ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ! Δείτε το παροπλισμένο ΥΠΕΡΟΠΛΟ σύστημα Ελληνικής πατέντας “TYFONAS-TYPHOON” που θα μπορούσε να ΣΩΣΕΙ ζωές, περιουσίες, δάση. ‘ΒΙΝΤΕΟ’

Για πρώτη φορά, σας παρακαλώ να δείτε με προσοχή ολόκληρο το ‘βίντεο’ και (προπάντων) να το κοινοποιήσετε, ώστε να μάθουν όλοι οι Έλληνες ότι πιθανότατα υπήρχε τρόπος να σωθούν δεκάδες ζωές που χάθηκαν άδικα.

Ίσως έτσι ταρακουνήσουμε τους “υπεύθυνους”, προκειμένου να μην έχουμε και στο μέλλον ανάλογες τραγωδίες.
Ποιος και γιατί “παρόπλισε” τον “Τυφώνα”;

Θα πέρναγε άρα γε η φωτιά την Λεωφόρο Μαραθώνος, αν ο “Τυφώνας” ελάμβανε μέρος στις επιχειρήσεις;…
Πώς είναι δυνατόν η πολιτεία να κλείνει τα μάτια μπροστά σε μια τέτοιας σημασίας ελληνική εφεύρεση;

ΣΥΣΤΗΜΑ «ΤΥΦΩΝΑΣ»

O Ιωάννης Κρεκούκης είναι ο εμπνευστής του “TYFONA-TYPHOON”, ενός νέου καινοτόμου συστήματος πυρόσβεσης που έρχεται να αλλάξει τα πυροσβεστικά δεδομένα, προσφέροντας πολλά στο περιβάλλον, την ανθρώπινη ζωή, αλλά και στις περιουσίες των πολιτών.

Το σύστημα “TYFONAS-TYPHOON” αποτελείται:
Από έναν φυγοκεντρικό ανεμιστήρα υψηλών επιδόσεων που η ταχύτητα του αέρα που εξέρχεται από το ακροφύσιο, ανέρχεται περίπου στα 500 Km/h, χωρίζεται δε σε κατηγορίες οι οποίες διακρίνονται από τα εξής:

α) Την ταχύτητα του αέρα που εξέρχεται από το ακροφύσιο, και

β) Την διάμετρο του ακροφυσίου.

Mία μεγάλη καινοτομία πού διαθέτει το σύστημα “TYFONAS-TYPHOON” είναι η εξής:

Η ποσότητα του νερού που εκτοξεύει είναι ρυθμιζόμενη, δηλαδή μπορεί να είναι 100 ή 200 lt το λεπτό, χωρίς αυτό να επηρεάζει την εμβέλεια της βολής, κάτι που δεν μπορούν να επιτύχουν με τίποτε τα σημερινά μέσα πυρόσβεσης.

Σε μία δασική πυρκαγιά π.χ., λαμβανομένου υπ΄ όψιν ότι το νερό είναι πολύτιμο και ανάλογα με τις ανάγκες και το μέγεθος της πυρκαγιάς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να καταναλωθεί η ελάχιστη ποσότητα νερού, πετυχαίνοντας τα μέγιστα αποτελέσματα.

Το σύστημα “TYFONAS-TYPHOON” λόγω της μεγάλης ταχύτητας του αέρα που παράγει, έχει την δυνατότητα να κάνει αποκοπή της φλόγας από την καύσιμο ύλη, επιτρέποντας στα σταγονίδια να παρέμβουν στον πυρήνα της φωτιάς, ενώ σε διαφορετική περίπτωση ένα πολύ μεγάλο ποσοστό σταγονιδίων θα εξατμίζονταν κατά την πορεία τους προς την εστία της πυρκαγιάς λόγω της μεγάλης θερμότητος.

Για παράδειγμα, για να έχουμε μία πυρκαγιά, απαιτούνται τρεις παράγοντες:
α) Καύσιμος ύλη,
β) Θερμότητα,
και γ) Οξυγόνο.

Όταν αφαιρεθεί ο ένας από αυτούς τους τρεις παράγοντες, τότε παύει να υπάρχει πυρκαγιά. Το σύστημα «Τυφώνας», είναι το πρώτο εφαρμόσιμο σύστημα στον κόσμο, που λειτουργεί ταυτόχρονα με δύο τουλάχιστον παραμέτρους που αποτελούν μία πυρκαγιά, δηλαδή πραγματοποιεί αφ΄ ενός τη μείωση της θερμότητας και αφ΄ ετέρου την αποκοπή της φλόγας από την καύσιμο ύλη, κάτι που δεν μπορούν να επιτύχουν με τίποτα τα υπάρχοντα μέσα πυρόσβεσης, που η φιλοσοφία τους βασίζεται στο νερό, διότι αυτά επεμβαίνουν μόνο στο να μειώσουν την θερμότητα.

Τον Σεπτέμβριο του 2016, ο Ιωάννης Κρεκούκης παρουσιάζει το σύστημα επίσημα για πρώτη φορά στην Ζάκυνθο, με την παρουσία του Διοικητή και αξιωματικών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζακύνθου, οι οποίοι μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τ’ αποτελέσματα.

Το καλοκαίρι του 2017, το σύστημα του “TYFONA-TYPHOON” παίρνει ενεργό μέρος στις μεγάλες πυρκαγιές που σημειώθηκαν στην Ζάκυνθο με απόλυτη επιτυχία.

Νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο του 2016, ο εφευρέτης ζήτησε από τον Σταθμό Εθελοντών της Νέας Μάκρης να ενταχθεί στο σώμα τους και να επιχειρεί ως εθελοντής. Ουδέποτε τον ενέταξαν στην δύναμή τους.

Ζήτησε επίσης από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να του δώσουν μια ταυτότητα εθελοντή, ώστε να επιχειρεί νομίμως και με υποστήριξη. Ουδέποτε την έλαβε.

Την άνοιξη του 2017, απευθύνθηκε πολλές φορές στον Δήμο Μαραθώνος, διαθέτοντας τον εαυτό του και το όχημα, πάντα σε εθελοντική βάση.Φυσικά, τον έγραψαν, ξέρετε πού…
Τον χειμώνα του 2018, όλοι οι Δήμοι της περιοχής ενημερώθηκαν για την εθελοντική προσφορά του. Αδιαφόρησαν άπαντες…

Όταν, στην Ζάκυνθο, έμαθε για τις πρόσφατες πυρκαγιές, φόρτωσε με δικά του έξοδα τον “Τυφώνα” στο πλοίο, και το πρωί της Δευτέρας ήταν ετοιμοπόλεμος στον Βουτζά. Ζήτησε άδεια να επιχειρήσει όπου τον χρειάζονταν. Η απάντηση ήταν “Μείνε εκεί που είσαι, μην κινηθείς”. Έτσι, αναγκάστηκε να φύγει άπραγος…

http://greeknewsondemand.com

loading...

1 thought on “ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ! Δείτε το παροπλισμένο ΥΠΕΡΟΠΛΟ σύστημα Ελληνικής πατέντας “TYFONAS-TYPHOON” που θα μπορούσε να ΣΩΣΕΙ ζωές, περιουσίες, δάση. ‘ΒΙΝΤΕΟ’

  1. ΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ (ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ) ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΗΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΙΑΝ ΑΠΟΠΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ. ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 5-6 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΒΑΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΩ? ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΣ ΟΧΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΝΑΖΕ ΝΕΡΟ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΗΤΑΝΕ ΠΡΙΒΕ ΓΙΩΤΑ ΧΙ ΠΠΟΥ ΛΕΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΙΛΙΣΤΗΡΙΑ. Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ''ΜΑΝΙΚΟΦΟΡΩΝ'' ΝΑ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ.
    ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΙΑΣ? ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΙΚΗΣ!!! ….ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ?

Comments are closed.