτε ότι συσσωρεύτηκε αρνητική ενέργεια , Ε! βέβαια, οι αμαρτίες συσσώρευσαν την αρνητική ενέργεια, ενάντια στην άρνησιν, Ε!  ποιοι είναι κάτω από την γη ;  ποιοι δουλεύουν κάτω  από τα πόδια σας ποιοι …σας τραβούν το χαλί και δεν το βλέπετε;

Ποιοι ενώ σας έταξαν, σας τα παίρνουν;  αλλά τι σας παίρνουν ;   σας παίρνουν την ψυχή σας για να μην πείτε εσείς  «δόξα τω Θεώ» και  «δόξα Τον Κύριο»  αλλά να πείτε την αντίθετη φράση ……άει στο…


loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

2 σχόλια :

 1. www.lancome.com www.la/ncome.nypd vs i d i o t moderator of paschaliskamora fucking instagram www.nypdnews.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΓΕΝΑΔΙΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΗΣ:

  "ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ, Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΗ ΝΑ ΠΕΣΗ Η ΠΟΛΙΣ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΗ ΑΥΤΟ, ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΘΑ ΚΑΤΕΒΗ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΗ!"

  ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ:

  ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ!

  ΚΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ:

  "ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ!"

  ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΤΙΣ ΒΙΑΖΑΝ (ΤΙΣ "ΞΕΚΩΛΙΑΖΑΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΙΑ..) ΕΠΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ!

  ΚΙ Ο "ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ" ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!

  ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ!!!

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

  ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΛΘΗ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΗ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΛΑΟΥ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΙ.

  ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ.

  ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΜΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΡΘΡΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ.

  ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

  ΑΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΟΝΙΚΗ ΡΗΣΗ:

  "ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ"

  ΑπάντησηΔιαγραφή