Την βρίσκω να βλέπω τους αριστερουληδες να ξεφτιλιζονται.

Την βρίσκω να βλέπω τους αριστερουληδες να ξεφτιλιζονται. Την βρίσκω τρελα να βλέπω αριστερούς να βαρανε προσοχες και να κάνουν ότι τους λένε κάτι γραβατωμενοι τύποι που εκπροσωπούν την αστική τάξη. Θέλω να τους βλέπω να ξεφτιλιζονται.
Οι αντιστασιακοί με το μπελά τσαο τώρα γονατιστοί να παρακαλάνε τους εκπροσώπους τραπεζών και πολυεθνικών. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό. Έτσι , θέλω να τους βλέπω να ξεφτιλιζονται. Λοιπόν όλοι οι αριστεροί θα παρακαλάτε θα εκλιπαρειτε , όλοι οι αριστεροί είσαστε υπηρέτες και δούλοι της αστικής τάξης. Σκύψε αριστερε, κουμάντο κάνει η αστική τάξη και θα την γλύφεις και θα παρακαλάτε να μην κόψει συντάξεις για να μείνεις στην εξουσία. Αριστερε ξεφτίλα προσκυνα.....
Εχει καταντήσει σαδιστικο. Οικονομικα μετρα - στα 4. Ξεπούλημα κρατικης περιουσίας στο τσαμπε - στα 4. Εθνικά θέματα - στα 4. Μεταναστευτικο - στα 4. Καλωσορισμα του 6ου στολου - στα 4. Μια μικρη χαρη να κόψουμε τις συντάξεις μετα τον Μαιο αντι για τον Ιανουάριο μπας και το πακετάρουμε για 'επιτυχία' πριν κάνουμε εκλογες - σκαμπιλι. ΕΛΕΟΣ!!!!!!

αναγνωστης
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Προσβάλλεις τα πρόβατα ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ που ταβαλες δίπλα στο ξόανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...