Η κυβέρνηση έσπασε όλα τα κοντέρ σε δουλοφροσύνη και αυτοεξευτελισμό

Η κυβέρνηση, δια του Παν. Καμμένου, προσέφερε όλη την Ελλάδα ως στρατιωτική αποικία των ΗΠΑ

Του Παν. Λαφαζάνη, Γραμματέα του Π.Σ. της ΛΑ.Ε.

Αν η υποτέλεια έχει όρια, τότε η κυβέρνηση, με όσα δια του υπουργού Άμυνας Παν. Καμμένου, προσέφερε προς τις ΗΠΑ, τα υπερέβη, σπάζοντας όλα τα κοντέρ σε δουλοπρέπεια και αυτοεξευτελισμό.

Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση, δια του Παν. Καμμένου, δήλωσε χωρίς αιδώ ότι είναι έτοιμη να προσφέρει, ως στρατιωτική λεία των ΗΠΑ, κάθε σπιθαμή της ελληνικής γης και να συμμετάσχει σε κάθε αμερικάνικο ιμπεριαλιστικό και πολεμικό τυχοδιωκτισμό στην ευρύτερη περιοχή, όσο βαρύ και αν είναι το τίμημα για την ειρήνη και ενδεχομένως σε ελληνικό αίμα και όσους κινδύνους και αν διατρέξουν η ασφάλεια της χώρας και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Εξίσου τραγικά, ο Παν. Καμμένος προσέφερε, εκ μέρους της κυβέρνησης, εναλλακτική λύση στις ΗΠΑ σε περίπτωση απόρριψης της απαράδεκτης Συμφωνίας των Πρεσπών, προτείνοντας διμερείς, υπό την ομπρέλα των ΗΠΑ, αμυντικές συμφωνίες της Ελλάδας με τις γειτονικές Βαλκανικές χώρες με στόχο την απομόνωση της Ρωσίας και την διαμόρφωση ενός τόξου αμερικανονατοϊκής κηδεμονίας και κατ’ όνομα σταθερότητας στην Βαλκανική.

Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα δικαίωμα, καμιά λαϊκή έγκριση και καμιά εξουσιοδότηση να μετατρέψει την χώρα σε αμερικανονατοϊκό στρατιωτικό οικόπεδο προς πάσα χρήση, θυσιάζοντας τα εθνικά μας συμφέροντα, την εθνική μας ασφάλεια και την ίδια την υπόσταση και την ακεραιότητα της χώρας στα αμερικάνικα παιχνίδια.

Η κυβέρνηση αυτή, ως επικίνδυνη για την δημοκρατία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, πρέπει να φύγει αμέσως και μαζί της να ανατραπεί όλο το ξενόδουλο πολιτικό μνημονιακό κατεστημένο της χώρας .

Λύση και διέξοδος σήμερα είναι η αγωνιστική αναζωογόνηση του κοινωνικού πεδίου, η ισχυροποίηση της ΛΑ.Ε. και η συγκρότηση του πιο πλατιού προοδευτικού αντιμνημονιακού αντιϊμπεριαλισιτκού μετώπου δημοκρατικής ανατροπής, εθνικής ανεξαρτησίας ανασυγκρότησης και μετασχηματισμού της πατρίδας μας.»

πηγη
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

 1. χοχοχοχοχοχοχ...
  το "φονιάδες των λαών αμερικάνοι"
  τα αμερικανοαριστερά συριζόπανα το΄καναν

  "ευεργέτες των λαών αμερικάνοι"

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]