Α.Γκλέτσος: «Δεν θα δεχτώ τη στήριξη της Παπακώστα αν ψηφίσει τη συμφωνία»


Την αντίθεσή του για τη Συμφωνία των Πρεσπών εξέφρασε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος.
Μάλιστα, ο κ.Γκλέτσος επεσήμανε ότι '«αν η κ. Παπακώστα ψηφίσει τη συμφωνία δεν θα δεχθώ τη στήριξή της».

«Είμαι ο πρώτος που είπε ότι κανένας Έλληνας πολιτικός δεν θέλει να παραδώσει το όνομα αλλά είναι τέτοιες οι πιέσεις από εξωτερικούς παράγοντες που δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Αν περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών θα παραιτηθώ από δήμαρχος Στυλίδας. Αν η κ. Παπακώστα ψηφίσει τη συμφωνία δεν θα δεχθώ τη στήριξή της», δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Σε ό,τι με αφορά, είπα ότι θα προσπαθήσω να διαμαρτυρηθώ γι' αυτό προς τα κέντρα εκτός Ελλάδος και θα παραιτηθώ από δήμαρχος. Δεν δίνουμε το όνομα με τίποτα, όχι απλά για ιστορικούς λόγους αλλά για λόγους τεχνοκρατικούς. Ήδη χάσαμε πολλά ΠΟΠ», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο κ. Γλέτσος σημείωσε: «Στις 14 Δεκεμβρίου θα ανακοινώσω το 50% των ονομάτων, από τα 66 ονόματα θα πούμε τους πρώτους 33 για να κάνουμε ψυχολογικό πόλεμο στους απέναντι. Φημίζομαι για την στρατηγική μου, για τον ψυχολογικό πόλεμο και τον ανταρτοπόλεμο».

«Έχω τη στήριξη των ΑΝΕΛ και της κ. Παπακώστα, μην το μπερδεύομαι με χρίσμα. Ο εναγκαλισμός, το χρίσμα με τα μεγάλα κόμματα είναι κακό για την τοπική αυτοδιοίκηση. Δεσμεύεσαι με έναν τρόπο που κάνει κακό στην τοπική αυτοδιοίκηση και σε σένα τον ίδιο», πρόσθεσε.
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

3 σχόλια :

  1. Kαλα χαζο ειναι αυτο αφηστετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΡΑ ΕΜΠΕΙΡΕ ΔΙΠΛΟ-ΨΗΣΤΗ ΤΟΥ ΙΧΘΥΩΣ ΕΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΝ ΒΡΩΕΜΡΗ ΛΕΠΡΗ ΠΡΟΔΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΣΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΕ ΜΟΥ ΕΣΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βαλε κανενα ψαρι στην κωλαρα σου ρε παλιοπουστα αληταρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή