Βαλλιανάτος: Ο Ζακ μπήκε στο κοσμηματοπωλείο όχι για να κλέψει, αλλά για να προστατευθεί

Σε καταγγελία για το θάνατό του Ζακ Κωστόπουλου, προχώρησε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ο οποίος κάνει λόγο για πλήρη ανατροπή της υπόθεσης.

Σύμφωνα με ανάρτηση του στο facebook, υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που δείχνει ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν επιχείρησε να κάνει ληστεία στο κοσμηματοπωλείο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από μάρτυρες, αστυνομικές πηγές, αλλά και όσα είπε ο ιδιοκτήτης ο οποίος έχει συλληφθεί για τον ξυλοδαρμό του 33χρονου.

Σκοπός του νεαρού άντρα ήταν για να προστατευθεί από καβγά.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αναφέρει: «Όποιος ξαναγράψει ή ξαναπεί “ο επίδοξος ληστής” για τον άγρια δολοφονημένο Ζακ θα διαψευσθεί τόσο οικτρά που θα ντρέπεται που υπάρχει. O Zακ μπήκε στο κατάστημα μέρα μεσημέρι στην Ομόνοια!!!!!(και κλειδώθηκε αυτόματα) όχι για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα. Οπτικό υλικό υπάρχει. Τα υπόλοιπα στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτ.Υπενθυμίζεται ότι χτες ο κ. Βαλλιανάτος χτες μιλώντας στο Reader.gr για τον Ζακ τόνισε ότι ήταν «γνωστός ακτιβιστής της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και με δημόσιο λόγο και παρέμβαση ήταν ο άτυχος Ζ.Κ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια ληστείας σε κοσμηματοπωλείο χθες Παρασκευή, το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας.

Ήταν 33 ετών και είχε γεννηθεί στην Αμερική. «Οι γονείς του τον έφεραν εδώ σε ένα μικρό χωριό αρχικά. Ήταν ένας από αυτούς που ονομάζουμε καταραμένους ανθρώπους. Ήταν όμως και ένας λόγιος άνθρωπος. Ύψωσε τη φωνή του και έγινε η φωνή για όσους δεν έχουν. Είπε ότι είναι οροθετικός σε μια κοινωνία που το θεωρεί στίγμα. Και αυτό το στίγμα προσπάθησε να το διώξει» 

loading...

16 thoughts on “Βαλλιανάτος: Ο Ζακ μπήκε στο κοσμηματοπωλείο όχι για να κλέψει, αλλά για να προστατευθεί

  1. Εγώ προτείνω να του στήσουμε προτομή και να δώσουμε το όνομα του σε δρόμους και πλατείες.
    Άλλωστε η μαλακια είναι εθνικό μας σπορ.

  2. Μην το αποκλείεις,μπορεί να το δούμε κι αυτό..!..Ετσι κι αλλιώς δεν υπάρχει ούτε έλεγχος,ούτε πρόληψη,ούτε καταστολή σε παραβατικά άτομα,για τον απλούστατο λόγο,δεν υπάρχει κυβέρνηση.

  3. Λίγος σεβασμός στον νεκρό δεν βλάπτει, αλλά τι να περιμένει κανείς από ζωντόβολα που έχουν πρότυπο τους τον Χίτλερ και τον δικτάτορα Παπαδόπουλο…

  4. ΡΕ ΦΙΛΕ 7,17 ΓΙΑΤΙ ΒΡΥΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΟΚΑΛΕΙΣ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ?ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ?ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΠΛΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ,ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ?

  5. Αν υποθέσουμε ότι μπήκε στο κατάστημα για να προστατευτεί (το κατά Βαλλιανάτον ανάγνωσμα) τότε ας μας πει κάποιος γιατί έσπασε με τον πυροσβεστήρα τη τζαμαρία, γιατί κρατούσε μαχαίρι και γιατί προσπάθησε να επιτεθεί με σπασμένο γυαλί; Τι θα ακούσουμε ακόμα!!!!!!!!

  6. Το χαρακτηρισμό ζωντόβολα τον ανακαλώ γιατί τα ζωντόβολα (άκακα κατοικίδια) δεν έχουν καμιά σχέση με υποκείμενα που προσβάλουν νεκρούς.

  7. Ένας παλιοπουστας λιγότερος δεν μπήκε να κλέψει μπήκε να προστατευτεί τι άλλο θα ακούσουμε έχει γίνει η χώρα ένα μπούρδελο τελικά πρώτη φορά αριστερά πιστεύω και τελευταία

  8. Σκάσε λούγκρα βαλιανάτε…! Φτάνουν πια οι παπαριές.

  9. Πόσο ελεεινά υποστηρίζονται οι … μεταξύ τους. Ναι δεν μπήκε το παλούκι στο κώλο του, κάθισε κατά λάθος, δεν το είχε δει, αλλά δεν σηκώθηκε γιατί νόμιζε πως ήταν μικρό, και είπε δεν βαριέσαι.

  10. δεν πηγε να κλεψει ρε παιδια πηγε απλως να χεσει…
    τον ειχε πιασει κοψιμο το παιδι…

  11. λεει η παροιμια…
    Π@ΥΣΤΗΣ τον Π@ΥΣΤΗ αγαπα Π@ΥΤΑΝΑ την Π@ΥΤΑΝΑ και ΚΕΡΑΤΑΣ τον ΚΕΡΑΤΑ ΤΡΕΧΕΙ και τον ΓΥΡΕΥΕΙ!

  12. Μπορούσε σαν καλή κοπέλα να σταθεί όρθια με τα χέρια ψιλά και να παραδοθεί θα ζούσε τώρα Άλλα σαν κακιά και στρημενη πήρε τον πυροσβεστήρα έσπασε την βιτρίνα και ανάμεσα στα γυαλιά προσπάθησε να την κοπανίσει πήρε ένα γυαλί και μου το έπαιξε επαναστάτρια μέχρι και τον αστυνομικό πήγε να καθαρίσει Που πας μωρή τρελη. Όσο για τα κουμουνια έψαχναν ένα νέο ήρωα για να καταστρέφουν τις περιουσίες.

  13. αει στο διαολο ρε μαλακα που θες και σεβασμο στα αποβράσματα,οποιος δεν συμφωνει μαζι σας του κολλατε ένα χιλτερισμο και ξεμπερδευετε,σαπροφυτα του κερατα

  14. Ακτιβιστης ΛΟΑΤΚΙ…Αγωνιστης του κωλου…
    ΛΟΑΤΚΙ: Λεσβιες ομοφυλοφιλοι αμφισεξουαλικοι τρανς κοπρολαγνοι ιντερσεξ

  15. ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ Π@ΥΤΣΕΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ!!!

  16. ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ. ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΕΝΑΣ Π@ΥΤΣΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ….ΧΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩΩ ΕΥΘΥΘΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ….

Comments are closed.