Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ


Η ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣΓράφει ο Βασίλης Βιλίαρδος

Με το περιουσιολόγιο, σε συνδυασμό με το κτηματολόγιο, θα θυσιαστούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων
στο βωμό του χρέους – ενώ θα δίνεται η εξουσιοδότηση στην υπηρεσία που θα τα καταγράψει να εισβάλλει στα σπίτια τους, με το πρόσχημα του ελέγχου εάν δηλώθηκαν όσα έχουν και δεν έχουν.


Επικαιρότητα

Είναι δεδομένο το ότι, η Ελλάδα μετατρέπεται σταδιακά σε μία γερμανική οικονομική αποικία – όχι σε προτεκτοράτο, όπως εσφαλμένα γράφαμε στο παρελθόν, αφού δεν προστατεύεται καν από τη μητρόπολη της, τη Γερμανία (η λέξη προτεκτοράτο προέρχεται από το «protect» που σημαίνει «προστασία»).

Ο τρόπος τώρα, με τον οποίο θα μετατραπεί σε μία άβουλη αποικία, με εξαθλιωμένους σκλάβους χρέους, δεν είναι άλλος από την αλλαγή του ιδιοκτησιακού της καθεστώτος – όπου συμβαίνουν ήδη τα εξής:

(α) τα κρατικά περιουσιακά της στοιχεία, όπως οι δημόσιες επιχειρήσεις της, ξεπουλιούνται σε ξένους με σκανδαλώδεις συμβάσεις και με τη χρηματοδότηση των αγοραστών εκ μέρους των ελληνικών τραπεζών – με δικά μας χρήματα δηλαδή, όπως στο παράδειγμα των αεροδρομίων που εκποιήθηκαν στην κρατική γερμανική εταιρεία FRAPORT, τα οποία στη συνέχεια οδηγούνται στο ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ και από εκεί στο εξωτερικό, για την εξόφληση του δημοσίου χρέους μας που όμως συνεχίζει να αυξάνεται.

(β) τα ιδιωτικά της περιουσιακά στοιχεία κατάσχονται, αφού προηγουμένως οι Έλληνες χρεοκόπησαν ή θα χρεοκοπήσουν, μέσω της υπερβολικής αύξησης των φόρων ή της μείωσης των μισθών/συντάξεων/κερδών, από το δημόσιο ή/και από τις αφελληνισμένες τράπεζες – ενώ στη συνέχεια πλειστηριάζονται με τοκογλυφικές μεθόδους σε εξευτελιστικές τιμές, όπου αγοραστές τους είναι συχνά οι ίδιες οι τράπεζες μέσω των θυγατρικών τους.

Εν προκειμένω το μεγάλο τραπεζικό κόλπο συνίσταται στο ότι οι τράπεζες, ζημιώνοντας από το σκόπιμο ξεπούλημα των ακινήτων στις θυγατρικές τους, σε τιμές της τάξης του 20% σε σχέση με την αξία τους, καλύπτουν τις ζημίες τους μέσω των αυξήσεων των κεφαλαίων τους εκ μέρους του κράτους ή των εγγυήσεων που τους δίνονται – οπότε με τη βοήθεια των φορολογουμένων Πολιτών, όπως έχει τεκμηριωθεί στο παρελθόν, τις οποίες οι ίδιοι διασώζουν για να τους κλέψουν τα σπίτια τους!

(γ) το τρίτο και πλέον θανατηφόρο «χτύπημα» θα προέλθει από το περιουσιολόγιο που δρομολογείται, σε συνδυασμό με το κτηματολόγιο – όπου πλέον θα κατασχεθούν όλα τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων (αδήλωτα χρήματα, τιμαλφή, οικόπεδα κλπ.), εντός και εκτός της χώρας και θυσιαστούν στο βωμό της εξυπηρέτησης των χρεών τους.

Εκτός αυτού θα δίνεται εκ των πραγμάτων η εξουσιοδότηση στην υπηρεσία που θα καταγράψει τα ιδιωτικά περιουσιακά στοιχεία (ΑΑΔΕ), να εισβάλλει στα σπίτια των Ελλήνων – με το πρόσχημα του ελέγχου εάν έχουν δηλωθεί όλα, αφού διαφορετικά δεν είναι δυνατός.

Η ύπουλη γερμανική παγίδα

Περαιτέρω, όλα τα παραπάνω έχουν σχέση με την «προστασία» της Ελλάδας, έτσι ώστε να μη χρεοκοπήσει ως κράτος επίσημα – οπότε να μην έλθει σε διαπραγμάτευση με τους πιστωτές της, για τη διαγραφή μέρους των δημοσίων χρεών της.

Υπενθυμίζοντας εδώ πως όταν δεν χρεοκοπεί ένα κράτος επίσημα, χρεοκοπούν οι Πολίτες του, έχουμε ήδη αναφερθεί στις συζητήσεις που γίνονται στο «Euro Group», σχετικά με ένα πτωχευτικό δίκαιο για κράτη – με πρώτη όμως προτεραιότητα όχι αυτού καθεαυτού το δίκαιο της κρατικής χρεοκοπίας, αλλά τα κριτήρια, σύμφωνα με τα οποία θα χαρακτηρίζεται ή μη χρεοκοπημένο.

Ειδικότερα έχει προταθεί, υποθέτουμε από τους Γερμανούς, τα κριτήρια να μην είναι τα ίδια με αυτά των επιχειρήσεων – οι οποίες θεωρούνται ως χρεοκοπημένες όταν τα χρέη τους είναι υψηλότερα από τα περιουσιακά τους στοιχεία (όταν δηλαδή έχουν αρνητικά ίδια κεφάλαια).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑloading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :