Καμμένος τώρα…αποχωρούμε απο την κυβέρνηση !

Το όνομα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα είπε ο Πάνος Καμμένος εξερχόμενος του Μαξίμου –

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε στις 11.17 και εξερχόμενος του Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος είπε ότι το όνομα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα.
Πριν από το ραντεβού – ίσως και συμβολικά ο Πάνος Καμμένος είχε μεταλάβει στη Μητρόπολη. Μάλιστα, προχωρώντας σε μια ακόμα εντυπωσιακή αναδίπλωση, δήλωνε  πως δεν θα άρει την εμπιστοσύνη του. Είναι εμφανές πως το μπαλάκι των τελικών αποφάσεων βρίσκεται  πλέον στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα, όπου το Σάββατο υπηρξε πυρετός συσκέψεων στο Μέγαρο Μαξίμου, αναφορικά με τον τρόπο που θα προχωρήσει το κυβερνητικό καραβάνι και την οριστική  λύση που θα δώσει στην εμπλοκή με τους ΑΝΕΛ.

Το κλίμα από το στρατόπεδο του πρωθυπουργού δείχνει πως ο  Αλέξης Τσίπρας  έχει απολέσει πλέον την εμπιστοσύνη του από τον αρχηγό των ΑΝΕΛ. Το περιβάλλον του πρωθυπουργού διατηρεί ισχυρές επιφυλάξεις για το αν ο Πάνος Καμμένος θα παραμείνει στην νέα του θέση και δεν θα επιχειρήσει νέα αναδίπλωση.

Την ίδια ώρα συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα και κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης εισηγούνται στον πρωθυπουργό να προχωρήσει σε επίδειξη δύναμης και να δείξει ότι το κυβερνητικό καραβάνι έχει τις ψήφους για να προχωρήσει και χωρίς τον Πάνο Καμμένο.

Εκτός εκείνων που εισηγούνται στον Αλέξη Τσίπρα τον δρόμο της σκληρής ρήξης, υπάρχουν και στελέχη που υποστηρίζουν πως πρέπει να προτιμηθεί η οδός της ήπιας αντίδρασης. Ούτως ή άλλως η νέα θέση του Πάνου Καμμένου –εφόσον την διατηρήσει – δημιουργεί τις συνθήκες που επιτρέπουν την κύρωση  της Συμφωνίας χωρίς να προηγηθεί η επίπονη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης.

loading...

4 thoughts on “Καμμένος τώρα…αποχωρούμε απο την κυβέρνηση !

  1. Βρε ΒΟΥΒΑΛΟΠΑΙΔΟ τι πάει να πει τώρα αποχωρούμε , άσε πρώτα να δούμε από αυτούς τους σαλτιμπάγκους που έχει ποιοι θα σε ακολουθήσουν , γιατί βλέπεις τα πεκούνια είναι ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΛΦΕ και οι εποχές είναι δύσκολες και δαπανηρές και τώρα που σου ήλθε εσένα να το παίξεις λίγο στο αντάρτικό , ΑΡΓΗΣΕΣ ΠΟΛΛΗ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΕ και η πόλη έπεσε , τα κάστρα γκρεμίστηκαν και η χώρα ισοπεδώθηκε , γιατί όταν έπρεπε να πολεμήσεις εσύ κρυβόσουν πίσω από τις στολές παραλλαγής , τώρα χαιρέτα μου τον πλάτανο

  2. δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνετε δικό σας πρόβλημα η ζημιά έχει ήδη γίνει και δεν απαλλάσσεστε των ευθυνών ………άλλα μιλήστε παρακαλώ ολοκληρωμένο πολιτικό λόγο αναφέροντας μας ποιοι τελικά είσθε εσείς που αποχωρείτε ονομαστικά

  3. ρε αντε γαμισου επαναστατη του κολου πουλημενο τομαρι προδοτη που δουλευεις τον κοσμο εσυ και το συναφη σου.θανατος για να εκληψη ο σπορος σας

Comments are closed.