Ο χθές ”σφαγέας” και ”ανεπιθύμητος” Κεφαλογιάννης σήμερα επίτιμος σε γιορτή φέτας !!!

Γράφει ο πρόεδρος του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -ΑΚΚΕΛ
Βάκης Τσιομπανίδης 

Έχω χάσει πλέον κάθε ελπίδα για το μέλλον της κτηνοτροφίας…..Πολιτικοί γυμνοσάλιαγκες που τους ορίσαμε εκφραστές του κτηνοτροφικού κόσμου συνεργάζονται πλέον ξεκάθαρα με τους σφαγείς του
κτηνοτροφικού κόσμου. Δεν μπορώ να διανοηθώ ποιο αρρωστημένο μυαλό σκέφθηκε να καλέσει ως επίτιμο προσκεκλημένο σε γιορτή φέτας στην Ελασσόνα τον Μανώλη Κεφαλογιάννη o οποίος υπήρξε ο πρωτεργάτης της ψήφισης στο ευρωκοινοβούλιο της καταστροφικής για την κτηνοτροφία ceta (μαζί με τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ) της σφαγής των κτηνοτρόφων και κύριος υπεύθυνος της κατρακύλας της τιμής στο αιγοπρόβειο γάλα. Εδώ δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν ή οι οργανωτές τρελάθηκαν εντελώς ή προσπαθούν να μετατρέψουν μια εκδήλωση τεράστιας εθνικής σημασίας σε πλυντήριο ξεπλύματος πολιτικών αμαρτιών του Μανώλη Κεφαλογιάννη. Επειδή όμως ο κτηνοτροφικός κόσμος έχει και μνήμη και κρίση θα θυμίσω τι έλεγαν μερικοί απο τους διοργανωτές πριν μερικούς μήνες για τον τότε εχθρό της κτηνοτροφίας και σήμερα επίτιμο προσκεκλημένο στην γιορτή φέτας Μανώλη Κεφαλογιάννη :
«Ως εκ τούτου» αναφέρει η απόφαση της ομοσπονδίας κτηνοτρόφων Θεσσαλίας «ο κύριος Κεφαλογιάννης είναι ανεπιθύμητος στην Θεσσαλία όπως και οι υπόλοιποι Ευρωβουλευτές (που ψήφισαν αναλόγως του ‘’κυρίου’’ Κεφαλογιάννη) αλλά και οι βουλευτές που θα τολμήσουν να υπερψηφίσουν την συγκεκριμένη συμφωνία όταν έρθει προς επικύρωση στην Ελληνική Βουλή».
Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία κτηνοτροφικών συλλόγων και κτηνοτρόφων Θεσσαλίας, «ο δε ‘’κύριος’’ Κεφαλογιάννης είναι ιδιαιτέρως ανεπιθύμητος μετά και από τις δηλώσεις του στην εκπομπή του δημοσιογράφου Χρ. Αθανασιάδη στο κανάλι ASTRATV και του ζητάμε να ανακαλέσει και να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τους κτηνοτρόφους. Θεωρούμε ότι η παρουσία του ‘’κυρίου’’ Κεφαλογιάννη είναι προκλητική και με δόλο.
Εκφράζουμε δε την απορία μας πως η ΝΔ επιτρέπει στο ‘’κύριο’’ αυτό να επισκέπτεται την Θεσσαλία μετά τις προκλητικές και προσβλητικές δηλώσεις και να προκαλεί το μένος των κτηνοτρόφων. Ανακοινώνουμε ότι η Ομοσπονδία δεν θα συμμετάσχει στην ημερίδα ούτε σε οποιαδήποτε μορφή διαμαρτυρίας υπό τον φόβο προβοκατόρικων επεισοδίων. Τέλος εκφράζουμε τον προβληματισμό μας για τους ανθρώπους, που κάλεσαν τον ‘’κύριο’’ Κεφαλογιάννη στην Θεσσαλία, και τους τονίζουμε ότι θα ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν αυτήν η κίνησή τους σε μελλοντική συνεργασία».
Κυριολεκτικά δεν μπορώ να διανοηθώ τι μπορεί να άλλαξε σε λίγους μήνες και ο ”εχθρός” της κτηνοτροφίας ο ”σφαγέας” ο ”ανεπιθύμητος ” έγινε σε ένα βράδυ ο επίτιμος προσκεκλημένος ευρωβουλευτής της εκδήλωσης ……
Το μυαλό μας πάει σε πολλά σενάρια, αφήνουμε όμως τις πράξεις των ντιονμέδων (αυτοί που άλλαζαν πίστη στα χρόνια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας) στην κρίση του κτηνοτροφικού κόσμου.

loading...