Κατεβαίνουν στους δρόμους οι αγρότες – Πού θα στηθούν μπλόκα τη Δευτέρα

Oι αγρότες ζητούν παρέμβαση της Πολιτείας για τις χαμηλές τιμές σε αρκετά προϊόντα όπως το βαμβάκι και το γάλα

Σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας κατεβαίνουν τη Δευτέρα οι αγρότες, μετά την άκαρπη συνάντηση της Παρασκευής με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρο Αραχωβίτη.
   Τα τρακτέρ θα βγουν στους δρόμους στον Πλατύκαμπο Λάρισας, στα Φάρσαλα και στον αυτοκινητόδρομο Ε65 στην Καρδίτσα.
   Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι αγρότες ζητούν παρέμβαση της Πολιτείας για τις χαμηλές τιμές σε αρκετά προϊόντα όπως το βαμβάκι και το γάλα, καθώς και όριο ακατάσχετου λογαριασμού στα 12.000 ευρώ, που θα προσαυξάνεται κατά 3.000 ευρώ για κάθε παιδί.
    Παράλληλα, απαιτούν απαλλαγή φόρου από το πετρέλαιο.    «Τη Δευτέρα θα βγουν τα τρακτέρ στη Θεσσαλία ξεκινώντας το χορό των κινητοποιήσεων με μαζική συμμετοχή των αγροτών της περιοχής ώστε τα άμεσα αιτήματα που έχουμε να υλοποιηθούν από την κυβέρνηση», είχε διαμηνύσει την Παρασκευή ο εκπρόσωπος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, Ρίζος Μαρούδας.
   «Οι απαντήσεις που πήραμε όχι μόνο δεν μας ικανοποιούν, αλλά δείχνει ότι η κυβέρνηση έχει κάνει την επιλογή της να μη στηρίξει τον πρωτογενή τομέα με μια σειρά μέτρα που είναι αναγκαία, αλλά και να στηρίξει άλλα συμφέροντα σε βάρος των παραγωγών και των καταναλωτών», πρόσθεσε.    Τι υποστηρίζει το υπουργείο 
 Ο αρμόδιος υπουργός ισχυρίστηκε από την πλευρά του ότι πολλά από τα αιτήματα των αγροτών έχουν ήδη επιλυθεί ενώ «κάποια άλλα βρίσκονται στο στάδιο της επεξεργασίας και της επίλυσης». «Κάποια άλλα, θεωρώ, ότι είναι κάπως υπερβολικά για τις δεδομένες συνθήκες που έχει η οικονομία και ολόκληρη η κοινωνία, πρόσθεσε ο κ. Αραχωβίτης.

 Πηγή: www.lifo.gr

loading...

12 thoughts on “Κατεβαίνουν στους δρόμους οι αγρότες – Πού θα στηθούν μπλόκα τη Δευτέρα

  1. ΑΙΝΤΕ ΒΓΗΚΑΝΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑ-ΜΠΟΥΤΑ ΑΡΓΗΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΘΑ ΣΥΡΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΑΔΩΝΤΑΣ ΤΟν ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΙΖΙΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ….

    ΑΙΝΤΕ ΚΑΡΑ ΜΠΟΥΥΥ ΜΠΟΥΥΤΑΑ ΚΑΡΑΜΠΟΥΤΑΑΑ
    ΑΙ ΤΗΝ ΝΤΡΑΜΟΥΤΖΑΝ' ΔΩΣ'ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ
    ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥΚΑΑ….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΣΠΑΣΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΕΥΧΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΔΑΣ ΚΟΨΙΔΙΩΝ ΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΤΕΡΕΩΝ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΚΗΝΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΚΑΜΠΟΥ!!….Πρρρρρρραισαλαγατ τσοοονκςς σαλαγατα ναναιιιι ωωωιι

  2. Ε ΝΑΙ! ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΙΣ ΣΟΔΙΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΗ, ΤΖΕΡΤΖΕΛΕ, ΤΣΙΚΝΙΣΜΑ, ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ "ΑΓΩΝΑ". ΟΛΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ-ΜΠΟΥΤΑ! Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;;;; ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ!!!! ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΛΕΟΝ! ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ!!!!

  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  4. ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ…ΜΕΣΑ ΑΠ' ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ…

    Ένοχοι κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου τόσο ο Αρτέμης Σώρρας όσο και άλλα έξι άτομα για την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση και της διέγερσης.

    Ο επικεφαλής της "Ελλήνων Συνέλευσις" καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης τριών ετών ενώ του επιβλήθηκε και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ. Οι άλλοι έξι καταδικάστηκαν σε 18 μήνες και χρηματική ποινή 1000 ευρώ με αναστολή. Να σημειωθεί ότι μόνο ένας αθωώθηκε και η ποινή του γίνεται εξαγοράσιμη.

    Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του μετα την ολοκλήρωση της μεγαλης προκαταρκτικης εξετασης που διενεργούσε η εισαγγελεας πρωτοδικών, Ευγενία Αυλίδου. Ουσιαστικά, σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας για την υπόθεση που αφορά την κατ’ εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών, ότι διαθέτει αμύθητη περιουσία για να σβήσει το δημόσιο χρέος της χώρας αλλά και τα ιδιωτικά πολιτών, προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία. Ο ανακριτής διαφθοράς που ανέλαβε την υπόθεση εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ήδη καταζητούμενου προέδρου της Ελλήνων Συνέλευσις.

    Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

    Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου, συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος. Παράλληλα, απαγγέλθηκε η κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων απο από εγκληματική δραστηριότητα και της ψευδους καταμήνυσης και ψευδορκίας μαρτυρα.

  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  7. ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΛΩΠΟΔΥΤΗ.
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ.
    ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΑΓΗ ΘΑ ΠΑΣ ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ; Η ΧΑΓΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΓΥΦΤΟΛΩΠΟΔΥΤΕΣ. ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΟ ΣΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΥΦΤΟΛΩΠΟΔΥΤΕΣ…ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ… ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ
    ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙΣ ΠΡΩΝ ΟΠΑΔΟΣ ΣΑΣ

    ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ
    καλα ρε λιγδοταγαρα λαμογια απο που να σας πρωτοπιασει κανενας βρωματε σκατιλα μωρη λουμπινα σεξ ντολ με τα χειλη τα σιλικονατα σκατογρια μαγισσα κομπλεξικια επιδοσες 13000 στον υπουργο εξωδικα αρα θα πρεπει να εχεις αρχειο 13000 εξωδικα με τα σχετικα τους και οι πολιτες να εχουν το δικο τους αντιγραφο .Πρωτον δεν επερνε κανενας αντιγραφο παρα μονο αν το ζητουσε και δευτερον δωσε μας ολο αυτο το αρχειο των επιδοσεων να δουμε αν υπαρχει σαν ενσωματωμενα σωματα τα εξωδικα με τα σχετικα τους .Τι τα εκανες το ενα σχετικο απο τα δυο που πληρωνε ο κοσμακης ;;;;;;;
    πισω στο κρεπατζη τον πρωην πασοκο τραγουδιστη της πιστας που τα επαναπροωθουσε ανακυκλωνοντας τα πουλώντας τα παλι δευτερη φορα ….. Μιλαμε για ελλανια υπερτεχνολογια δεν την χωραει ο νους μου ρε δεν παιζεσαι εισαι περα απο το συμπαν και τον υπαρκτο χωροχρονο εχεις κλεισει τις ακρες των χρονοκυκλων εχεις αιθερικη γνωση της δημιουργιας κανεις απειρες του απειρου πωλησεις του ιδιου προιοντος μιλαμε ο συμπαντικος νους και η θεα της υπερνοησης σας εχει φωτισει και λειτουργειτε με γνωμονα τα ελλανια αξιακα πρωτοκολλα και τις ελλανιες αρχες του κωδικα δομης δομησεως δημιουργιας κλπ δεν θυμαμαι τις παπαριες τις υπολλοιπες … αει σιχτιρ πρωινιατικα συγχυστηκα υστερογραφο :το ζιγκολο ο ποδηλατης που σε γ@μαει τι κανει ;;;; ποτε του δεν με χωνεψε

  8. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017 ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΝΏΠΙΟΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ …….. …..ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΡΗ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ …ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ…. ΓΙΑΤΙ ?? ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΛΜΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΨΩΜΑΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ….ΤΟΥΣ ''ΑΛΗΤΕΣ'' ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΡΗ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ . ΕΥΤΥΧΩΣ Η ''ΤΙΜΗ'' ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ….ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ …..ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΛΥΚΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ……ΑΝΤΕ Γ@ΜΙΣ@Υ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ …..ΜΕ ΠΑΡΕΣΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ….ΧΑΧΑ

  9. ΠΟΣΑ ΦΑΓΑΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ;
    ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ

    ΟΙ ΥΠΡ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΥΠΕΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ ΜΟΝΓΚΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΑΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟ DNA ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΥΔΙΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΠΑΧΙΑ ΡΕ ΟΥΣΤ

  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Comments are closed.