ΜΠΕΟΣ: “Μου έστησαν ενέδρα νύχτα έξω από το σπίτι μου, ενώ ήμουν με τον ανήλικο γιο μου…”

«Καλούσαν τον κόσμο να χαλάσει τα εγκαίνια του κόμβου…»

Είναι χαρακτηριστικές οι αποκαλύψεις – καταγγελίες στις οποίες προχώρησε την Παρασκευή ο Δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στη μία περίπτωση ο κ. Μπέος κατήγγειλε ότι την Τετάρτη, παρακολουθούσε μαζί με τον ανήλικο γιο του ποδοσφαιρικό αγώνα σε καφετέρια της πόλης, μαζί με άλλα 100 άτομα. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους στο σπίτι με το αυτοκίνητο του Δημάρχου και μόλις είχαν αποβιβαστεί από αυτό, ακούστηκε μία κόρνα να χαλά την ησυχία της νύχτας. Τότε πίσω από θάμνους πετάχτηκαν νεαροί άνδρες, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες, προφανώς τρομαγμένοι από τον θόρυβο. Ο κ. Μπέος πλησίασε τον οδηγό του αυτοκινήτου και εκείνος με τη σειρά του, του εξήγησε πως οι άγνωστοι άνδρες του είχαν κινήσει την περιέργεια, τους θεώρησε ύποπτους, καθώς έδειχναν να παρακολουθούν το σπίτι του Δημάρχου.

Αχιλλέας Μπέος κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια Βόλου, η οποία διεξάγει σχετική έρευνα.«Καλούσαν τον κόσμο να χαλάσει τα εγκαίνια του κόμβου»

Η δεύτερη περίπτωση αφορά καταγγελία σύμφωνα με την οποία μία ομάδα ατόμων, με κάποιους κ εξ αυτών να έχουν και πολιτική δράση, καλούσαν τον κόσμο να «χαλάσει τη φιέστα του Μπέου» στα σημερινά εγκαίνια του κυκλικού κόμβου στο Τελωνείο.

Ο κ. Μπέος συμπλήρωσε ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές και δεν πρόκειται να περάσει, διότι τα έργα είναι για τον κόσμο και κανείς δε μπορεί να χαλάσει μία γιορτή για την παράδοση προς χρήση στους πολίτες ενός σημαντικού έργου.

https://e-volos.gr/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ο κ. Μπέος έχει καταδικαστεί για στημένα παιχνίδα στο ποδόσφαιρο. Αρα λοιπόν ο περίγυρός του δεν αποτελείται από αγγέλους. Ας ψάξει σε αυτούς πρώτα μήπως κάποιος θέλει το κακό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...