Ο Μάριος Γεωργιάδης καλεί την Μεγαλοοικονόμου να παραδώσει την έδρα της

Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και αντιπρόεδρος της Βουλής, Μάριος Γεωργιάδης προς την ΘεοδώραΜεγαλοοικονόμου. Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ,
είπε ότι η βουλευτής λειτουργεί ως αποστάτης και προδότης, κάνοντας λόγο για ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής και καλώντας την να παραδώσει την έδρα της.

"Τη στιγμή που έχει φύγει από το κόμμα ας παραδώσει την έδρα. Η κ. Μεγαλοοικονόμου λέει ότι δεν κάνει ανταλλαγές και δεν παίζει παιχνίδια αλλά καταλαβαίνουμε ότι η κυρία δεν ξέρει τι θέλει. Μακάρι να κάνει και κόμμα. Της το εύχομαι. Για να μετρηθούμε. Και να δούμε με σταυρό πόσα απίδια πιάνει ο σάκος και πως κάποιος διορισμένος βουλευτής στις πλάτες των αγώνων του Βασίλη Λεβέντη, μπορεί να αναζητήσει με σταυρό την ψήφο από την κοινωνία" είπε ο κ. Γεωργιάδης.

"Εδώ έχει γίνει ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής. Λέει ότι δεν την ενδιαφέρει να πάει από εδώ και από εκεί αλλά τελικά έχει πάει από εδώ και από εκεί. Στις πλάτες ενός ανθρώπου που πάλευε να μπει επί 35 χρόνια να μπει στη Βουλή, κάποιοι γίνανε μάγκες. Αποστάτησε και πρόδωσε η κυρία Μεγαλοοικονόμου", πρόσθεσε.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Loading...