Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΕΡΕΣ είναι βαρύς για να τον κουνήσουν οι μαριονέτες του συστήματος…..

Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος [email protected]

Τα’ χουν βάλει με τον Στρατηγό (εα) των Ειδικών Δυνάμεων κ. Δρακωνάκη Ιωάννη,,, και δουλεύουν υπογείως όπως έχουν εκπαιδευτεί και πληρωθεί για αυτόν τον σκοπό, οι μαριονέτες οι κρυφές του συστήματος…!!!!Του ρίξανε το προσωπικό προφίλ στο facebook με αποτέλεσμα να “χάσει” θεωρητικά τους 5000 φίλους,,, αλλά όπως μεριμνούν πάντα οι πρασινοσκούφηδες έχουν εναλλακτικό σχέδιο και διαφυγής,, αλλά και αντεπίθεσης….

Έτσι λοιπόν ο Στρατηγός απολαμβάνει τους ίδιους φίλους του σε εφεδρικό προφίλ που είχε δημιουργήσει, αλλά και στην δημόσια σελίδα του στο facebook που την έχουν κατακλύσει φίλοι του υπερασπίζοντας την πορεία που έχει χαράξει….. Πια είναι αυτή η πορεία???

Ότι ασχολείται με την πολιτική, ότι τα βάζει με το σύστημα και κάνει μετωπικές συγκρούσεις, ότι λέει λόγια που ενοχλούν, ότι μιλάει για την Πατρίδα, την Ορθοδοξία, την Οικογένεια, ότι θα “συντρίψει” όσους σταθούν εμπόδιο στους στόχους του,, και βέβαια δεν ξεχωρίζει ούτε τους άξιους πολεμιστές, αλλά ούτε και τις κοκκινοσκουφίτσες που πετάνε μαχαίρια πισώπλατα και υποχθόνια…

Μην αναφερθώ στην επαγγελματική του πορεία μέχρι την αποστράτευση του,, διότι χρειάζομαι πολλές σελίδες να γράφω για την αξία του…

Να ενημερώσω και να υπενθυμίσω ότι είναι από τα ηγετικά στελέχη, μεταξύ και άλλων 8 ατόμων που ίδρυσαν την Ελεύθερη Πατρίδα και δουλεύαν αθόρυβα μέχρι τώρα,,, για να κάνουν την έκπληξη στις ερχόμενες εκλογές,,, μέχρι που τους μυρίστηκαν και ξεκίνησαν τον πόλεμο οι προδότες,,, που φοβούνται τις χειρότερες ποινές αν διοικήσει αυτό το κόμμα την χώρα μας….

Η Ελεύθερη Πατρίδα έχει σημαντικό σκοπό, στην πιο κρίσιμη περίοδο που διανύει η Ελλάδα, και επειδή έχουν καταλάβει το έργο που πάει να προσφέρει,, ενώ παράλληλα μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια που εκτελούν από τους εντολοδόχους τους οι δήθεν Έλληνες πολιτικοί προδότες,,, τους κάνουν ανορθόδοξο πόλεμο….

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΜΩΣ,, ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΝ??? ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ……

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ >>>>

loading...