ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ…

ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΣ ΠΡΑΚΤΕΟΥ




Γράφει ο ΜΠΟΥΓΑΣ
[Kάνω μια μικρή διακοπή από τον όρκο σιωπής που έχω πάρει (για προσωπικούς λόγους), για να πω τα εξής επί του στρατηγικώς πρακτέου…]

Στην Ελλάδα έχουν ετοιμάσει τάφο κανονικό, με σκοπό να μας ρίξουν όλους μέσα. Απώτερος στόχος και ο βιολογικός αφανισμός των Ελλήνων – αφού ξεμπερδέψουν πρώτα με τον πολιτισμό μας, από τον οποίο θα εξαφανίσουν πολλά πνευματικά στοιχεία που δεν τους συμφέρουν· όπως, ας πούμε, η αναρχία. Θα κρατήσουν όμως αυτά που τους συμφέρουν, κυρίως σε τεχνολογικές και τεχνοκρατικές κατευθύνσεις.

Για την ακρίβεια, στην Δύση κυριαρχεί η άποψη ότι αυτοί είναι οι συνεχιστές των αρχαίων Ελλήνων σε θέματα επιστήμης, τέχνης, πολιτισμού κτλ, και μεις εδώ είμαστε μια μπασταρδεμένη φυλή απ όλα τα Βαλκάνια και Τούρκους και Άραβες, που και γενετικά και πολιτιστικά καμιά σχέση δεν έχουμε με τους αρχαίους. 
Αν πάει κάποιος ας πούμε σε ένα σοβαρό γερμανικό πανεπιστήμιο, αυτό θα του πουν. Άρα, το ότι θέλουν να μας ξεπαστρέψουν κυριολεκτικά και να πάρουν αυτοί τη θέση μας ως άρχουσα τάξη σε πιο θερμά κλίματα, είναι λογικότατο και δεδομένο.
Απ’ την εποχή της επαναστάσης του 1821, σύσσωμη η Δύση (με μόνη εξαίρεση ίσως την Αμερική του τότε) έδειξε την απέχθειά της και μίλησε για εθνογένεση στα Βαλκάνια. 
Η δυτική πρακτική απέναντι μας δεν αλλάζει από την Πρώτη Σταυροφορία και μετά… είναι απόλυτα εχθρική και απαξιωτική. Με την πρώτη ευκαιρία, μας λεηλατούν. Κατά βάθος, μας θεωρούν αντιπάλους σοβαρούς (οι μυημένοι της Εσπερίας σίγουρα), γι αυτό και θέλουν τον αφανισμό μας.
Εμείς, από την άλλη, ξέρουμε ότι είμαστε οι φύσει και πνεύματι απόγονοι των αρχαίων και προϊστορικών Ελλήνων. Άρα, έχουμε όλα τα δικαιώματα σε αυτό που λέμε «ελληνικό φαινόμενο». 
Όταν λέμε «όλα τα δικαιώματα», εννοούμε ακόμα και καταστρέψουμε και να αφανίσουμε πλήρως το ελληνικό φαινόμενο και την ελληνική ιδιαιτερότητα, αν αυτό μείνει ως τελική λύση.
Πνιγμένοι στα χρέη, κουρασμένοι και σοκαρισμένοι από το «δόγμα του σοκ», υποθηκευμένοι για 100 χρόνια, με όλες τις γενιές από τη Μεταπολίτευση και μετά αλλοτριωμένες, ουσιαστικώς φτωχοί από δω και πέρα, με τεράστιο πρόβλημα αλλοτρίωσης -από την Παγκοσμιοποίηση- στις νέες γενιές (μετά από 40 χρόνια πολιτιστικού ιμπεριαλισμού εις βάρος μας), με την κρίση-οικονομική επίθεση από τη Νέα Τάξη να έχει ως επί το πλείστον αναδείξει όλα τα αρνητικά της φυλής, με σοβαρότατο πρόβλημα υπογεννητικότητας, με αλλόφυλους να έρχονται ανεξέλεγκτα και να γεννοβολάνε σωρηδόν, με μια εθνική ταυτότητα αλλοτριωμένη και αυτή από την συμμετοχή στην Ευρώπη-ευρωπαϊκή κουλτούρα κτλ… κυριολεκτικώς παραπαίουμε. 
Έχουμε χάσει εντελώς τον μπούσουλα, δεν ξέρουμε πού πατάμε και πού βαδίζουμε. Αν σήμερα πιάσει κάποιος τις «κορυφές» του κράτους, πρωθυπουργό, ΠτΔ, αρχιεπίσκοπο, και τους ρωτήσει: «- Πού βαδίζει η Ελλάς;», το μόνο που θα μπορέσουν να απαντήσουν είναι: «- Στην Ευρώπη!».




loading...

1 thought on “ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ…

  1. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ Ε Λ Λ Α Δ Α……..ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ………

Comments are closed.