Περιφέρεια Ηπείρου: Μεγαλώνει το ρήγμα στη Νέα Δημοκρατία

Εμπλουτίζεται η γραμματεία Οργανωτικού προεκλογικού αγώνα του Σπύρου Ριζόπουλου-για τις εκλογές στην Περιφέρεια Ηπείρου το 2019, όπως αναφέρει το epirusgate.blogspot.com.


Στα ήδη 26 υπάρχοντα στελέχη από όλη την Ήπειρο, συμπαρατάσσονται ακόμη δύο γνωστά και ικανά στελέχη με ιστορική διαδρομή και διαχρονική προσφορά που έχουν διακριθεί στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης: Ο Κώστας Παπαγεωργίου, πρώην δήμαρχος Πρέβεζας (1999-2002) και ο Θωμάς Πάντος, πρώην δήμαρχος Ηγουμενίτσας (1991-1998).

Καλωσορίζοντας τα νέα μέλη στην ομάδα, ο Σπύρος Ριζόπουλος δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που συντάσσονται στην κοινή μας προσπάθεια δύο εγνωσμένης αξίας ικανά στελέχη, με εμπειρία και καθαρές απόψεις. Η συμβολή τους θα είναι πολύτιμη. Έχουν διοικήσει δύο πόλεις, την Πρέβεζα και την Ηγουμενίτσα, οι οποίες έχουν αδικηθεί διαχρονικά από το μοντέλο διοίκησης της Περιφέρειας που έχει καθιερώσει η σημερινή ηγεσία της. Και η συστράτευσή τους στην κοινή, υπεριδεολογική μας προσπάθεια, αποδεικνύει ότι το μοντέλο της Περιφερειακότητας που πρεσβεύουμε ως παράταξη αποτελεί μονόδρομο ανάπτυξης και προόδου για όλη την Ήπειρο. Αξιότιμοι κύριοι Παπαγεωργίου και Πάντε, αγαπητοί Κώστα και Θωμά σας καλωσορίζω και σας ευχαριστώ θερμά που είσαστε μαζί μας στον αγώνα. Όλοι μαζί θα παλέψουμε για να αλλάξουμε την Ήπειρο».

Πηγή: epirusgate.blogspot.com
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

 1. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!
  ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.

  ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ.

  ΕΣΥ ΚΟΡΟΙΔΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΨΗΦΙΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ!!!

  ΑΝ ΒΓΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.

  ΟΛΟΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!!


  Ξ Υ Π Ν Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...