Λαμία: Τα παιδιά μας δείχνουν το δρόμο...Πως έσωσαν τα κουταβάκια

Σε καλά χέρια τα πέντε κουτάβια που κάποιος δολοφόνος τα έκλεισε μέσα σε ένα τσουβάλι και τα πέταξε.

Τα πέντε κουταβάκια που βλέπετε στις φωτογραφίες τα βρέθηκαν από μια παρέα νεαρών συμπολιτών μας το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή της Λυγαριάς.Ήταν μέσα σε ένα τσουβάλι, το οποίο ήταν δεμένο, με αποτέλεσμα να είναι θέμα λίγων ωρών ο αργός και βασανιστικός θάνατός τους.Έκαναν αρκετές προσπάθειες να βρουν λύση, για πως θα είναι ασφαλή τα κουταβάκια, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού βρήκαν και την πόρτα του Φιλοζωικού Συλλόγου κλειστή. Τα παιδιά μετέφεραν τα κουτάβια κοντά στον Άγιο Αθανάσιο στα Γαλανέικα, τα έβαλαν σε ένα χαρτόκουτο μαζί και ένα φούτερ, για να τα κρατήσουν ζεστά τη νύχτα και τους έδωσαν γάλα.

Παράλληλα έγινε και ανάρτηση στο LamiaReport αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Τα πέντε κουταβάκια πέρασαν τη νύχτα πίσω από την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου μέσα στο κουτί τους.Το επόμενο πρωί μια μαθήτρια πήγε στο σημείο βρήκε τα κουταβάκια και παρακάλεσε παρακείμενο κτηνιατρείο να τα κρατήσει μέχρι το μεσημέρι, που θα τελειώσει από το σχολείο.

Έτσι κι έγινε. Τα κουταβάκια τώρα είναι σε καλά χέρια. Τα ταΐζουν και τα φροντίζουν ώστε να μεγαλώσουν και σε λίγες ημέρες να δοθούν για υιοθεσία.Οι νέοι λοιπόν μας δείχνουν το δρόμο....και το δικαίωμα να λέμε πως υπάρχει ελπίδα και μέλλον γι αυτόν τον τόπο.

Παιδιά απλά υποκλινόμαστε και σας δίνουμε συγχαρητήρια!

ΥΓ: Αν κάποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει ένα από τα πέντε κουταβάκια, μπορεί να επικοινωνήσει στο 6980017867 (Έφη).


http://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/105303-ta-paidia-mas-deixnoun-to-dromo

Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Loading...