Ούτε στη Νέα Υόρκη τον θέλουν οι Έλληνες: Γέμισαν την πόλη με φωτογραφίες του Α.Τσίπρα και την λεζάντα «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ»

"Δεν θα ξεχάσουμε. Είσαι ανεπιθύμητος για την προδοσία σου. Η Μακεδονία είναι ελληνική" . Γέμισαν αφίσες και φειγ βολάν περιοχές του Κουήνς στη Νέα Υόρκη, σε Αστόρια, Λονγκ Άιλαντ Σίτυ, σε πολυσύχναστους σταθμούς του μετρό, στην Πλατεία των Αθηνών, σε Εκκλησίες, έξω από συλλόγους αλλά και σε πάρκα της περιοχής.

"Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ευπρόσδεκτος στη Νεα Υόρκη" είναι η φράση που αναγράφεται σε εκατοντάδες αφίσες και φειγ βολάν που μοίρασαν μέλη της ομογένειας σε περιοχές του Κουήνς στη Νέα Υόρκη, στην καρδιά του Ελληνισμού.

Αφίσες τοιχοκολλήθηκαν και στην Αστόρια αλλά και στο Λονγκ Άιλαντ Σίτυ, σε πολυσύχναστους σταθμούς του μετρό, στην Πλατεία των Αθηνών, σε Εκκλησίες, έξω από συλλόγους αλλά και σε πάρκα της περιοχής.


Η παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη με αφορμή τις εργασίες της 73ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στους κύκλους της ομογένειας λόγω της "Συμφωνίας των Πρεσπών".

Η δυσαρέσκεια έχει ήδη εκδηλωθεί με το ψήφισμα της Παμμακεδονικής Ενωσης ΗΠΑ το οποίο χαρακτηρίζει ανεπιθύμητους τους κ.κ. Τσίπρα και Κοτζιά αλλά και με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απο Γενικό Προξενειο της Ελλαδος.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ενωσης Δημήτρης Φιλιππίδης έγραψε στο facebook μεταξύ άλλων «η ομογένεια βράζει για την παρουσία Τσίπρα! Ολο το ρεπορτάζ! χιλιάδες φέιγ βολάν στο Κουήνς χαρακτηρίζουν και πάλι ανεπιθύμητο τον Αλέξη Τσίπρα καταγγέλοντας την συμφωνία των Πρεσπών! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ! »

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε χτες το pronews.gr, την τελευταία στιγμή ακυρώθηκε η εκδήλωση "προς τιμήν" του Έλληνα πρωθυπουργού στο Προξενείο της Νέας Υόρκης.

Η εκδήλωση ακυρώθηκε στο Προξενείο καθώς θεωρήθηκε "υψηλού επικοινωνιακού κινδύνου" διότι είναι εύκολη η πρόσβαση στους ομογενείς που είχαν προγραμματίσει μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας για την εκχώρηση της Μακεδονίας από τον Α.Τσίπρα.

Ετσι, αντί για το Γενικό Προξενείο, η εκδήλωση μεταφέρθηκε στο στο Millenium Hilton NY1, UN Plaza, New York, NY 10017, στο Diplomat Ballroom, όπου δεν υπάρχει πρόσβαση στον χώρο χωρίς διαπίστευση!

Δείτε τις φωτογραφίες

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΙΠΡΑ- ΓΚΟΤΖΙΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τσίπρα, αν δε σου αρέσει αυτή η κατάσταση/προσφορά των Ομογενών, \
  εάν θέλεις την αγάπη των απανταχού Ελλήνων, πήγαινε τώρα σε Δημοψήφισμα ,
  Αλλιώς δεν έχεις καμία ελπίδα επαφής με το λαό, είναι καλύτερα να τα παρατήσεις και να φύγεις, γιατί γίνεσαι Σούργιελο και ο εχθρός της Ελλάδας στα μάτια των Λαών, πήγαινε να ζήσεις στους φίλους σου στα Σκόπια, εκεί μπορεί να σε θέλουν,

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]