ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ,ΛΙΓΟ ΚΟΥΦΗ ΙΣΩΣ,OMΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ

Απο παιδι ,οταν σαν προσκοπακι επισκευθηκα το αμερικανικο αεροπλανοφορο Σαρατογκα στην Θεσ/νικη,αναρωτιομουν παντοτε
τι παιζει με τους αμερικανους.

Αλλοι τους φτυνανε αλλοι τους γλυφανε,με τους δευτερους νομιζω να υπερτερουν ,ομως αυτοι παντοτε εδω,στα τραγουδια μας,στο ντυσιμο,στον τροπο ζωης,στον στρατο αργοτερα ,παντα μπροστα μου παντου.
Εξω οι αμερικανοι,το Νατο,οι βασεις ,οι ιμπεριαλιστες, τα κυριαρχα συνθηματα και οι εξαγγελιες κυριως αριστερες ,οχι της πατριωτικης δεξιας που τους αποδεχονταν σε στυλ <υπουργε μου,ιδου ο στρατος σας>.
Μετα ηρθε το Κυπριακο και δοστου μεγαλλιτερο κραξιμο,μεχρι που μπηκαμε στην  ΕΟΚ-ΕΕ και νομισαμε οι βολευτηκαμε,βαζοντας την σημαια τους διπλα στη δικια μας,μπας και εξασφαλισουμε τα συνορα και  κυκλοφοραμε και με ευρω
στην τσεπη.

Ομως ολα αυτα αποδειχθηκαν τζιφος,βρεθηκαμε χρεωμενοι,αφραγκοι,και ξεφτιλες απο τους γυρω μας κανεις δεν μας σεβεται
στο Αιγαιο,στη Θρακη,στην Ηπειρο,πανε να μας ξεβρακωσουν οπως στην Κυπρο,
που οι εθναρχες μας την βρισκανε μακρια.
Ολοι οι ηγετεςμας ανεξαρτητες πατριωτικα υπερηφανες πολυχρωμες κοτες και οι εταιροι μας ευρωπαιοι ανημπορες παπιες,
μεχρι που φτασαμε στο Μακεδονικο ξεπουλημα και τι καναμε, βγαινει ο Τραμπ και το επικυρωνει,οι ευρωπαιοι το ιδιο ,με την αριστεροδεξια μας συγκυβερνηση και μεις ετοιμαζομαστε να φωναξουμε ξανα,με γεματη τη Θεσνικη,πρακτορες,καραβια,αστυνομιες κλπ,για να  προστατευσει τον λαοπροβλητο ελληνα κυβερνητη μας που παλευει προς το συμφερον μας.

Αραγε τι θα ειχαμε γλυτωσει ,πριν απο τον εμφυλιο και μετα  σε αιμα και χρημα,εξοριες,πιστοποιητικα φρονηματων,αφου τωρα εχουμε αριστερη κυβερνηση,αν λεω αν,τιμια και ξεκαθαρα καναμε μια κινηση
ειλικρινη.

Να καναμε μια αιτηση ενταξης ως υπερποντιο εδαφος, στις ΗΠΑ,οπως το Πουερτο Ρικο,ανεξαρτητοι ,αυτονομοι,αλλα εδαφος USA.,αμυντκα και διπλωματικα.
Θα βαζαμε την αστεροεσα διπλα στην δικη μας,οπως τωρα της ΕΕ και θα ησυχαζαμε,θα ονομαζαμε τον προεδρο μας
κυβερνητης της πολιτειας οπως η Καλιφορνια ,το Τεξας,που εχουν και την σημαια τους,θα ειχαμε δικους μας στο κογκρεσο και στην γερουσια και θα γλυτωναμε δις απο οπλα αφου θα μας  καλλυπτε ο στρατος μας -στρατος τους.
Αφγανισταν ,Κοσοβο,Κορεα παλιοτερα κλπ,παμε που παμε ετσι κι αλλιως,θα μας εβγαινε πιο φτηνα ή τζαμπα.
Ουτε ΝΑΤΟ,ουτε ΕΟΚ,αυτοματως στο πρωτο πλανο,ολοι οι αλλοι απο κατω μας,θα ειχαμε και δολαριο στην τσεπη,ειδαμε και το ευρω τα χαίρια του.
Τι γλυψιμο θα εβαζε ο ταδε στρατηγος απο τη Γιουτα πχ,για μια μεταθεση στη Αθηνα,Ροδο,Κρητη, πολη. νησι ή σε χωριο μας,ολη μερα στα γουστα θα ητανε σε χορους και πανυγηρια και θα μαθαινε απο εμας τροπο ζωης.
Ποιος θα μας κουνηθει ,οι Τουρκοι,οι Σλαβοι,οι Αλβανοι,οι Γερμανοι ;
Χωρια που λογω της θεσης μας θα ψαχνοτανε η ομοσπονδιακη κυβερνηση να επεκτεινει τα συνορα μας προς ανατολας,Βοσπορο μερια ,σιγουρευοντας τον Πατριαρχη μας και τα στενα,απο Μακεδονια το ιδιο,συνορα οπου εφτανε η ψυχη μας,οπως λεει ο Ερντογαν,παρε και ολιγον Β.Ηπειρο,να εχουμε και Αδριατικο ελεγχο,πχ νησος Σασων,και καλο θα ητανε  το Αιγαιο να εχει δυο πλευρες ιδιου χρωματος ,να ελεγχεται σωστα αυτο και τα πετρελαια του και ισως γλυτωναμε το 22,αν το ειχε σκεφτη ο αλλος εθναρχης τοτε,που εστειλε πριν  τον στρατο μας κατα του Λενιν και μετα μας αδειασε απο τα μερη που ζουσαμε χιλιετιες.
Ποιος θα τολμουσε να αμφισβητησει καποιο νησι μας,το ονομα μιας περιοχης μας,να παρει το μισο απο το μακρυνοτερο
νησι μας ,οταν θα εβλεπε την σημαια τους επανω.
Θα πλακωνανε θα μου πεις αμερικανακια για εγκατασταση,χιλιες φορες καλλιτεροι και με δολαρια,απο αυτους που μας κουβαλανε τωρα, αθελα μας, τοτε θα μενανε ολοι αυτοι στην απεξω,μεχρι τειχος θα ειχαμε,οπως στο Μεξικο.
Τι φοβομαστε,την γλωσσα μας,παλι αγγλικα μιλαμε,αφου καταργησαμε τα αρχαια,θα μαθενανε και αυτοι ελληνικα να ανοιξη το μυαλο τους αναβαθμιζοντας τα ,στα σχολεια μας σχολεια τους για χρηση και   ισα ισα θα ειμασταν η πολιτισμικη εδρα τους επισημα και θα περνανε πιστοποιημενη ριζα για την δημοκρατια τους,τιτλους ιστορικους απο την Σπαρτη,την Μακεδονια,για τις ακαδημιες τους,και απο τους σοφους μας για τα πανεπισημια τους ,κλπ.
Οι Ολυμπιακοι,μονο σε αμερικανικο εδαφος,στην εδρα τους στην Ολυμπια,οπως παλια,δηλαδη οπως αμερικη στην παλια διαφημιση.
Τριαντα χιλιαδες προτεσταντικες ομολογιες αυτοι,ορθοδοξια εμεις,τι να φοβηθουμε,την αληθεια μας ή τα πηλινα ποδια του ψεματος τους.
Τι ειχαμε-εχουμε να φοβηθουμε,εχουμε εμπειρεια,καταφεραμε να παρουμε τον τιτλο και το κρατος των κατακτητων μας Ρωμαιων
αναιμακτα ,ωντας πολιτισμικα ισχυροτεροι και ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ,επι χιλια τοσα χρονια μεχρι που φαγωθηκαμε μπαμπεσικα απο τους προγονους των τωρινων συνεταιρων και δανειστων  μας με τις σταυροφοριες και μας φταινε τοτε και τωρα,οι βαλτοι ,αλλα τιμιοι εχθροι μας, οι Τουρκοι,που πηρανε τα ψιχουλα των Φραγκων αφου ηρθανε δευτεροι και ειχαν οι αλλοι αδειασει
το μαγαζι μας.
Τα αμερικανακια θα φοβηθουμε τωρα που θα τους καλεσουμε επισημα.
Ταξη και οργανωση του κρατους -πολιτειας μας αμεση,με μοντελα δοκιμασμενα,ειδατε το Ματι τωρα,την Ηλεια χτες,οι πολυεθνικες τους,βεβαιως εδω ετσι κι αλλιως.
Για την οικονομια το ιδιο,ειδατε να πτωχευσει καμια αμερικανικη πολιτεια;
Τα παραδειγματα απειρα,ας το σκεφτουμε σοβαρα τι θα χασουμε,τα αερια τα πετρελαια,ο χρυσος που βρηκαμε, αμεσα θα βγουνε και θα παρουμε περισοτερα απο αυτα που τωρα εχουν αποφασισει να μας δοσουνε αλλοι ξενοι,Καναδοι,Γερμανοι,Γαλλοι,Ιταλοι,κλπ.
Το μερος μας μαγαζι γωνιακο με ανθρωπους δραστηριους,δυνητικους πλασιε και αντιπροσωπους της βιομηχανιας τους παγκοσμιως με την διασπορα μας,να μην πουμε για την ναυτιλια μας που θα εδρευει τοτε και τι σημαιες θα προτιμαει.
Γνωριζουμε αυτη την δουλεια καλα ,απο τα γονιδια μας,οπως και καθε αλλη δουλεια που κανουμε,αποδειξη οτι στην ιστορικη μας πορεια φτιαξαμε 2500  πολεις-τοπικες εδρες των επιχειρησεων μας στην Μεσογειο,ανοιγοντας δουλειες και μπιζνες,το ιδιο
μεχρι τους Ινδους, μετα  βαπτιζαμε λαους,χωρις να τους σφαζουμε,πως οι Ισπανοι,οι Εγγλεζοι,Γαλλοι αποικιοκρατες,μεχρι  και την τουρκοκρατια,που σε καθεστως ραγια,καναμε δουλειες μεχρι Οδησσο,Δουναβη,Βιενη ,Αιγυπτο παντου και πληρωναμε χαρατσι στον Σουλτανο,οσο διαστημα αυτοι κλεβανε και κονομουσανε απο τις αποικιες τους.
Αναλογικα αν ητανε αυτοι στη θεση μας και μεις στη δικη τους,αυτοι τωρα θα οργωνανε με βοδια και μεις θα σπερναμε στον Αρη και πιο περα και  τωρα κουνανε το δακτυλο οι Φραγκοκοτες,ας οψονται οι εφιαλτες απο ανεκαθεν  κουσουρι μας.
Οχι οπως τωρα που διωχνουμε τις δουλειες μας σε Βουλγαριες , Ρουμανιες,Σκοπια,Αλβανιες και τους ανοιγουμε το ενα ματι
για να μενει το αλλο επανω μας απο την ζηλεια τους.
Αλλη αποδειξη οι καθηγητες μας στα πανεπιστημια τους,οι γιατροι στα νοσοκομεια τους,στην ΝΑΣΑ,ακομα οι νεοι μας που φυγανε προσφατα θα γυρισουν στη βαση  τους, φευγοντας απο τους τωρα ευρωπαιους ασυμφορους κλεφτες εταιρους μας,
Η αγγλοφωνη διασπορα μας θα ζυγισει τα πραγματα αν θα βρει εδω εδαφος καταλληλο για δραση και ισως επανελθει να γεμισουμε κοσμο.
Θα γεμισουμε στρατο ,αεροπορια και βασεις ναι,στα ισα ομως και τζαμπα και ξεκαθαρα ,γιατι τωρα παλι δεν περνουμε φραγκο και συνεχεια βασεις ανοιγουνε στα μουλωχτα.
Να δουμε τι θα κανουν τοτε οι 300 +1 εθνοπατερες μας υπαλληλοι και υπακουοι τους, υποχρωμενοι να λειτουργουνε για τα συμφεροντα της 51ης Πολιτειας τους και πατριδος μας,που θα μας πουλανε μετα,στους Γερμανους;
Να δουμε τοτε τι θα λενε το περηφανο ξυλοφωνο ΚΚΕ,οι  πατριωτες της Δεξιας,Καραμαληδες και  σια που κλεγανε για την Μακεδονια,τα Μητσοτακια που ξεχνανε ,τα σημιτια,τα κουβελια,τα πρασινα ντουντουκια του εξω οι βασεις και βυθισατε το Χορα,οι χρυσες μπρατσαρες,καμενολεβεντες,τα ποταμια,οι φωφωκες,ελιες συριζα,κοντρα,καμινια,μπουταρια  και οτι αλλο μας πλασαρουν γιατι το μασαμε χρονια τωρα το παραμυθι.
Ασε και το βουβο μεγαλοπαπαδαριο με τις ντιρεκτιβες τους προς τις ενοριες μας, μετα που στειλανε αρον αρον τον Χριστοδουλο και τον Τασσο,το αυτονομο αποκλεισμενο κεντρο το ΚΕΔΑΚοδιοικουμενο,εκτος φωτεινων εξαιρεσεων.
Ας το δουμε ειλικρινα,πρακτικα, εντιμα και εξυπνα.

Μετα τον Καποδιστρια 200 χρονια,χορτασαμε ανεξαρτησια,εθναρχες,πατριωτες,πατριαρχες,παπαδες,στρατηγους με τσιγκινα αστερια,παντα τρωμε φαπες, χανουμε λαο,εδαφη,πληρωνουμε και ολο χρωσταμε,τωρα πανε να μας παρουνε και το ονομα μας,και την πιστη μας,
δεν παει αλλο .
Τολμησε ποτε κανεις να διανοηθει να ονομασει εναν τοπο εκτος USA, πχ, Τεξας,Αλασκα  ή Κεντακυ.
ας το ζητησουμε αυριο κιολας,

PAX HELLENOAMERICANA στην Μεσογειο.

ΥΓ.
Γραφτηκε πριν τα χτεσινα στην Θεσ/νικη ,ετσι ισως γλυτωναμε και το ξυλο,απο τους ανεγκεφαλους νενεκους και τα χημικα στον κοσμακη.

Κωνσταντινος Καλιμαυκιδης
loading...