Να μάθουν τα παιδιά ότι ολοι πρώτα υπέρ πίστεως πολέμησαν και μετά υπέρ πατρίδος.

Ελπίδα θα αρχίσει να αχνοφαίνεται μόνο όταν η ΕΡΤ , τις τελευταίες μέρες πριν κλείσει για πάντα , θα παίζει την « Ελένη » σε λούπα όλη μέρα και θα δείχνει τι έπαθαν οι Έλληνες σε Πόντο , Σμύρνη , Πόλη , Αλεξάνδρεια , στα χέρια των ταξικών αδερφών . Όταν οι συνταξιούχοι θα πηγαίνουν να
φτύνουν στον τάφο του Αντρέα . Η χώρα θα έχει ελπίδα μόνο όταν αρχίσουν οι δρόμοι Α. Παπανδρέου, Καραμανλή, Γεννηματά, ηρώων Πολυτεχνείου κλπ να μετονομάζονται ξανά σε Νικηταρά , Πλαπούτα, Ι. Δραγουμη , Μπουμπουλίνας , διαδόχου Κωνσταντίνου , Βορείου Ηπείρου , Καταδρομέα Μπικάκη κλπ. . Έχουμε ακόμα καιρό , αλλά όταν το καθεστώς γίνεται τόσο ανθελληνικό , είτε θα πέσει , είτε θα εξαφανιστούμε από προσώπου γης . Η Ακροαριστερά που κυβερνά 45 ολόκληρα χρόνια χωρίς αντίπαλο (γι αυτό άλλωστε λέμε εμφύλιο την κομμουνιστική ανταρσία του 5% ) , επιτέλους άρχισε να χάνει την μάχη των ιδεών : Πρώτο βιβλίο (μη λογοτεχνικό) εδώ και 3 χρόνια είναι τα Εμφύλια Πάθη , δυο κέντροαριστερων που λένε πέντε βασικά πράγματα . Ήδη ο ένας έφαγε ξύλο κι ο άλλος έρχεται στην Ελλάδα σπάνια . Προσοχή όμως , το καθεστώς είναι ακόμα πολύ δυνατό , ελευθερία λόγου ΔΕΝ υπάρχει και η Αριστερά είναι πλέον υπηρέτης του Ισλάμ . Πάρτε στο σπίτι σας τον Παπαρρηγοπουλο , έστω και την Ιστορία του Ελληνικού Έθνους της εκδοτικής Αθηνών , όσο ακόμα κυκλοφορούν ελεύθερα . Εξάλλου όλοι σιχαινόμαστε την σχολική Ιστορία . Μια μέρα τα παιδιά θα τα διαβάσουν μόνα τους , όπως τα διάβασα κι εγώ . Πάρτε απομνημονεύματα Αγωνιστών , να μάθουν τα παιδιά ότι ολοι πρώτα υπέρ πίστεως πολέμησαν και μετά υπέρ πατρίδος. Κουράγιο . Συνήθως 70 χρόνια κρατάνε τα κομουνιστικά καθεστώτα , ήδη φάγαμε τα 45 ! Η λευτεριά είναι κοντά .

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Να μάθουν τα παιδιά ότι ολοι πρώτα υπέρ πίστεως πολέμησαν και μετά υπέρ πατρίδος.

  1. Αρθρογράφε διαφωνώ!…. Εγώ επιμένω: τα παιδιά πρέπει να μάθουν ότι όλοι πρώτα υπέρ Πατρίδος πολεμούν και μετά υπέρ πίστεως!…. Καί εμείς καί τα παιδιά μας πρέπει να πολεμούμε πρώτα υπέρ της Πατρίδος καί της Οικογενείας, καί ύστερα υπέρ πίστεως!!!….. Εάν χαθούν η Οικογένεια καί η Πατρίδα σου……, η πίστη σου θα βρίσκεται στο ''τρέχα γύρευε''!………. Εάν δεν γνωρίζεις από ποιούς γενετικούς αδένες προήλθες, εάν δεν έχεις τον ζωτικό σου χώρο όπου θα ζείς με τους ομοίους σου (το Έθνος σου), ποιός θα σε μυήσει στην Πίστη καί μάλιστα σε βαθμό που να πολεμήσεις καί νά σκοτωθείς γι' αυτήν;!;!;!………….. …Ε.

Comments are closed.